Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 06. června 2018 11:24

Potrefenáhusa no takto nejako (ok, s náhrdelníkom som zatiaľ neviedela, ale vídam to pravidelne...)

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. června 2018 11:25

slniecko Když je u nás pes občas na návštěvě, sedí na koberci, občas na sedačce, opře se packama o židli, dokonce se cpe ke mně na klín... a není vydezinfikovanej, maximálně mu otřem packy. Do kabelky bych psa nestrkala, ani kdyby se vešel, ale rozhodně bych se nehroutila z toho, že se dotkne mých klíčů nebo peněženky.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:14

Kokoska ale veď vravím, že sme doma psa mali...ale ako fakt dať si čerstvo vykadené zviera do kabelky, kde sa usadí tým zadkom trebárs na vreckovky, alebo pudrenku, ktorú si budem potom dávať k tvári, no neviem...to je proste niekde za mojou hranicou.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:16

slniecko já to asi chápu, mně nevadí pes na gauči, ale v posteli už bych ho mít nechtěla. to samé by bylo s kabelkou - nevadil by mi v náručí, ale v kabelce jo (i když pupka nedám ani do náručí, a kabelka by musela být ve velikosti boxovacího pytle )

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 06. června 2018 13:25

Můj pes by se do žádný kabelky nevešel a i kdyby, taky bych mu to neudělala. Leda by byl očkovaný proti žloutence - přiznávám, že na to, co hodím i nosím v kabelce, jsem prase. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 06. června 2018 18:30

přiznávám, že jsem se dnes vyfotila s úmyslem dát to do "můj outfit" - ale při stahování z telefonu se mi povedlo ty fotky smazat - evidentně se mi něco snaží naznačit, že to nemám dělat,  tak nic.

edit: tak jsem je našla, omylem jsem je strčila do jiné složky - tak banzaiii

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. června 2018 18:42
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko sem psa v kabelce asi v životě nevidela...jakoze fakt v kabelce?

​Já už jich viděla, právě vždycky v nějakým OC. Většinou je to čivava nebo jorkširák v tý LV neverfull ( Mutziputzi  promine). 

Jo a ty hřiště s trampolínama... někde jsem zahlídla, že (konečně) zrekonstruovali Dětskej ostrov, tam by možná mohly bejt 

Online pecka
6197 příspěvků moje polička 06. června 2018 18:44

slniecko mám "kabelkového" psa,no v živote v kabelke nebol.Do svojej tašky by som ju nedala,jednak by tam nevydržala,jednak by sa do nej nezmestila,lebo tam mám vždy kadečo.Doma môže na gauč,občas do našej postele (vydrží len chvíľu- viac-menej len kontrola).Vždy keď príde z vonka,umývajú sa jej labky,prípadne podvozok,zadok/podľa potreby.Do obchodov ju nezvyknem nosiť-výnimka je,keď cestujeme a nechcem ju nechať zavretú v aute.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. června 2018 18:55

barbucha Do ni frknout Fanouše, bude komplet full 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:06

Mutziputzi 

No jo, tam pasuje jen minipes kříženej s krysou, ne vopravdickej pes jako buldoček 

Online pecka
6197 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:06
20970 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:30

barbucha Já ho tam příště ve Štěrboholích lupnu až mi bude bláznivej hlídač vykládat, že tam psi nesmí proto, páč je to támle napsaný, pani

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:35

Mutziputzi 

Já tam Otíčka neberu, tak jsem ani nevěděla, že tam psi nesměj! A teď mam sto chutí...  Ale jednak nemam neverfull a druhak má Otík 16 kilo. To bych nedala ani v baťohu.

20970 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:37

barbucha Neverfull prej unese 99 kilo, v tý můžu vodnášet i kamarády z hospody

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:41

Mutziputzi 

Nejde vo tašku, ale vo mě  Jsem již vetchá, nemohoucí stařenka!

20970 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:44

barbucha Tak zavolej, já vás vodnesu voba, snad se mi vejdeš to těch 99 kil...Otík 16 jo?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:59

Mutziputzi 

No vo prsa to bude! 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 07. června 2018 09:26
Reakce na slniecko:

Kokoska ale veď vravím, že sme doma psa mali...ale ako fakt dať si čerstvo vykadené zviera do kabelky, kde sa usadí tým zadkom trebárs na vreckovky, alebo pudrenku, ktorú si budem potom dávať k tvári, no neviem...to je proste niekde za mojou hranicou.

​Buď v klidu. Pes, kterej se nosí ve značkové kabelce a na krku má perly, ten přece kadí fialky, ne?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 07. června 2018 14:47

Samantha to bude ono !!!

pecka ja som s kabelkovými psami ok...teda pokiaľ nie sú v kabelke

Som  myslela, že mi tu niekto povie, že je na to nejaká vložka do tej kabelky, čo z nej vlastne robí čiastočne psiu tašku, takže je to oddelené, ale asi nie.

Diera na trhu sa mi zdá

Online pecka
6197 příspěvků moje polička 07. června 2018 15:57

slniecko možno by si to mala využiť,určite by si na tom spravila veľký business