Potrefenáhusa no takto nejako (ok, s náhrdelníkom som zatiaľ neviedela, ale vídam to pravidelne...)

slniecko Když je u nás pes občas na návštěvě, sedí na koberci, občas na sedačce, opře se packama o židli, dokonce se cpe ke mně na klín... a není vydezinfikovanej, maximálně mu otřem packy. Do kabelky bych psa nestrkala, ani kdyby se vešel, ale rozhodně bych se nehroutila z toho, že se dotkne mých klíčů nebo peněženky.
Kokoska ale veď vravím, že sme doma psa mali...ale ako fakt dať si čerstvo vykadené zviera do kabelky, kde sa usadí tým zadkom trebárs na vreckovky, alebo pudrenku, ktorú si budem potom dávať k tvári, no neviem...to je proste niekde za mojou hranicou.
slniecko já to asi chápu, mně nevadí pes na gauči, ale v posteli už bych ho mít nechtěla. to samé by bylo s kabelkou - nevadil by mi v náručí, ale v kabelce jo (i když pupka nedám ani do náručí, a kabelka by musela být ve velikosti boxovacího pytle
)
Můj pes by se do žádný kabelky nevešel a i kdyby, taky bych mu to neudělala. Leda by byl očkovaný proti žloutence - přiznávám, že na to, co hodím i nosím v kabelce, jsem prase.
přiznávám, že jsem se dnes vyfotila s úmyslem dát to do "můj outfit" - ale při stahování z telefonu se mi povedlo ty fotky smazat - evidentně se mi něco snaží naznačit, že to nemám dělat, tak nic.![]()
edit: tak jsem je našla, omylem jsem je strčila do jiné složky - tak banzaiii ![]()
slniecko sem psa v kabelce asi v životě nevidela...jakoze fakt v kabelce?
Já už jich viděla, právě vždycky v nějakým OC. Většinou je to čivava nebo jorkširák v tý LV neverfull ( Mutziputzi promine).
Jo a ty hřiště s trampolínama... někde jsem zahlídla, že (konečně) zrekonstruovali Dětskej ostrov, tam by možná mohly bejt ![]()
slniecko mám "kabelkového" psa,no v živote v kabelke nebol.Do svojej tašky by som ju nedala,jednak by tam nevydržala,jednak by sa do nej nezmestila,lebo tam mám vždy kadečo.Doma môže na gauč,občas do našej postele (vydrží len chvíľu- viac-menej len kontrola).Vždy keď príde z vonka,umývajú sa jej labky,prípadne podvozok,zadok/podľa potreby.Do obchodov ju nezvyknem nosiť-výnimka je,keď cestujeme a nechcem ju nechať zavretú v aute.
barbucha Do ni frknout Fanouše, bude komplet full ![]()
No jo, tam pasuje jen minipes kříženej s krysou, ne vopravdickej pes jako buldoček ![]()
barbucha Já ho tam příště ve Štěrboholích lupnu až mi bude bláznivej hlídač vykládat, že tam psi nesmí proto, páč je to támle napsaný, pani![]()
Já tam Otíčka neberu, tak jsem ani nevěděla, že tam psi nesměj! A teď mam sto chutí...
Ale jednak nemam neverfull a druhak má Otík 16 kilo. To bych nedala ani v baťohu.
barbucha Neverfull prej unese 99 kilo, v tý můžu vodnášet i kamarády z hospody![]()
Nejde vo tašku, ale vo mě
Jsem již vetchá, nemohoucí stařenka!
barbucha Tak zavolej, já vás vodnesu voba, snad se mi vejdeš to těch 99 kil...Otík 16 jo?![]()
No vo prsa to bude!
Kokoska ale veď vravím, že sme doma psa mali...ale ako fakt dať si čerstvo vykadené zviera do kabelky, kde sa usadí tým zadkom trebárs na vreckovky, alebo pudrenku, ktorú si budem potom dávať k tvári, no neviem...to je proste niekde za mojou hranicou.
Buď v klidu. Pes, kterej se nosí ve značkové kabelce a na krku má perly, ten přece kadí fialky, ne?![]()
slniecko možno by si to mala využiť,určite by si na tom spravila veľký business ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.