Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 12:50

a abych to trošku ospravedlnila todleto chlastání na parfumanii - pár dní teď jedu na retro vlnce

dokud bylo horko a sucho, tak dobrý, moc dobrý.. dnes jak je vlhko lezavo, tak najednou cítím... zvětralý pivo

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 12:55

viktorka_od splavu tohle mi hrozně smrdí, to zvětralý pivo je docela přesný

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 13. června 2018 12:57

U nás v sudetech jsme neznali ani Olympus v kelímku ani Zonku, žádnou. Občas byl k sehnání ten Lift, Kofola někdy. spíš Citrokola.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. června 2018 12:57

Potrefenáhusa viktorka_od splavu Já vám závidim nebo nevim jestli sebe mam litovat, mně většina parfémů prostě smrdí, hrozně, tak, že jsem schopná vystoupit z tramvaje.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:00

​ano ano, mé děti ji milovaly ze stejného důvodu v brně se myslím nevyskytuje, ale na vysočině jo. a je to hnus fialovej. teda modrej:-)

​Nojo, na chuť je fakt dost děsná, ale pro krásu (jazyka) se holt musí trpět. Teda podotýkám, že si ji dávám tak jednou za dva roky, zase tak často mít modrej jazyk nemusím. Ale je fakt, že jsem pila už i horší břečky, třeba Broňa, co ji zmiňuje Sweet Potato , ta bylo asi z limonád, co jsem kdy pila, asi úplně nejhnusnější. Ale mám kamaráda a tomu prej chutnala, holt lidé jsou různé a chutě též.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:00

Mutziputzi  Mně teda něco voní, ale na jedno přivonění. Vdechovat to delší dobu, je mi zle. Nechápu, jak může někdo fungovat v oblaku vůně celý den.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:00

Mutziputzi mně smrdí většina, nevybírám si lehce, ale pár oblíbenců mám

tohle někdo chválil snad ještě na mp, že jako skořice, tak jsem objednala vzorek na notinu a strašný strašný, moc

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:03

Pinot Noir tak já mám v práci kolegyni, která má na stole velkou flašku parfému (ze kterýho se mi navrch dělá dost nablití) a polejváí se s ním celej den, v pravidelných intervalech. To pro mě nepochopitelný je, ale navonět se ráno, rozhodně nemám pocit, že to vdechuju celej den, musela bych si dát zápěstí přímo k nosu. i tak, nebo právě proto, mi to je moc příjemný

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:03

Potrefenáhusa no, strašný bych neřekla, ale retro, to ano:-)

Mutziputzi mně smrdí v parfumerce řekla bych 80 % (původně bych bývala tipovala 99, než jsem se poučila kde se dívat a kam ani nechodit), včetně teda té co máš na sobě

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:04
Reakce na Pinot Noir:

Mutziputzi  Mně teda něco voní, ale na jedno přivonění. Vdechovat to delší dobu, je mi zle. Nechápu, jak může někdo fungovat v oblaku vůně celý den.

​proto se mi docela těžko vybírá, protože mám požadavek: ať to voní celý den, ale ať to necítím, pokud nechci - když se na to nesoustředím necítím nic, když ale "začuchám" tak chci cítit, jak voním ty co se vtírají bez dovolení, nesnesu.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:05

Potrefenáhusa Mně právě vadí i tohle. Že tu vůni ucítím pokaždé, když si třeba podepřu hlavu. Musím to jít za chvíli umýt, sere mě to, i když se mi ta vůně líbí.

20970 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:07

viktorka_od splavu já jí taky nepoužívam, to je jeden z mejch několika nákupních excesů, jenom to neumim dát pryč Já můžu leda Heremes Un Jardin..., Dolce a Gabbana v červený krabici co se už nevyrábí, Nuxe a Caudalia, všechno ostatní je pro mě utrpení...jo a teď ta Aura je dobrá..

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:08

Mutziputzi aura

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:10

Pinot Noir i tak je to těžký, vybrat něco, co by člověka nesralo celej den, i když ho to v zásadě nesere. Já narazila zatím jen na pár.

20970 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:11

viktorka_od splavu hele ty seš podle mě schizofrenní, nečetla jsem zde od tebe chválící recenzi???

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:12

Potrefenáhusa no, a pak člověk zjistí, že když se změní počasí nebo roční doba... zvětralý pivo:P

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:13

Mutziputzi Tak u Zahrad rozhodně nehrozí, že by je člověk cítil celý den. 

20970 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:15

viktorka_od splavu Se tim nesmíš zlejt no

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:16

Mutziputzi na pětku? zjevně si mě furt s někým pleteš, asi s tou co má pleskavý birkeny nebo co ses mi tu ještě pokoušela dnes vnutit;-)) vod chanelů mi voní jenom coromandel. a ještě si dobře vzpomínám, žes mi na tu dehonestační recenzi vodpovídala, že klasická pětka je pro báby, ale ta tvoje verze je ouplně něco jinýho.. tak jsem to při nejbližší příležitosti vozkoušela (a popravdě průběžně zkouším furt, protože jednak se mění nos a pak taky ty vobdobí atp, prostě to neni nafurt, očmuchávám příležitostně i to co mi minule nepřišlo nicmoc) a ne, opravdu ne.

20970 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:17