Chápu
tzv smíšený pocity
Přiznání
Vyvolavani + sekce je asi ten nejstrasnejsi zpusob. Planovana sekce je la-la minimalne, nez se rozejde anestezie. Pak uz min...
No přesně pač ty vyvolaný kontrakce bolí daleko víc, než ty přirozený.. (konec kontrakčního okénka)
Myslím, že psychika dělá strašně moc. Já tento způsob vedení porodu (za dané situace) velmi preferovala a zahojila jsem se extrémně rychle. Týden po porodu jsem fungovala i chodila ven, 10 dnů po porodu jsem nosila košinu kočárku do patra. (dodatečně jsem se dozvěděla, že jsem hodně riskovala, břemena se fakt zvedat nemají, no nějak mi tahle informace, v tom stavu hormonálního rauše, unikla).
Ale vím o ženách, které císař cítily jako špatné řešení, resp. "selhání" a ty se vzpamatovávaly o dost pomaleji.
Připojuju se k ostatním a gratuluju!
Pro mě nejhorší bylo vstávání z postele - to bolelo opravdu hodně a dlouho (několik týdnů). Nebyla jsem ani schopná nějaké procházky po venku, fakt jen přejít od auta k domu, ale asi je to různé.
Omán je nádherný. Určitě doporučuji, je to pravá hrdá arabská země, ale velmi bezpečná. Byla jsem před pár lety jako offroad výpravu a jsem pořád hodně nadšená. Nádherné hory, vádí, pouště i krásné pláže (teda některé). V Mascatu jsem byla bohužel jen jeden den, ale stihli jsme súk, mám odtamtud několik stříbrných domorodých šperků.
A v poušti jsme se zcela náhodou zúčastnili beduínské slavnosti, i se střílením ostrými do vzduchu. Žádnej turistickej fejk, hezky jsem zahalená seděla mezi ženami a dětmi :-), vedle se vařil velbloud a tak.
Záleží hlavně na osobních dispozicích k hojení a na event komplikacích
Jizvu mám nádhernou, skoro není vidět (10cm délky, úplně tenká). Šila mě kamarádka, strašně jsem jí děkovala, ale ona se dušovala, že za to může výhradně moje dobrá hojivost. ![]()
Gratuluju, přeju hodně zdraví a společných radostí!
Tak klasickou péřový kabát (nějaký, nikoli trendy) jsem měla vždy - je mi totiž v zimě zima a peří dost hřeje. Takže na těchto kabátech nic směšného nevidím.
Navíc, není to o nic pitomější, než vlna stříbrných bot, kulotů atp. Takže klid ![]()
Připojuji se s gratulací
.
Škoda, že jsem tvoji gratulaci četla až pozdě, mohla jsem ušetřit jeden příspěvek
.
Tak a je kabát a kabát že áno. Tvoje sú pekné, ale ten lesklý CK čo sa tu nedávno mihol v outfitovom vlákne bol strašný.
No né, v poradku, v jednu chvili to vypadalo na 10 stran gratulaci, tak jsem si zamoderovala
Ted uz se zas bojim, ze se zase poperou priznivkyne a odpurkyne cisrskych rezu)))
Jizva po císaři se chová prostě jako jizva... :-). Prohlídni si tělo, jestli už tě někde šili a uvidíš. Pokud ne, tak se zeptej rodičů, jak se hojí oni. Moje dcera má po manželovi sklon ke keloidním jizvám a je to s hojením složitější. Když ji operovali ledvinu, dopředu nás ujišťovali, že použijí speciální stehy, jaké se používají při plastických operaci a žádnou jizvu za čas ani neuvidí...A měsíc po operaci to vypadalo, jako by jí tam našili žížaly. Nakonec se to díky tlakovým masážím zvládlo, ale 100 % to není... A mému otci otevírali hrudník a po pár letech tam nemá nic...
Ale hlavne me by zajimalo co se da nosit misto toho, bych umrzla!
U nás v rodině čtyři císaře, plus kamarádka dva a všechno v pohodě, po týdnu si přestaly všechny stěžovat. Jizvy taky OK, vlastně druhé porody si mohly tak nějak vybrat a po té zkušenosti do toho šly znova. Já mám horší hojivost jizev, takže když to půjde, nechci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí