ja nic nepocitam,jelikoz bych se nedopocitala.![]()
a zrovna vyklizim a sem na sebe nastvana jelikoz sem ZAS vyradila tri obrovske pytle.(a to neni jeste vse)![]()
ja nic nepocitam,jelikoz bych se nedopocitala.![]()
a zrovna vyklizim a sem na sebe nastvana jelikoz sem ZAS vyradila tri obrovske pytle.(a to neni jeste vse)![]()
Zarinya já vyklízela v lednu a dala jsem si slib, že si nic už kupovat nebudu, protože vlastně nic nepotřebuju (nemyslím ponožky atp), protože všeho mám dost, a držím se a ani mi to tak nevadí
Magráta ja vyklizela taky nedavno cca tri mesice zpet,proto sem strasne nastvana na sebe.
ne,ze bych ted vyrazovala veci co sem nakoupila behem tri mesicu,ale proste furt mam vseho neskutecne mnozstvi.
tssss tri podprsenky jak pise plaktofonika......ja jich mam asi dvacet.![]()
no a pri kazdem vyklizeni samozrejme si rikam budu nakupovat s rozvahou......
Magráta ale leden,unor neni zas tak moc dlouho.![]()
Mutziputzi 37x džíny mi teda vyrazilo dech! (a to nemyslím nijak negativně nebo pozitivně, jen že to je teda podle mě obrovský číslo!)
Pre panakrala, naco to pocitate? Bezte radsej niekam von. ![]()
paktofonika to já odhaduju, že jen sukní budu mít tak 20, možná i víc.
celé bych to raději pro jistotu nepočítala
Janulik03 jen tak :-)
Janulik03 jen tak :-)
25 pruhovaných triček ![]()
eeny-meeny Jsem žabař
Jen 14.
Lamicka A taky je kazdy uple jiny?![]()
tak se tu už měřilo zápěstí a obvod hlavy, tak teď se počítá no
eště pořád gut
eeny-meeny Dvě mám stejný. Výhodná koupě, nedalo se odolat
.
A ted spocitejte, kolik z toho jste nemely vloni na sobe. To jsem chtela spocitat ja, ale nemam odvahu!
Zarinya děkuju, kytice je nádherná a kdybych nebyla neumětel, tak sem dám fotku. whiskas děkuju za gratulaci 999 taky děkuju a musím říct, že si to fakt užívám
. Hlava srovnaná, práce která je koníčkem, skvělej chlap i relativně samostatný děti. Nechci se rouhat, ale skoro mám pocit, že lepší to být nemůže. (Teda až na ten politickej voser
)
EDITH4B Taky gratuluji. je přijemný číst pozitivne naladěnýho soukmenovce. Já se přiznám, že jsem po 20 letech změnila práci, strašně jsem se bála, ale dopadlo to dobře, jsem moc spokojená.S prací, ohodnocením i se spolupracovníky. Kéž mi
růžové brýle vydrží co nejdéle .
A ted spocitejte, kolik z toho jste nemely vloni na sobe. To jsem chtela spocitat ja, ale nemam odvahu!
nosim vsechno
ale ja nesnasim mit doma nepotrebne kramy a narvane skrine a nemam obleceni zase tolik. Co prestanu nosit, tak pri uklidu skrine (2x rocne) jede.
paktofonika pocitas v tom sezonni veci - letni sukne a saty treba? a co veci na sport, na venceni? tjo budu to muset taky spocitat (a probrat;-)
Áno sú v tom aj sezónne veci. V skrini mám ale väčšinou veci ktoré sa dajú nosiť takmer celý rok okrem veľkých mrazov alebo tropických teplôt. Musím povedať že na leto mám aktualne 2ks šiat, jedny sandále a dve veľmi ľahké blúzky. Tam to vidím trochu na doplnenie :D Akurát by som upravila číslo na 71 pretože som zabudla pripočítať tenisky na behanie a cvičenie, tie mám inde ako zvyšok tak som na ne pozabudla.
paktofonika já většinu věcí nejsem schopná nosit celoročně, mám třeba dost letních sukní a šatů, který se nedaj vzít s punčocháčema a byla by v nich i zima, v zimních sukních/šatech vedro. V létě zas nenosím skoro vůbec kalhoty, džíny jen když se hodně ochladí. Jedny sandály bych nezvládla, jen ty na venčení a výlety, ve kterých chodím lesem polem, po jedný sezoně vypadaj tak, že by v nich do práce chodit nešlo. Uzavřený boty v létě strašně nerada, sandály nosím pořád, ale potřebuju je střídat.
To vyhazování závidím, já se snažím, ale pořád to ještě není v takový míře, v jaký bych chtěla. Mám pár sentimentálních kusů :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.