jojo, ten malej plastovej skejtik mel i bracha, svitive zelenej:-) a pak i vetsi "klasiku". nic novyho pod sluncem:-)
Přiznání
Jo, tak u nás už to proběhlo teď na narozeniny. Syn nechtěl nic jiného, tak naštěstí se celá rodina složila. První den to všichni taky museli jít zkoušet ven a manžel si narazil hned zadek. Děcka na tom jezdily hned v pohodě, ale já teda odvahu nemám. Do práce nemůžu s ničím zlomeným
.
taky to asi nebudu zkouset![]()
Kapitán Demo je boží!!!
Právě jsem hlasitě pochválila vysavač.
aportoval?
šel na místo? :-)
Vzorně![]()
To já jsem mu dneska naopak vyčinila, vynechal kus chodby!
Zamotal se do provázku a pak teda funěl. Je fakt, že my mu děláme pakárnu, tuhle jsme přestavěli nábytek, kočár je taky stěhovavý. Možná si na nás taky chodí stěžovat někam na fórum, co já vím. Nesmím to s tím pomlouváním přehánět.
nikdy mě nelákala návštěva žádné arabské země, zejména ne nějaké pouštní.
nicméně jsem právě zjistila, že asi nutně chci jet do ománu...
no vidíš - a máš vyřešený vánoce! ![]()
Myslím, že zrovna Omán je dobrá volba, neopouštěj tu myšlenku.
njn, jenže na vánoce tam nemá kdo se mnou :/
Tak jeď do Izraele, tam jsou taky pouště, pár arabů taky a jako sama ženská se tam budeš cítit dobře a bezpečně:-).
Přiznám se, že zdejší buřtokabátová vlna mi přijde směšná. Ještě loni byla paní "spacákový trol" terčem výsměchu a dnes se ze spacáků můžou všichni po....
Zdají se mi teda všechny stejně příšerné, hlavně ty, co mají kolem krku jakýsi chomout.
Si taky houby trendsetr![]()
Jestli můžete, tak jeďte. Já mám teď s Ománem trochu co do činění pracovně a jak jsem si o něm musela zjišťovat všechno možný, tak mě to dost navnadilo. Je to fakt krásná země, nezkažená turistama a bezpečná.
rika se influencerka, jak jsem si vcera precetla v Marianne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí