![]()
Přiznání
já si teda z pekla žádný hon na péřové bundy nepamatuju, hejtovaly se ty od buřtokabátobého trola, a to zaslouženě, protože byly otřesné, a v poslední době propadl ten catherine. ale jinak myslím, že zase bůhví jaké vášnivé reakce nevyvolávaly ...
Já mám pocit, že se kdysi řešily ty černý lesklý buřtobundy/buřtokabáty, co vypadaly jak prošívanej pytel na odpadky - ale to už dneska snad nenosí ani ta poslední Máňa z Horní Dolní, ne? doufám teda, že to hned zejtra někde nepotkám...

Podle me se tam kritizovaly elegantne zkombinovany burtbundy a lyzarsky perovky ke vsemu, coz je trochu neco jinyho nez tady ty lezerni kombinace se spacakem.
Jinak ja letos zakoupila tmave modrej vlnenej slusnackej kabat, proste rebelka bez priciny ![]()
to si nepamatuju, ale je to dost dobře možný, že přišly na přetřes.... osobně si teda myslím, že se takové hrůzy nosí i dnes a nejen v horní dolní bohužel... takže asi potkáš :-)
a to si vlastně i pamatuju, máš pravdu, ale tak to je fakt něco jiného, než se se haněly všechny za všech okolností...
Nosí, vidím ty lesklý pytlo-micheliny pořád. Ono se to asi jen tak neopotřebuje ![]()
Ne ne!
ale to se nosí do aspenu ne? ne na náves v horní dolní![]()
Bez uzardeni hele![]()
No ja jenom ze i vysokej lesk se da...takhle no, kdyz je clovek hezkej da se spousta veci![]()
No ja jenom ze i vysokej lesk se da...takhle no, kdyz je clovek hezkej da se spousta veci![]()
Do kamene tesat ![]()
no tak pro mě to neni no:P
Tak to fakt ne, tohle vypadá, že se někdo do pytle snaží uklidit přejetou zdechlinu (i když zvířátko to mohlo být hezké).
a hele, potkám! Dívčí hrady? Ronýs se těší! ![]()
Tak to fakt ne, tohle vypadá, že se někdo do pytle snaží uklidit přejetou zdechlinu (i když zvířátko to mohlo být hezké).
![]()
Co znamena vyfutrovany? At tak ci tak, ta produktovka nevypada dovre, at je to jaky chce obchod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí