no a tenhle týden jsem si koupila bundu, asi 6 triček, dvoje kalhoty, svetr a jedny tenisky a jsem odhodlaná za to odpovídající počet kusů vyhodit.
Přiznání
Potrefenáhusa kus za kus, to je dobrý, to dělávám taky, když to jde. Momentálně jsem ve fázi, že mám ve skříni akorát dva kousky, které nenosím. Jedny pruhovaný šaty, minulý rok jsem trochu přibrala, tak mi moc neslušely a pak takový zlatý flitrovaný šaty, který jsem měla jednou, ale ty určitě nevyhodím.
Jinak jsem na to hodně podobně jako paktofonika , až na pár kousků mám vcelku funkční šatník, který se dá nosit téměř celoročně.
paktofonika tjo to jsi fakt dobra. ja to mam jako Potrefenáhusa v lete nosim skoro vyhradne lehky sukne a saty a loni jsem si po letech koupila i lehky lneny kalhoty. rovnou dvoje:-) boty behem dne menim aspon dvakrat a druhy den beru jiny a to uz davno nekupuju zadny nepohodlny. no uz se tesim, zitra se na to vrhnu:-)
viktorka_od splavu No ja sa počas dňa tiež prezliekam a prezuvam. Do práce slušne a po práci Zilvar z chudobince ![]()
Já mám šatník dost funkční, mám představivost, takže když něco kupuju, rovnou mi v hlavě naskakují kombinace. Všechno si vizualizuju, rovnou vidím jaký top, boty, bunda, kabát...Nosím všechno, kromě dvou džínů a černé mikiny/svetru z HM, která se mi líbila na paktofonika, ale mně nesluší... Čímž ji zdravím a až se přestěhuje, tak osobně předám
.
Jinak věci dost "unosím", protože nerozlišuju na lepší nebo horší příležitost, nepřevlékám se do domácího, tepláky ani nemám...Mám dost peněz v oblečení na sporty, hlavně ty zimní...
A můj největší megaulet jsou plavky, surfařské minibikiny...Jsou teda nádherný, ale nikdy jsem v nich neměla odvahu jít na pláž. Nosím je třeba, když jedu vodu a mám přes ně tílko. Koupila jsem si je poté, co jsme si s manželem dali super oběd, víno a šli nakupovat. Mně přišly v pohodě a manžel mi je samozřejmě schválil...
.
999 Jee, prepáč že som ťa takto zaviedla s tou mikinou :D
Ináč ono to horšie alebo lepšie oblečenie tiež nemám rozdelené. Proste nosím všetko a kedysi som to mala tak že vyradené som nosila na doma ale teraz už to tak nieje. Som doma v tom v čom by som normálne vyšla aj do ulíc, na pivo... Samozrejme že doma nesedím v kolektívnych šatách Cos. Mám to rozdelené skôr na oblečenie do práce, stretnutia, večere a potom na voľnočasové oblečenie so psami von, na pivo, na prechádzku atak. Ale to je podľa každého životného štýlu, ťažko by som (znovu spomeniem) v kolektívnych šatách venčila psy po lese ale znovu sa snažím aj tam vyzerať ako tak k svetu a nechodím v zapraných starých veciach.
A dnes som zahájila jar takže hrubé bundy išli do skrine a vytiahla som jarnú parku a ako tak na ňu pozerám budem potrebovať novú pretože už to nieje ono a pritom sa mi na jeseň zdala ok.
zlatahouba tak vám přeju ať růžové brejle pevně drží
. A díky!
paktofonika Tak to já v kolektivních šatech chodila i po Šumavě...
. Měli jsme tam velký sraz příbuzných z manželovy strany. Program byl povídání, procházky, tenis. Měli jsme pronajatý velký dům, jedli v restauraci. To, že jsem jela z Prahy v šatech manžel nekomentoval, ale netušil, že mám v kufru další dvoje. Tam 20 lidí v outdooru. Manžel mě tahal do sportovni prodejny, já si odmítla cokoliv koupit. Nakonec jsme toho nachodili nejvíc ze všech, což mě trochu rehabilitovalo :-).
999 No však ja ti Amy a Percyho rada požičiam
Koľkokrát sa brodím blatom, húštím, zblatená som až na krku(neviem ako je to možné) no asi by som tie šaty mala iba na jedno použitie. A veci si šetrím ale radšej zblatím alebo zničím boyfriendy za pár korún zo zary než drahé hodvábne šaty z Cos. :D
paktofonika Tak to je jasný, se zvířaty je to jiný :-).
999 to asi nemáte dům, hyperaktivního psa, les, pole a zahradu? ptám se bez ironie.
já mám hader šíleně moc, ale jednak se v létě musím dvakrát denně převléct, kvůli nemoci, druhak prostě okopávám jahody nebo suším seno, nebo nosím dřevo, a na to musím mít vyhrazené oblečení jen pro tento účel, letní i zimní. takže tepláků, tedy spíš legín, a všelijakých 3/4 kalhot mám dost. jen oblečení na doma kdybych sečetla, mikiny, spodní a horní díly, tak to bude určitě pár desítek kusů.
s naším psem se nedá jít jako s tím předchozím v nějakém hezkém ohozu na pěknou procházku. on má ve zvyku si třeba o člověka otřít oslintanou hubu, taky musím nosit tak dva ožužlané balonky...no prostě z procházky se člověk vrací jako prase, i když jsem ten typ, co nebývá špinavý.
Jiná Realita No jasně, moje oblékání odpovídá životnímu stylu :-).
999 no pro jistotu se ptám, věřím, že existují i lidí, kteří i dřevo nosí v hedvábí
já teda i dřevo nosím v šatech, ale šatech na doma.
vlastně jen šatů na doma mám tak 8, když v duchu počítám
ale fakt je všechny nosím.
Jiná Realita hehe saty na doma urcite tak 6-8 kusu mam, zimnich:-) letnich asi i vic
999 Jsem si vzpomněla, že tohle říkala někde Chantal Poullain, že nemá věci na doma. Hrozně se mi to líbilo, ale přišlo mi to takové nedosažitelné :-) Já jsem svým způsobem ráda, že využiju věci, které mi třeba už do společnosti přijdou obnošené, ale pořád se mi líbí. Takže věci "na doma" nekupuju, ale využívám co mám, tím pádem třeba nechodím doma v teplákách (až na výjimky). A pravda je, že po čase, kdy jsem začala pracovat z domu, jsem si to "domácí oblečení" povýšila a chodím i doma v hezkých věcech, protože je nemám kam jinam vynosit...![]()
Tak jo sme v přiznání - mám oblečení rozdělený na ven a na doma. Protože za a kočky a jejich sekací drápky, a za druhý, ten chleba no..ale řekla bych, že nevypadám jak vandrák (akorát ty trička sou trochu prosekaný
)
Já většinou slušnácká trika po čase "povyšuju" na domácí, problém začal vznikat, když jsem byla na rodičovské. Ty kostelové věci jsem neobnosila tak rychle, jak jsem spotřebovávala ty domácí. A problém stále narůstá, protože, co jsem v práci tak potřebuju ještě trika do terénu. Ve finále jsem si začala kupovat už i ty trika na lítačku, je mi to sice blbé, že nové triko beru do bahna, ale co už.
V riflích, některých trikách nebo šatech si vůbec nedovedu představit, že se doma válím na gauči.
Hromádku domácích hader potřebuju.
Som si pri tejto debate uvedomila, kym sme boli v meste v byte trvalo, tak som nemala domace oblecenie, ale iba spotrove a ostatne. Teraz mam viac veci pracovnych domacich, ako ostatnych. Ach jo.
Taky mám oblečení "na doma" a "na ven"... Jednak by mi bylo nepohodlný se povalovat v džínách, ty nosím nejčastějc - a přece jen, jsou kapku "tuhý"
a pak taky se mi nechce sedět doma v tom, v čem jsem seděla třeba v tramvaji (po kdovíjakým houmlesákovi).
Se psem jdu klidně v normálním oblečení, zvlášť když přijdu z práce, na venčení nic extra nemám - to se případně vypere, boty vyčistěj, ale doma beru legíny a volný tričko. A když už jsme v přiznání, tak pod tím domácím tričkem (většinou) nenosím ani podprsenku. Prostě volnost, svobodaaa ![]()
paktofonika moje boyfriendy ze zary staly stejně jako moje hedvábný cos...![]()
obleceni na doma žádný zvláštní nemám,válím se doma v dzinach,v létě v tricku a sukni,v šatech cos bych se nevalela už proto,ze se na ne dost šílene chytaj chlupy.
Ale fakt nemám ani jedny tepláky,ja bych v tom na ulici nevylezla a jak chodím se psem, nebavilo by mě se furt prevlikat. Taky k ty sedačce nemám úplně sentimentalni vztah,jak se na ni valí i pes a kočka,ale pratelnej potah.treba jedna kamaradka by si doma na sedačku v šatech z práce prý nesedla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí