Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:13

A že se k tomu ještě vracím, on i ten "buřtokabát" může kolikrát vypadat lépe, než lecjaký rádoby šik kabát třeba z Orsay. Ale jistě, je to jen můj názor.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:14
Reakce na rasaNori:

Gratulujem a zelam rychle zotavenie a vela zdravia vam obom.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:24
Reakce na paktofonika:

No tady u nás už právě roky nebyla taková zima, myslím. Jinak já ho osobně na sobě nemám moc ráda, vadí mo to šuštění, ale mamka má a nosí a je děsně spokojená.. umí bejt i hezký, některý.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:27

rasaNori Já ti taky gratuluju, přeju hodně zdraví a nestraš tady nezkušený! Máš napsat, že v pohodě, skoro jako trhání moudráku nebo kdoví cosi:-D. Tak ať jste brzo doma a spokojeni.

whiskas Že tebe se to nějak dotklo, však jen Pinot psala, že se diví té změně a nelíbí se jí to. No však se každému nemusí líbit všechno. Já třeba padám z těch kulotů, přijde mi, že to sluší tak jedné ze sta.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:31
Reakce na Lilly_Ku:

mne to nevadi, zvlast s takovyma botama.

jinak mi se treba celkem meni vkus, maximalni trvanlivost veci v satniku je u me tak dva roky. mam vetsinou tak deset veci a nosim je v podstate porad, nez se mi prestanou libi nebo sejdou vekem (to spis, tim stalym nosenim a pranim to jde celkem rychle) a pak si koupim novy, a tak furt dokola.

veci, co jsem si koupila pred par lety, se mi ted vetsinou uz nelibi. zachovaly davam dal, zbytek vyhazuju.

chtela jsem tim rict, ze mi nepripada nic divnyho na tom, ze treba perovky driv ne a ted ano.

no, přesně, vždyť móda se mění! krátké nohavice, dlouhé, úzké, široké... špičaté boty kulaté boty mrkváče skinny.. druhý kolo plísňáčů..:D

@catherinne většina těch spacáků co tu/v obchodech jsou ale vůbec nejsou z peří, takže nijak moc teplý nejsou, tenhle můj novej zrovna tak

já si dlouhej spacák na tělo koupila už loni na chytání pokemonů, delší procházky, apod, a letos jsem usoudila že by se mi místo už olezlé parky s kožichem co jsem měla tři roky hodilo něco novýho "slušnýho" v čem se dá i jít do práce, na vánoční trhy a podobně a nemusela jsem tu pohoršovat Karja když jedu mhd

49376 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:34
Reakce na whiskas:

tahle (na answ. ji už myslím nemají) a naživo se mi líbí víc než na produktovce, spíš jsem myslela že budu vracet

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:36
Reakce na Karja:

Mě se poznámka od Pinot nedotkla, skutečně ani náhodou. Jen jsem přemýšlela, jsou-li všechny spacáky fakt hnusné ... Pro mě nikoli. 

Spíše mě pobavil ten její výkřik, jak jsou ty kabáty obecně šílené a že všichni teď sledují trendy. Já ty kabáty nosím jako funkční věc, je v nich teplo a pokud některý ještě dobře vypadá (z mého pohledu), tak je to fajn bonus. 

Přišlo mi legrační to ofrnění se nad skutečností, že si lidé kupují trendové věci. A kdo ne? Proč je tady např. tolik stejných bot, podobných šatů ... Čím to asi bude? A nevidím na tom nic nenormálního. 

Skinny by také neměl nosit každý a přesto ... , atd., atd.

Mně osobně se třeba zrovna skinny líbí na málokom, ale že bych měla potřebu psát, jak jsou obecně hnusné? Ale každého věc. 

O nic nejde, ne? Jen hadry a odslišný názor. Není třeba se rozčilovat .

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:39

Díky, jen jsem byla zvědavá, protože ošklivá mi určitě nepřijde. 

49376 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:41
Reakce na whiskas:

A že se k tomu ještě vracím, on i ten "buřtokabát" může kolikrát vypadat lépe, než lecjaký rádoby šik kabát třeba z Orsay. Ale jistě, je to jen můj názor.

tento mi přijde tak na hraně, a takové ty ala můj "spacák", typu odpínací vnitřek z  opravdického kabátu, se mi na nošení "naslušno" fakt hodně nelíbí (ideálně s děsnýma kozačkama a "elegant" kabelkou, ble)

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:47

Já mám už pár let dlouhej Bogner-spacák, z pravýho peří, s mývalím kožíškem kolem kapuce... no a na sobě jsem ho měla max. tak 5krát (to přehánim)... je v něm totiž hrozný VEDRO! V Praze je to úplně k ničemu, jedině pod něj letní tílko/triko s krátkym rukávem (vyzkoušeno v -18°), a nebo pak možná někam na hory na rozjímací procházky...

Tak aktuálně uvažuju pořídit si nějakou tu "lehčí" kolektivní spacákovou verzi, co vypadá teple, ale ve skutečnosti není

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:50
Reakce na whiskas:

Tak spíš jde o to, že se z takového hejtovaného produktu jako byla dřív péřovka na pekle stal najednou trend. Ale já to vidím tak, že do dvou let budeme mít i ty ponožkový kozačky:-D

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:53

Jenže ten, který jsem dávala já vypadá poněkud jinak, než ten druhý. Je vypasovaný, dělá krásnou siluetu, je projmutý v pase, žádný beztvarý pytel. Bude to i o materiálu a využití. 

Ten, kerý jsi přidala ty, se mi nelíbí vůbec. Je beztvarý a prostě pro mě nehezký. Ty ten rozdíl nevidíš? 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:54
Reakce na whiskas:

Mě se poznámka od Pinot nedotkla, skutečně ani náhodou. Jen jsem přemýšlela, jsou-li všechny spacáky fakt hnusné ... Pro mě nikoli. 

Spíše mě pobavil ten její výkřik, jak jsou ty kabáty obecně šílené a že všichni teď sledují trendy. Já ty kabáty nosím jako funkční věc, je v nich teplo a pokud některý ještě dobře vypadá (z mého pohledu), tak je to fajn bonus. 

Přišlo mi legrační to ofrnění se nad skutečností, že si lidé kupují trendové věci. A kdo ne? Proč je tady např. tolik stejných bot, podobných šatů ... Čím to asi bude? A nevidím na tom nic nenormálního. 

Skinny by také neměl nosit každý a přesto ... , atd., atd.

Mně osobně se třeba zrovna skinny líbí na málokom, ale že bych měla potřebu psát, jak jsou obecně hnusné? Ale každého věc. 

O nic nejde, ne? Jen hadry a odslišný názor. Není třeba se rozčilovat .

Zdá se mi, že se rozčiluješ jenom ty ;) U těch kabatů je ta změna nejvíc do očí bijící, tak mě to zkrátka pobavilo. Žádné hromadné pohoršování nad skinny, kuloty, metalickými botami nebo jakýmkoliv střihem šatů si nepamatuji. Ale buřtokabát byl svého času na MP symbol úpadku a tragédie české ženy.

49376 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:54
Reakce na whiskas:

no, jak říkám, ten co jsi dávala ty by se mi ještě líbil, ale už je na hraně přes kterou lehko přepadnout k těm "divným":-) prostě není to o tom že každá bunda je špatná, jsou dobrý i hrozný:P

49376 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:55
Reakce na Pinot Noir:

a co tenisky?:D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:57
Reakce na rasaNori:

GRATULUJU! Určitě jsi to zvládla skvěle a za chvíli budete s miminkem doma a v pohodě. Všechno to uteče i ty probdělý noci a podobný "radosti". Už stříháš metr na cestě k světlým zítřkům. Mně třeba porod moc nevyšel, ale zase si nevzpomínám, že by to nějak hrozně bolelo. To až potom.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:57
Reakce na Pinot Noir:

Moc si fandíš. Opravdu jsem se nerozčílila (kdyby mě měla ročílit taková hovadina ...), podrážděný tón jsi měla ty. Já se jen zamyslela, jsou-li opravdu všechny tak děsné. A už mě to pitvání nebaví. 

Evidentně jsi MP studovala detailněji než já, tak jsi v obraze .

49376 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 19:59
Reakce na RoSa:

no, já měla na vysočině péřovou bundu do pasu a to bylo teprv peklo! vynález nějakýho mučitele:-) buď zpocená jak myš v relativně teplym počasí nebo totálně umrznutej zadek v mrazech, nehodila se tam ani tam. ale jak padne teplota pod nulu a nehýbu se tak bych dlouhou péřovku klidně užila, jenže těch příležitostí kdy mrzne plus ještě pobývám venku delší dobu bez pohybu - možná dvakrát třikrát za zimu a někdy ani to ne

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 20:00
Reakce na paktofonika:

Krome toho HM spacaku mam jeste tento, asi uz 5 let...

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 20:01
Reakce na whiskas:

Podrážděný tón sis přimyslela, já se bavím ;) Pozoruju, že jakoukoliv diskuzi končíváš tím, že tě to nebaví, ačkoliv poslední slovo chceš mít.