Damy vsem dekuju, mimco je jak panenka, sestry na sestinedeli zlate, uvidim az ta euforie vyprcha :D
Přiznání
Taky gratuluju, preju hodne zdravi obema a uzivejte si tu nudu, nebude!
Gratulujem.
Gratuluju! Ať spí a jí
.
Velika gratulace! Jsi hrdinka, k bolestem se nemuzu vyjadrit, rodila jsem cisarem.. I kdyz vlastne muzu: po akci to bolelo jako tisic certu...![]()
Gratuluji!
Gratuluju! A zkus to druhý s epidurálem a uvidíme, jestli bude třetí ![]()
Blahopřeju!
A já taky gratuluju a i jménem těch co to ještě neudělaly/i a teď už nemusí, páč těch stránek co by to....![]()
Na zdraví!
posli foto! a jsi uzasna zes to vydrzela <3
Mrnavka se momentalne jela opalovat do inkubatoru, takze jdu co?spat :D
tak dobrou:)
Lezi tu se mnou pani co ji porod vyvolavali a pak ji stejne fikli. Nevypada zrovna vesele.
Na jednu stranu jsem pysna ze jsem to dala i bez a na druhou se zpetne biju do hlavy ze jsem si ho nenechala pichnout :)
Ono i záleží, v jakém stavu jste tam přijela. Mně třeba epidural nikdo nikdo nenabídl, protože už bylo pozdě. Jestli jste to zvládla bez, jste skvělá a litovat určitě nemusíte. Ony přece jen pak nějaké ty komplikace mohou nastat, hůř se prý i při porodu spolupracuje.
Vyvolavani + sekce je asi ten nejstrasnejsi zpusob. Planovana sekce je la-la minimalne, nez se rozejde anestezie. Pak uz min...
Priznávam, že velmi teším, že neteri vyšla knižka pre deti. Ilustrovala ju a je krásna.

Gratuluji!
Na jednu stranu jsem pysna ze jsem to dala i bez a na druhou se zpetne biju do hlavy ze jsem si ho nenechala pichnout :)
Tak to se určitě bít nemusíš. Známá rodila před čtrnácti dny druhé dítě a trvala na epidurálu, tak jí ho píchli. Nevím, kde byla chyba a co se stalo, nicméně po té aplikaci necítila nohy a ani následující dny, nezvedla se z postele, nemohla se vůbec o dítě starat, motorika špatná a kruté bolesti hlavy. Toto trvalo týden, teď už je lepší, ale rozhodně ne v pohodě.
Myslím, že vůbec litovat nemusíš, zvládla jsi to s přehledem a ve zdraví a to se počítá. Ono všechno má svoje...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí