Ounz ze stejnyho duvodu mam specialni papousci tricka;) mam je totiz uplne prozrany od nenechavyho zobacku...
Přiznání
Tak já mám věci do práce a na další městské aktivity, věci na doma, ve kterých můžu sahat na kočky a kočky lézt po mně, věci na doma, na kterých nejsou kočičí chlupy - na vaření, taky se hodily při péči o malý miminko, a pak jsou věci na sport, speciální kategorie jsou věci na vodu, u kterých počítám s tím, že se zničí nebo třeba i uplavou a už je nikdy neuvidím... Některé oblečení se sune těmi kategoriemi, takže na vodu mám i jedny nezničitelný šaty ze střední, který, pokud neuplavou, asi v nezměněné podobě jednou někdo zdědí
Plus teda miluju praxi, že na dovolenou beru věci, který už mají před přesunem do nižší kategorie a po použití je tam vyhodím. Netahám domů špinavý hadry a mám místo na nákupy.
"Věci, na kterých nejsou kočičí chlupy", to je sen!
Ginevra si kupte pláštěnku
na tom nedrží. (nebo jo?)
Jiná Realita nemám kočku a pláštěnku jen na kolo, ale řekla bych, že statická elektřina je prevít :)
Kokoska já mám zas kocoura venkovního, který žádný chlup nepouští, takže nemám zkušenosti.
ovšem pro změnu mám všude bahnité kočičí pacičky...na dveřích, na oknech, na zdi, pod stolem...
Právě bez důsledného dělení to nejde. Já to beru fakt jenom na vaření. Jestli je v tom někde zapletenej zapranej chlup, tak mi nevadí, protože ten do jídla nespadne. Bohužel už jsem zaznamenala přenos kočka na dítě, dítě na mě, to mi trochu nabourává systém, naštěstí oblečení je doma dost, stále mám kde brát.
Jiná Realita Byla zima, chlupy si šetřil. Uvidíte, jestli něco bude, až se oteplí :)
Jiná Realita My máme chlupy i bahnité pacičky
. A dneska to bylo završeno peřím, když naše krvežíznivá šelma byla evidentně úspěšná při lovu - ne, za tento čin pochvalu nedostala
. Toho nebohého kosa, kterého jsem našla na trávníku, mi bylo opravdu líto
.
paktofonika moje boyfriendy ze zary staly stejně jako moje hedvábný cos...
obleceni na doma žádný zvláštní nemám,válím se doma v dzinach,v létě v tricku a sukni,v šatech cos bych se nevalela už proto,ze se na ne dost šílene chytaj chlupy.
Ale fakt nemám ani jedny tepláky,ja bych v tom na ulici nevylezla a jak chodím se psem, nebavilo by mě se furt prevlikat. Taky k ty sedačce nemám úplně sentimentalni vztah,jak se na ni valí i pes a kočka,ale pratelnej potah.treba jedna kamaradka by si doma na sedačku v šatech z práce prý nesedla.
No ja to mám tak isto. Zmenilo sa to. Odkedy mam psy pretože oni chodia tiež po vonku takže je to jedno kto sa tam váľa plus ak máš šteňa tak sa ti fakt nechce každú chvíľu prezliekat a niekedy je to otázka sekúnd. Bývam ale v malom meste MHD skoro nejazdím a ak áno tak nesadám (naučila som sa v Brne). Takisto ak príde návšteva tak sedí na sedačke. Kedysi som vždy pred návštevou prestierala na gauč deku aby mi nesedeli na sedačke ale so psami sa to všetko zmenilo.
paktofonika no já se musím přiznat, ze když mi ta kamaradka řekla,ze se štítí si na tu sedačku sednout neprevlecena,tak taky od ty doby přemýšlím,jestli před návštěvou dává pratelnej potah a musím rict,ze k ni od ty doby nerada chodím.jako nerada bych byla za spindiru,ale mě tohle predtim nikdy nenapadlo, jednou teda v obchodě,kdy jsem dala nějaké smazce par stravenek a ona mě začala hladit tema sedivyma rukama po ruce,tak jsem myslela,ze mě z toho mrskne,ale jinak se nějak zvlášť běžného zivota nestitim
Potrefenáhusa teda tiez ma toto nikdy nenapadlo. A tiez je pravda ze jedna znama ma na sedacke deky a ked sme z nej vstali hned ich urovnavala, tak akosi prirodzene sme tiez prestali k nej chodit. Taky domaci sterilny priestor je pre mna skor teror ako cistota.
Potrefenáhusa Já si teda na sedačku v oblečení na ven taky raději moc nesedám - ovšem před odchodem. ![]()
Oblečení na doma mám, kvůli pohodlí. A to, co píšeš o té známé, psaly některé i na mp - jak se z venkovního (čti z města, práce, ne jíloviště) komplet převlékají na speciálním místě v předsíni.
Potrefenáhusa Ja mam taky podobnou kamaradku, ta by v domacim nesla ani s kosem, ne proto aby si neutrhla ostudu, ale skrz to aby v tom v cem byla venku nebyla doma.A je fakt, ze se pred ni hrozbe drzim, co se tyce cistoty, talirek pouzivam i pri jedeni mandarinky a tak:-))). Me spis na MP zaujalo, ze spousta uzivatelek mela specialni obleceni na uklid, to teda nemam, jakoze jo, kdyz jdu myt okna k babicce vezmu si teplaky, ale abych rozlisovala obleceni na valeni na gauci a vytirani to ne. Pamatuji si, ze nekdo psal, ge se po myti koupelny a zachoda prevlekne. To by mi hrablo, ja uklizim obden nejaky mensi kousky, bych vic prala, jak uklizela.
Karja no já po takovým tom větším důkladným úklidu nebo po mytí oken bejvam jako prase a vetsinou i dost zpocena a vyžaduje to sprchu,ale to teda nepraktikuju denne
Potrefenáhusa Ja prave nepraktikuju ten vetsi uklid:-)). Treba dve hodiny v kuse jsem u sebe doma neuklizela ani nepamatuju:-)))
Karja tak mne stačí vyluxovat celej byt...ale co mám od Vánoc roombu...hm,chmmmm :-)
ja jak uklizim prubezne, furt nekde lezu po kolenach, pouzivam savo, pripadne varim rajskou.. tak ve vecech co prijdu z prace zustavam jen kdyz se du jenom valet a vsechno to chci pak hodit uz do pracky a odchlupit v susicce:-) mam teda na doma veci ve kterych muzu jit i ven a ty veci si normalne za tim ucelem kupuju.
co se tyka poradku slevila jsem tisic procent ani ne kvuli zviratum, jako spis od doby kdy nemam zadny maly dite. kdyz se valeli po zemi, valeli tam hracky, vsechno strkali do pusy.. tak musela byt podlaha cista skoro jako stul. ted po ni jen chodime, obzvlast v lete se hranice mezi zahradou a domem stira:-) je teda fakt ze nahoru do loznic se to uz nedostane, tam se valet da kdekoliv.
asi delam neco spatne.Deku na gauci mam furt,ale kvuli dennimu valeni a kdyz ma prijit navsteva tak ji sundam.![]()
nikdy me nenapadlo,to delat obracene.![]()
Při podobných diskusích si vždycky začnu připadat jak čuně. Před MP by mě nikdy nenapadlo, že je divný sednout si na gauč ve věcech, ve kterých jsem byla venku nebo že se všechno pere po jednom nošení a nošený oblečení už se nesmí vrátit do skříně. No nic, už je to zase tady.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí