Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online 999
19828 příspěvků moje polička 20. dubna 2018 19:03

Luna Tak to máš slušnou investici do budoucna .

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 20. dubna 2018 19:25

Luna 

No jasně, dobrý. Obrazy ti ale závidím, ty bych já kdysi bejvala taky brala! Místo friťáku rozhodně radši 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 06:34
Reakce na Mutziputzi:

Svatebni seznam daru mi prijde zcela v poho, zadost o prachy si zada stylistickou uroven nikoli level bernak...pozadavek na barvu odevu je neomluvitelnej

​Pod tohle bych se mohla podepsat, souhlasím úplně. Já bych si o prachy rozhodně neřekla a dávám je nerada. Vždycky se mi líbí, když někdo komentuje věc v domácnosti "tohle je svatební dar od prababičky...", takže bych se taky ráda zapsala do historie rodiny nesmrtelným darem. 

Já se vdávala poměrně nedávno, dost narychlo, o darech jsme mluvili pouze na přímý dotaz, s tím, že žádné nečekáme (protože hosté na to měli opravdu cca čtyři dny, takže dost na tom, že si udělali volno), případně něco vymyslíme později....nakonec donesl dárek každý, všechny (až na ten nejdražší) vítané a k tomu kukačkové hodiny, se ktrými jsem se půl roku smiřovala, ale nakonec pro ně našla dost dobré místo  

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 08:15

Garfie kukacky!

pozadavky na hosty obecne mi prijdou strasne. zvu si hosty ktery budu hostit, ne kompars co mi bude slouzit, zvrhlost toto

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 08:58

Garfie viktorka_od splavu Kukačky si pochvalovala sousedka pod námi. Říkala, že nemusí vstávat z postele, aby věděla, kolik je hodin. Kukačky visely u nás v kuchyni. 

Sousedi nad námi tak nadšení nebyli, protože jednu dobu u nás odvíjely asi čvery hodiny naráz. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 09:15

Dneska se mi zdálo, že nás obsadili Korejci. Když jsem se pokoušela ujet před zatčením, tak byly všude rozkopané cesty. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 18:26

viktorka_od splavu Jo, to jsi vystihla přesně!! 

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 18:53

Dnes jsem vytridila 2 obri pytle na odpadky hader a skrin je porad plna! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 19:16

Dnes som sa vysypala na prašnom chodníku plnom kamienkov na lúke a rozplakala som sa ako malá. Ale na moju obranu, to koleno a lakeť som zodrela brutálne.

PS. viktorka_od splavu držala som v ruke telefon a treska s nim stranou displeju plnou silou o zem a drží! To len taká pripomienka k nedávnej debate :D

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 19:33

paktofonika jasně, loket se zahojí, hlavně že vydržel telefon! jabko by bylo rozhodně napadrť

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 19:40

paktofonika Au! Hlavně pořádně vyčistit. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 19:50
Reakce na Bledule:

paktofonika Au! Hlavně pořádně vyčistit. 

​a aj to koleno a lakeť!!!

potľapkávam.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 19:52

paktofonika Au, ať se to brzo zahojí . A to, že telefon vydržel bez úhony, je dobrá zpráva a dobrá reklama .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 20:15

No už je to dobré, som bola dosť otrasená z toho keďže takto som sa naposledy vysypala veľmi dávno, no a našťastie sa má ochladiť tak dúfam že než sa znovu oteplí bude tá obrovská modrina z kolena preč  A to som chcela ísť zajtra opáliť nohy do solárka tak nič, možno znamenie :D A vyčistila som to poriadne!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 21:40

paktofonika este si to mozes mazat kalciovkou, to fakt pomaha hojit. muz si urobil krasny silnicni lisej pred tyznom - odrel sa o slapku bicykla, lebo chcel prehodit... dietatu, ktore slo na bicykli vesla neho 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 07:38

Luna pokud máš nějaké kousky, u kterých si nejseš jistá, tak do tý skříně nakoukni znovu za x měsíců a pokud jsi je pořád neměla na sobě, tak pryč s nimi. Nejde to vždy, ale taky je celkem dobrý zkusit aplikovat, že za jeden nový kousek jeden starý musí pryč.

A na Cihlářské je charity shop, teď jsem tam nesla dvě kabelky a troje šaty, které prošly už asi dvojím vyřazovaním, ale stejně jsem je od té doby neměla na sobě.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 08:01

nellielovett Diky, nemam moc velkou skrin a navic jsem netridila snad 10 let Mela jsem tam jeste spoustu tehotenskych kosil a "veci na spani" Ale je mi lito vyhodit treba hedvabny saty, i kdyz v nich vypadam desne a nenosim je, na ten charity shop mrknu.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 08:05

Luna tak zkus někoho podarovat, buď budou šaty ležet ve skříni a nebo je ještě někdo unosí.

Já už to tady myslím kdysi psala, když jsem se zbavila "věcí na doma", zmizla mi půlka šatníku. 

Charity shop se jmenuje Šuplig.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 09:02

Luna  taky jsem mela dost kousku, kterych mi bylo takhle lito. Tak jsem si je dala stranou do krabice a dalsi sezonu jsem to otevrela. No a kdyz mi porad nic z toho nebylo/vypadala jsem v tom desne, tak jsem to sbalila a vzala do prace. Tam si to kolegyne rozebraly a hotovo. Delam to teda jen s minimalne nosenyma vecma, co nejsou uplne mimo. Zas abych nepodarovavala kolegyne nakejma hnusohadrama.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 18:57

711990 Luna Třeba já mám takové kolegyně/kamarádky vyloženě ráda