Janulik03
Jak jsem začala číst, tak jsem se bála vyústění situace v nějaký úraz, ale zvládlas to!
Přiznání
Janulik03 Jsi dobra, ja to taky zkousela a nepovedlo se mi to! Sakra to je vyzva to do podzima napravit! Ja se jako omluvila tim, ze dospelej ma dlouhy nohy, tak ho to zpatky nevymrstI tak vysoko. No obdivuji te!
Luna neboj, to dáš. Nevyjde jedna práce, bude další, teď je ideální doba na hledání, práce je všude dost. Ten přechod do školky je trochu horší, ideálně pokud můžeš dát dítě o měsíc dříve, než je nástup do práce, udělej to. V den nástupu už bude dítko aklimatizované a nebudeš muset řešit svoje stresy a zároveň večerní pláč: maminko já nechci do školky..
Uteklo to, co?
bram Obavam se, ze se tomu nevyhnu. Mala jde sice do tridy ke starsimu brachovi, tak tam nekoho mit bude, ale zachvaty urcite prijdou.![]()
Ounz tak som sa odhalila kuk ig necham iba chvilu
Karja tak vymrstilo by ma, ale zadok stiahne spat.
No pokial to zlepsi kondicku, tak pokracujem
Janulik03 Hihi, to asi zlepsi:-D. Mne se to fakt nevyvedlo ani jednou a to jsem to trenovala. Dam jen na ze stoje nakolena a pak zase do stoje a to je ubohy. Zalezi asi taky jaka trampolina, treba ty v tech skakacich centrech budou urcite vymrstovat snadneji.:-D
Janulik03 viděla sem a teda
Ounz uz je to fuc, ked som sa videla, velmi som vahala, ale mam to u teba ![]()
Janulik03 aby mě to nevyšlo draho
A bylo to fakt dobrý!
Ounz bolo by fajn prekonat ostych az na to pride . A dik teda, vrece zemiakov v akcii, motivuje ma ze nerada prehravam a tiez musim vsetko vyskusat. Synator gulal ocami, ked som chcela aby ma natocil ![]()
dokaz pre dceru, ze uz sa blizim k lepsiemu vysledku. Ale teda prekonat svalovicu chce vela usilia ![]()
Janulik03 seš dobrá!
No a teraz som sa prezrala jahodami. Aby sa nepokazili ![]()
Janulik03 já věděla, že to bude drahý
trampolína je super, to by se mi taky líbilo..a asi to bude docela energeticky náročný..?
Ounz nooo, to duufam. Ono je to kupene pre maleho, ale podozrievam decka, ze nechcu uz tucnu matku, tak trosku dva v jednom. Vedia ako ma vyprovokovat. ![]()
Janulik03 sakra, mně to na ig uteklo ...
Magráta mně taky...![]()
Ounz v Turnově v parku za muzeem maj takový trampolíny zabudovaný na hřišti do země, chvíli jsem skákala a Rufíček, jak musí všude za mnou, skákal se mnou. Ale žádný vopičárny se na tom dělat nedaj, na to je to moc malý. Neni něco podobnýho v Praze? Bylo to dost boží.
foto z netu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí