Já mám velmi podobnej modrej, prošla jsem s ním i to hejtovací období na MP:-D. Je super, jede pátou sezonu a začal trochu pelichat a musím ho prát v ruce, ale stojí to za to:-D.
Přiznání
Vážně? Mně zase přijde komické, jak se v tom pitváš. A mám teď poslední slovo?
A já nediskutovala, jen jsem měla jiný názor, nehodlala jsem polemizovat donekonečna o jedné nepodstatné věci. Ztráta času
.
Tak to mám podobný
. Mám ho už opravdu 4 roky. Hledala jsem něco bez zlatých zipů a kožichu kolem kapuce. Tohle byl tenkrát jediný kousek po týdnech hledání. Dnes je jich všude plno.

Teda nic mi do toho není, ale s tím posledním slovem je to asi jasný, co si budem povídat. Akorát moc nevím, co myslíte tou ztrátou času. Jakože ten čas ušetříte, když se nebudete přít o blbosti na jednom vlákně, přičemž souběžně visíte i na jiných? Komické to je, ne, že ne.
To tipujem na Zaru alebo Mango, podobné tam mávajú každý rok.
Jak víte, kde visím
? Na druhou stranu, když už plýtvat časem, tak nějak zábavně
. A ano, je to volnočasová aktivita, takže je fajn, že si můžu vybrat, kde budu viset.
Ještě nějaký další osobní rozbor a vysvětlování?
mne ty spacaky faky prijdou divne. jeste pochopim, kdyz nekdo potrebuje perku do zimy, sama jednu vlastnim, ale to jaksi nesplnuje polyester z HM. a kupovat si takovou obludu nebo i dve mi prijde opravdu zvlastni.
kdyby to bylo poradne zatepleny koupim si letos tohle.

a perku jsem videla hezkou tuto, ale cena je nekde jinde nez u HM, navic mam jinou, ktera mi staci, takze nazdar a hledam dal.

Já buřtokabáty moc nemusím , sama si v něm připadám jako kredenc a zvažuju ho akorát na venčení, ale na ostatních mi nijak nevadí a na někom se mi i docela líbí. Jediný, co mi teda přijde trochu nepochopitelný, je ten náhlej přeskok od holých kotníků k péřovým kabátům :-).
Ja to jedu soubezne, preskok tam nemam![]()
Ten hnědý kabát se mi moc líbí. Tak je vidět, že H/M to nebude
.
Tak to už si u sebe vůbec neumím představit, mně je největší kosa vždycky právě od nohou.
BTW, jaktože běháte s holýma kotníkama, když máte nový marteny? :-)
Tak pozor, já včera v metru viděla hocha v péřovce a k tomu měl kalhoty nad kotníky + samozřejmě ty byly holé. Do toho usrkával vodu z takové té trendy flašky. Velmi zvláštní pohled to byl. A moc mužně tedy nevypadal
.
Ty jsem mimochodem rozslapla, uz se v nich da ujit aspon k autu! Ja kdyz uderi opravdovy mrazy nasazuju nizky Uggs a bez ponozek![]()
To jsem mohla bejt klidne ja![]()
Šmarjápano ještě chvíli se tu o tech bundách bavte a taky si nějakou pořídím. Třeba něco takového, připomíná mi to spacák, ve kterém jsem v hlubokém mladí spávala ve stanu, včetně barvy
, ty palčáky mi taky přijdou super. Když se to někdo nesnaží stylingem povýšit na elegantní oděv, za mě v pohodě. Burtobundy, co vypadají jak spíchnuté z odpadkového pytle byly hnusné před pěti lety a jsou hnusné i teď.

Ja se o nich budu bavit dokud si to nekoupi Pinot![]()
Peklo me nikdy nebralo, duvod nebudu uvadet.
Takze jestli se tam psalo, ze spacakoidni kabat bleee, tak by me to netankovalo.
Jo, ta bezovoseda je stary Mango
paktofonika se vyzna
A dlouho jsem nosivala neco jako tohle, ale vic cervenou:

Tak to jsem v pytli. Jdu psát Ježíškovi.
Nevidím parku ale burtokabát.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí