Muz ma ze me namozene zada a ramena, a poskrabane ruce
jsem se mu dneska porad omlouvala :D
Přiznání
rasaNori blahoželám
A priznávam,že jeden páperový spacák na mínusové teploty mám a keď venčím psa alebo idem do dlhšiu prechádzku,vyťahujem ho s kľudným svedomím. Nevyzerám v ňom ako panáčik Michelin,tak som v pohode.
Uznávám, že je to praktické a teplé, ale pěkné to teda není ![]()
To nieeeeee, myslela som tú čo mala catherinne.
Ha, já děkuji. ![]()
Když sleduju ty další a další, přijdou mi hrozné všechny, včetně toho mého.
Ale! Všichni je máte pod nebo nad kolena, zatímco já ho mám 15cm nad kotníky a proto taky vyhrál. ![]()
Ten zbytek vyplní UGG.
mne to nevadi, zvlast s takovyma botama.
jinak mi se treba celkem meni vkus, maximalni trvanlivost veci v satniku je u me tak dva roky. mam vetsinou tak deset veci a nosim je v podstate porad, nez se mi prestanou libi nebo sejdou vekem (to spis, tim stalym nosenim a pranim to jde celkem rychle) a pak si koupim novy, a tak furt dokola.
veci, co jsem si koupila pred par lety, se mi ted vetsinou uz nelibi. zachovaly davam dal, zbytek vyhazuju.
chtela jsem tim rict, ze mi nepripada nic divnyho na tom, ze treba perovky driv ne a ted ano.
Siuhlas. A tenhle je taky krátký.
Mně se to líbí
. Která to je?
A jen ze zvědavosti, co nosíš v zimě ty? ![]()
Gratulace! A žádné omlouvání. Co by asi chlapi udělali nám kdyby rodili? ![]()
tak já se třeba v zimě na běžný provoz bez péřového kabátu úplně v pohodě obejdu. některé se mi líbí, třeba ten tvůj khaki (ten modrý asi trochu míň, ale taky OK), ale zase to nepovažuju za nutnost, bez které nelze přežít...
Mě vážně jen zajímala alternativa. Je mi prostě v zimě zima a vlněný kabát nestačí. Tak ano, přežiju v něm cestu MHD/autem, krátké pochůzky, ale svařák v terénu a procházky si v něm už moc neužiju. ![]()
A děkuji za hodnocení mých peřin. ![]()
nikdy jsem nezmrzla tak, jako když jsem dělala doprovod na procházce cca 1,5 roku starýmu dítěti, od tý doby chápu, proč i na malou procházku po lese rodiče pro sebe vytahujou oteplovačky, péřovky, sněhule apod., i když je venku jen kolem nuly.
Ono záleží kde aj žije človek a kde pracuje. V meste je to iné ako na horách. Keď idem autom alebo busom, tiež je to rozdiel.
nikdy mě nelákala návštěva žádné arabské země, zejména ne nějaké pouštní.
nicméně jsem právě zjistila, že asi nutně chci jet do ománu...
Do Ománu chci jet už dlouho. Od té doby, co jsem o něm viděla nějaký dokument. Byla to prostě nidhera.![]()
jasně, každý to má nějak, mně to i na delší procházky po městě v pohodě stačí ... vlastně jsem ještě ani nevytáhla kašmírové svetry a tílka pod něj :-)
tak na horách je to o něčem úplně jiném :-)
Kabáty, různé zateplené parky. Podle zimy volím to, co dám dospod. Mně je jedno, co kdo nosí, sama to nosit nemusím, tak jsem v klidu. Přiznání se týkalo spíš než samotných kabátů toho, že před dvěma lety se na MP nad nimi hromadně vrhlo a teď jsou najednou krásné. Kdyby komentáře na jejich adresu byly "bude vám teplo, je to praktické, na procházky ideál", zřejmě si toho ani nevšimnu. Ale komentáře "super, krásný, moc vám sluší a jdu si koupit už třetí" mě zkrátka pobaví ![]()
Procházky s malým děckem, které není v kočáře, jsou neskutečný vopruz za každého počasí (v zimě teda asi násobně větší, to jsem ještě netestovala). To hlemýždí tempo
je tak vyčerpávající. Já vím, že to jinak nejde, ale fakt před rodiči, kteří tohle podstupují každý den smekám.
Děkuji. A jistě, každému se líbí něco jiného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí