Nejlepší je mít koženej gauč, to se dá i desinfikovat ![]()
Přiznání
No jasne prevlikat se na gauc a doufam, ze malujete kazdej rok, to je jinak taky humac, to ani prehoz na gauci nezachrani!
eeny-meeny náhodou speciální oděv na vaření tu ještě nebyl!:D
viktorka_od splavu Já bych vařila nahatá jako Andrea
Tj, normální lidi mají na vaření zástěru ![]()
Mutziputzi No vidis to a zrovna do nich by clovek rekl, ze maji mycku!
No ale myčka nemá vysoký podpatky!
zlatahouba no náš pejsánek by vám už řekl, jak svělý je kožený gauč....(na škrábání, přirozeně
)
Mutziputzi no, naštěstí nemám volopicha takže můžu dávat nádobí do myčky - klidně nahá teda, s tím problém nemám:D vaření to je horší, to se bojim opaření, to je jedna z mála domácích činností kterou nahá zásadně nedělám![]()
My i naše návštěvy se válíme po gauči ve venkovním oblečení, dost často chodíme doma v botech a návštěvy nikdy nezouváme... Když mi pes mých rodičů skočí do postele, rozhodně nejdu převlíkat. Takže asi tak :-).
lidi, venku je jaro! já su také ščastné!
ptáčci řvou, je tam teplo, mám otevřená všechna okna, a přestože umírám, začala jsem s jarním úklidem šatníku ![]()
Jiná Realita No já taky umírám! A taky bych mela jit uklízet. Ale ten bordel po vcerejsim vecirku. A to slunicko je v tuhle chvili dost neprijemny ![]()
Lama_z_Lana ano, sluníčko po večírku může být skutečně nepříjemné ![]()
já jsem už začala, protože mám kvůli nemoci týdenní skluz úplně se vším. a na statku, jak začne jaro, už neudělám nic, budu jen okopávat a rýt. dnes jsem zatím vytřela a vytřídila jeden šatník (ano, mám je dva
ještě zbývá ten na kabáty a svetry)
lidi, venku je jaro! já su také ščastné!
ptáčci řvou, je tam teplo, mám otevřená všechna okna, a přestože umírám, začala jsem s jarním úklidem šatníku
Jsem taky šťastná, že jaro začíná.
A také jsem se dnes pustila do menšího jarního úklidu.
Chřipku jsem přes net ještě nechytla, centrální distribuce koček taky ještě nezafungovala, ale od včerejška mám čtečku ![]()
dzizisketa Na me ta centralni distribuce kocek hodne pusobi. Ctecku uz mam, chytla jsem ji pekne v prvni vlne jeste na MP! Vytahnu ji tak jednou za rok ci dva, kdyz jedu na valeci dovolenou:-))). Ale mam na ni cool ruzovej hackovanej obal.
Jiná Realita Ptáčci řvou, pod oknem mi krásně zpívají... jen by to teda nemuseli spustit na plný koule před pátou ráno ![]()
Ale budiž jim odpuštěno, hlavně že už je jaro!
ja som sa veľmi tešila na tento víkend na jarné preberanie šatníka a tiež upratovanie, ale však meteorológovia mi celkom skazili radosť. Že vraj cez víkend celodenný mráz, tak to sa tých svetrov a kabátov tak skoro nezbavím ![]()
A inak, ja radšej nerátam, koľko mám toho v šatníku, lebo by som asi plakala. Keď týždeň neperiem, tak nemám čo na seba, ale to úplne objektívne :-) Takto z hlavy viem, že mám dve sukne (z toho jedna mi je už malá), dvoje rifle, jedny nohavice, štyri pásikavé tričká, jedno biele, jedno čierne, a štvoro šiat ![]()
betsey si moj človek. Aj bez prerátania. ![]()
tak já si dala tu práci a spočítala jsem to, mám 86 ks oblečení včetně společenských šatů a věcí na doma, ale bez vyloženě letních, ty jsou teď schovaný. a 7 kabelek (včetně plesových psaníček) boty.. no ty radši počítat nebudu, nebo až budu schovávat zimní:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí