Tak podle Pinot Noir jsou všechny strašné "Zdají se mi teda všechny stejně příšerné, hlavně ty, co mají kolem krku jakýsi chomout. ..."
Ale tak nikdo jí je nenutí, stejně jako prince Harryho
.
Tak podle Pinot Noir jsou všechny strašné "Zdají se mi teda všechny stejně příšerné, hlavně ty, co mají kolem krku jakýsi chomout. ..."
.
To by mě také zajímalo, ale třeba někdo poradí.
A mělas pravdu, už se tady určité téma rozjíždí
.
Harryho by som brala hneď. ![]()
No ja mam fest teplú parku, zvnútra ma taky kužuch či plyš či čo to je. Nosím ju keď idem so psami. Mala som ju včera a celú cestu mi bolo teplo až až. Ak je - 20 tak v nej chodím normálne do mesta práce a pod. A podla mňa v nej vyzerám dobre. Ja som schopná odchodiť zimu v teniskách a kabáte z Mango, ale - 20 už nieje zima ale ľadové peklo.
Gratuluju! Presne tuhle vetu mi vcera rekla svagrova, to, ze to boli TAK, ze si to ani neumela predstavit. A ma pravdu, je to masakr. Druhe pry uz nikdy.
Jinak mela jsem prvni s epiduralem, druhy bez a ze by to byl nejaky rozdil...Oba bolely jak prase.![]()
Jako mame tu priznani, takze se priznavam, ze nic lepsiho nez spacakoidni burtokabat na zimu este nikdo nevymyslel. I kdyby mel kabat 500%supervlny z nejlepsich ovci, me v tom proste je klada jak Brno. Je to hezky, ale jak je min nez +5, beru spacak.
A nefúka ti pod ten tvoj spacák? Alebo máš ešte iný?
A já se přiznávám, že ač jsem vždy bojovala proti city batohům, nevybíravým stylem - "Ne, žádný nevypadá dobře" nebo "Ano i ty s tim vypadáš jak debil", jsem dnes viděla první stylizaci co se mi páčí, tož jsem objednala následující...jenom blbec nemění názor jak víme!

Plastickou operací určitě ne, když má někdo sklon ke keloidním jizvám, tak je jedno, kdo a jak tě šije...
Tomu laseru bych věřila víc.
Tak a je kabát a kabát že áno. Tvoje sú pekné, ale ten lesklý CK čo sa tu nedávno mihol v outfitovom vlákne bol strašný.
Nebol to ten môj, že nie? By som bola smutná?![]()
![]()
To nieeeeee, myslela som tú čo mala catherinne.
.
Ufff ![]()
Z vlastní zkušenosti (s jinou jizvou, ne po císaři) nejdou, dají se zlepšit, ale hitparáda to není. A aby to bylo ještě komplikovanější, člověk může mít sklon ke keloidům jen někde (na některých místech těla), např. já mám břicho s hojivostí úplně v pohodě, jizva po dávné operaci neznatelná, zato nohy a zadek jsou na tom bídně a jizvy hodně viditelné ![]()
Blbý taky je, že dopředu se to nepozná, až vyzkoušením.
.
Ježiš děkuju, kdybys to nenapsala, už bych si myslela, že si musím koupit buřtokabát s chomoutem kolem krku a vzít si zrzouna ![]()
Rádo se stalo :-).
laser jizvu rozhodne neodstrani. trochu pomaha ale nic extra
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.