Potrefenáhusa To je za Muzeem Českého ráje?
Přiznání
Potrefenáhusa To asi musí být úplně nové, nebo jsme si toho loni v létě vůbec nevšimli. Jinak to muzeum loni o prázdninách pořádalo hezké tvůrčí dílny a akce - docela srandovně/poučná Ovčí stezka, různé vyrábění z ovčí vlny a tak.
Potrefenáhusa juu to je dobrý, asi začnu zledat trampolínovej svět v praze :) a jestli ste skákali s rufíčkem, to mohlo bejt fajný :)
Magráta Catherinne nemáte za čím banovať, aspon som uchránila pred pohladom na skákajucu bombu. ![]()
Potrefenáhusa teda ja by som chcekla toho Rufíčka vidieť v skákacej akcii.
Stará Stanová Kůže je nové. Nedávno jsme tam jeli na kole, jak jsme vysupěli ten kopec od Jizery, všimli si krásného nového dřevěného hřiště kousek dál - Metelkovy sady. Syn je už starší, ale neodolal - krásný trávník, světlé dřevo, fakt velká lanovka, málo lidí
A okolo tohohle jsme pak jeli taky.
Restaurace Sokolovna v Průhonicích má hřiště pro děti se zabudovanou trampolínou, ale nepokoušela jsem se teda :D
Kokoska Obávám se, že i kdyby tam byl trampolínovej ráj, pan majitel bude překážkou![]()
Mutziputzi Mně je to jedno, chutná mi tam.
Kokoska Už jsem tam dlouho nebyla, ale taky jsem byla spokojená
Potrefenáhusa Ty jsou na Letný!
Aranel Letná teda výrazně blíž než Průhonice!
A přiznám se, že jak jsem četla, že se chudák Ounz spálila při vaření škrobu, tak jsem musela o polední pauze běžet do drogerie koupit Škrobenku Z ![]()
Potrefenáhusa doufam, že levandulovou ![]()
Ounz samozřejmě ![]()
![]()
Potrefenáhusa
pak je svět vpořádku :)
Ounz vona teda skoro neškrobí, což je pro mě taky v pořádku
Potrefenáhusa no neškrobí, já ji používám z nouze v zimě a na bílý trička místo aviváže (
)
Ounz Potrefenáhusa tak to je produkt roku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí