A myslis ze me to sokuje?![]()
Přiznání
Jo, třeba tě letos zima dostihne:-D. Necháme se překvapit, hlavně informuj s nákupem!
Jojo, ta Mango bunda me zachranila, kdyz jsem kdysi myslela, ze mi na vychazkach s kocarem umrzne prdel.
Uz ji nenosim, je na ni videt, ze neni "letosni model"
tak a je vyprodanej!![]()
ne pro mě ne, tobě by mohl slušet. já oranžovou v žádným případě
treba tenhle kus se mi zda nepekny (ten svetly), asi jako z hm. Perovou bundu ke kolenum nosim uz roky, vzdy se mi libily (ne HM a spol, ty jsou nic moc
) a zustavam konzistentni. Ale kupuji je jinde.
Občas se nějaká velikost vrátí, průběžně to doplňují.
Jo, třeba tě letos zima dostihne:-D. Necháme se překvapit, hlavně informuj s nákupem!
Podle myho uz to hleda v eshopu![]()
Ba ne, zůstávám taky konzistentní a vystačím si s hubertusem a jégrovkama, co tata fasoval u Lesů!
Jaká péřka? Něco jsem přehlédla?
No tá khaki ktorú dávala continuity na predchádzajúcej strane.
Á jasně, hledala jsem konkrétně slovo péřka
.
No veď v tom príspevku to máš len bez diakritiky. Ja som najprv myslela že sa jedná o parku a ono to péřka :D
Já jsem zase četla "perka" a hledala jsem boty
.
perku tedy péřku
maj tam UK18 - to by se dalo rozmedvědit
V tom případě si beru tu 8, co mi to doporučuje.
![]()
V nákupech peří, v outfitech peří, tady taky?! Tak já se teda přiznám, že to vnímám jako Pinot Noir (s tím rozdílem, že bez péřovek bych zimu nepřežila) a velice se bavím. Roky čítám na mp, že do sebevětší zimy je nejlepší kvalitní vlněný kabát a buřtokabáty jsou fuj. Tak se vždycky jednou za čas pokusím tento kánon naplnit, zkonstatuju, že zřejmě pořád nemám ten správný vlněný kabát a pokorně se vracím k péřovkám, které jsou jako bonus lehké, skladné a pratelné. ![]()
A teď potřebuju to od continuity a to s těmi palčáky!
nemůžu si pomoct ale líbit se mi nezačal. naživo (a hlavně na hmat:-) bude určitě fajn. na fotce bych si ho nevšimla. holt nepoznám kvalitu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí