a abych to trošku ospravedlnila todleto chlastání na parfumanii - pár dní teď jedu na retro vlnce

dokud bylo horko a sucho, tak dobrý, moc dobrý.. dnes jak je vlhko lezavo, tak najednou cítím... zvětralý pivo![]()
a abych to trošku ospravedlnila todleto chlastání na parfumanii - pár dní teď jedu na retro vlnce

dokud bylo horko a sucho, tak dobrý, moc dobrý.. dnes jak je vlhko lezavo, tak najednou cítím... zvětralý pivo![]()
viktorka_od splavu tohle mi hrozně smrdí, to zvětralý pivo je docela přesný
U nás v sudetech jsme neznali ani Olympus v kelímku ani Zonku, žádnou. Občas byl k sehnání ten Lift, Kofola někdy. spíš Citrokola.
Potrefenáhusa viktorka_od splavu Já vám závidim nebo nevim jestli sebe mam litovat, mně většina parfémů prostě smrdí, hrozně, tak, že jsem schopná vystoupit z tramvaje.
ano ano, mé děti ji milovaly ze stejného důvodu
v brně se myslím nevyskytuje, ale na vysočině jo. a je to hnus fialovej. teda modrej:-)
Nojo, na chuť je fakt dost děsná, ale pro krásu (jazyka) se holt musí trpět. Teda podotýkám, že si ji dávám tak jednou za dva roky, zase tak často mít modrej jazyk nemusím. Ale je fakt, že jsem pila už i horší břečky, třeba Broňa, co ji zmiňuje Sweet Potato , ta bylo asi z limonád, co jsem kdy pila, asi úplně nejhnusnější. Ale mám kamaráda a tomu prej chutnala, holt lidé jsou různé a chutě též.
Mutziputzi
Mně teda něco voní, ale na jedno přivonění. Vdechovat to delší dobu, je mi zle. Nechápu, jak může někdo fungovat v oblaku vůně celý den.
Mutziputzi mně smrdí většina, nevybírám si lehce, ale pár oblíbenců mám
tohle někdo chválil snad ještě na mp, že jako skořice, tak jsem objednala vzorek na notinu a strašný strašný, moc
Pinot Noir tak já mám v práci kolegyni, která má na stole velkou flašku parfému (ze kterýho se mi navrch dělá dost nablití) a polejváí se s ním celej den, v pravidelných intervalech. To pro mě nepochopitelný je, ale navonět se ráno, rozhodně nemám pocit, že to vdechuju celej den, musela bych si dát zápěstí přímo k nosu. i tak, nebo právě proto, mi to je moc příjemný
Potrefenáhusa no, strašný bych neřekla, ale retro, to ano:-)
Mutziputzi mně smrdí v parfumerce řekla bych 80 % (původně bych bývala tipovala 99, než jsem se poučila kde se dívat a kam ani nechodit), včetně teda té co máš na sobě
Mutziputzi
Mně teda něco voní, ale na jedno přivonění. Vdechovat to delší dobu, je mi zle. Nechápu, jak může někdo fungovat v oblaku vůně celý den.
proto se mi docela těžko vybírá, protože mám požadavek: ať to voní celý den, ale ať to necítím, pokud nechci - když se na to nesoustředím necítím nic, když ale "začuchám" tak chci cítit, jak voním
ty co se vtírají bez dovolení, nesnesu.
Potrefenáhusa Mně právě vadí i tohle. Že tu vůni ucítím pokaždé, když si třeba podepřu hlavu. Musím to jít za chvíli umýt, sere mě to, i když se mi ta vůně líbí.
viktorka_od splavu já jí taky nepoužívam, to je jeden z mejch několika nákupních excesů, jenom to neumim dát pryč
Já můžu leda Heremes Un Jardin..., Dolce a Gabbana v červený krabici co se už nevyrábí, Nuxe a Caudalia, všechno ostatní je pro mě utrpení...jo a teď ta Aura je dobrá..
Mutziputzi aura![]()
Pinot Noir i tak je to těžký, vybrat něco, co by člověka nesralo celej den, i když ho to v zásadě nesere. Já narazila zatím jen na pár.
viktorka_od splavu hele ty seš podle mě schizofrenní, nečetla jsem zde od tebe chválící recenzi???![]()
Potrefenáhusa no, a pak člověk zjistí, že když se změní počasí nebo roční doba...
zvětralý pivo:P
Mutziputzi Tak u Zahrad rozhodně nehrozí, že by je člověk cítil celý den.
viktorka_od splavu Se tim nesmíš zlejt no
Mutziputzi na pětku? zjevně si mě furt s někým pleteš, asi s tou co má pleskavý birkeny nebo co ses mi tu ještě pokoušela dnes vnutit;-)) vod chanelů mi voní jenom coromandel. a ještě si dobře vzpomínám, žes mi na tu dehonestační recenzi vodpovídala, že klasická pětka je pro báby, ale ta tvoje verze je ouplně něco jinýho.. tak jsem to při nejbližší příležitosti vozkoušela (a popravdě průběžně zkouším furt, protože jednak se mění nos a pak taky ty vobdobí atp, prostě to neni nafurt, očmuchávám příležitostně i to co mi minule nepřišlo nicmoc) a ne, opravdu ne.
viktorka_od splavu na Auru
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.