Potrefenáhusa bývala na hřišti u outletu v sterboholich.
Přiznání
Do outletu ve Štěrboholích zcela iracionálně nesmí psi, čili mě tam již nikdy neuvidí.
Mutziputzi Vždycky mě zajímalo, co se děje, když si pes v obchodním centru usmyslí někde zvednout nožičku. Je fakt tak nutné brát s sebou psa na nákupy?
Kokoska Tak jednak ve Štěrboholích se chodí venku, za druhý to nikdy neudělal, stejně jako doma to nedělá a za třetí ho beru s sebou kam se mi zachce, kromě teda do přiblblý arény. Nutný to samozřejmě není, ale obecně jaksi dělám spoustu věcí co nejsou nutný.
Kokoska On si to neusmyslí. Čurá se venku, tak to má nastavený. Jiné je to samozřejmě u starých, nemocných a nevychovaných psů, stejně jako u lidí. Ale ti (ani ti) moc do NC nechodí. :)
Mutziputzi Venku se chodí jen kolem obchodů, nebo vám to zboží podávají ven?
Mně psi v obchodě nevadí, pokud jsou klidní a neotravujou, jen mě to tak napadlo. Jestli je to nutné jsem si říkala spíš s ohledem na psa, pro ně to žádná zábava být nemůže.
Tak oni psi hlavně většinou nesmí ani i na dětská hřiště, takže je to asi úplně jedno, že ve Fashion Areně mají zákaz. (což mi přijde taky normální).
Kokoska No jasně, když ví, že se chystám, vynosí mi to ven![]()
Jinak pro psa je největší zábava, když může být s milovanou paničkou![]()
Tulipe jak s tím souvisí nějaký dětský hřiště??
V NC stejně potkávám jen minipsy, často i v psích kočárcích nebo taškách, takže tenhle problém je spíš teoretický. :)
Mutziputzi šlo o dětské hřiště s trampolínou ve Fashion Areně, ne? Na dotaz Potrefenáhusa kde jsou v Praze. Já myslela, že je to kvůli psovi
Mutziputzi Tak ony děti jsou taky rády s maminkou, proč teda v obchodech brečí a zlobí? Nutno říct, že psi se chovají většinou klidně, asi mají lepší drezúru. Jen ten argument...
Tulipe Já děti nesnášim, tam by nás nedostali
Nebylo to v souvislosti s hřištěm samozřejmě, jen že padla Fashionarena.
Kokoska protože jsou nevychovaný, to je jednoduchý
jenom abychom si rozuměly, já nejsem z těch kraviček co se chodí procházet po obchodních centrech, kde bych zrovna ty matinky, co tam korzujou v hnusný klimatizaci, místo aby děti venčily na vzduchu hnala ven klackem, já jsem v zimě chtěla novou helmu na lyže a tam je Rossignol, courat bezcílně tam nejezdím ani kdyby mi za to chtěli zaplatit![]()
No, mali sme doma aj psa aj mačku, a keď si spomeniem na to večné odchlpovanie, tak si aj viem celkom dobre predstaviť, že ich v obchodoch s konfekciou asi nevítajú s otvorenou náručou.
V tomto milujem Parndorf (najbližšie rakúske outletové centrum) pred Vianocami, alebo v iných nárazových obdobiach....pred každým obchodom skupinka zúfalo vyzerajúcich zmožených mladých mužov, každý strážiaci iného minipsa
...
Ale tie všadevOCprítomné minipsy mi pripomenuli....som sa dávno chcela opýtať, niežeby mi to osobne vadilo (teda keď ho tak má niekto iný) na tú módu pes v kabelke...akože teraz neriešim špeci tašku na psy....to akože pes sa dá vybehať, pobehá si pomedzi kríčky, kadečo, vyčurá, vykaká sa a potom sa vloží do kabelky medzi osobné potreby ako peňaženky, vreckovky, púdrenka a tak? Alebo sa to nebohé zviera najprv nejako dezinfikuje? Lebo teda jedno aj druhé mne osobne príde pomerne praštené.
slniecko V mý kabelce by se pes spíš umazal![]()
slniecko sem psa v kabelce asi v životě nevidela...jakoze fakt v kabelce?
Jiná Realita Dočítám se zpožděním, ale nedá mi to. S manželem jsem se seznámila pred spoustou let, byl v té době nemocný a nevědělo se, jestli nebo kdy se vyléčí. Nemoc ho omezovala ve spoustě aktivit... Nějak mi to vůbec nedělalo problém. Držím palce, ať to dobře dopadne.
Potrefenáhusa No ja sem tam vídavam psov v kabelke v metre. A keď som bývala v Bratislave, tak som stretávala ženy so psami v kabelke - niekedy dokonca ani nie v tej špeci pre psa, ale v normálnej kabelke.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí