Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:51

Isca A tam vůbec všechno, i Stráž a Třeboň...jižní Čechy jsou krásný. Ale vono je u nás krásně snad úplně všude a je dobrý, že je to všude trochu jiný a všude pěkný.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:53
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu nejhorší vůně na světě je takový to s vlčíma mákama od Kenza a tu já na sobě cítila asi 3 dny, už jsem uvažovala, že půjdu někam sehnat benzin, fakt to byl velkej omyl, zkoušet to rovnou na kůži

​jojo, s timdle já su už vopatrná, tyhle parfumerkový hity jsou strašlivý, to trojúhelníkový co nestojí - trésor něco, např? jo, už si vzpomínám, nejhorší zážitek přesně jak popisuješ mám s tímto https://www.parfumanie.cz/database/detail/armani-code-eau-de-parfum-armani

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:54

Mutziputzi věřím. na kolegyni je "lavybelka" příjemná vůně. když k tomu čichnu v parfumerce otočí se mi kufr.

no a na mně zas samozřejmě angel!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. června 2018 13:57

viktorka_od splavu A teď zas nevim, jestli jsou lavybelka a angel dobrý nebo špatný, si představ že bych pro to vylítla do Sephory, mam jí naproti a pak po tobě chtěla kompenzaci! Musíš mrknout, když je to hůmor nebo ironie!

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:01

Mutziputzi ale dity kecko

musíš to brát jako ty.. salmiaki? a podobný záležitosti. že se po tom jedna může utlouct, to neznamená že ti to bude chutnat. ale tak schválně: miluju sardelovou pastu, je strašně dobrá!

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:04

viktorka_od splavu mně ten lancome voni hodně (la vie...), ale tuhle jsem byla na komentovaný prohlídce zámku, přišla navoněná paní a já: mmmmmm, to je tak úžasná vůně, ať se tomu všichni smějou, jak chtěj... a po hodině tý komentovaný prohlídky, kdy před tím nebylo úniku, už se z toho kufr zvedal i mně

Angel mám ráda, cítím z něj čokoládu a kouř, nechápu, proč na něj všichni nadávaj, jako na jedovatou vůni.

49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:08

Potrefenáhusa já ho teda taky moc nenosím, angela.. protože je hodně průraznej, asi jediná vůně kterou bezpečně poznám když projde kus okolo třeba v supermarketu navoněná pani. a má velkou výdrž, skoro bych řekla nekonečnou

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:10

viktorka_od splavu to mě vůbec nepřijde, mně přišla taková něžná a sladká. Ale já teda obecně většionou parfémů dost šetřim, s Angelem bych byla hodně opatrná

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:12

haha, "lavýbelku" jsem dostala k vánocům a stříkám si ji do bot 

pro mě je prototypem současných generických zcela zaměnitelných vůní kterékoli značky.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:12

Já už si fakt toho Angela musim koupit plný balení, protože horký letní večery s Angelem jsou skvělá kombinace. Dneska mám Womanity, ta je to tohodle vlhkýho počasí před deštěm (a ideálně před bouřkou) úplně dokonalá

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:19

Potrefenáhusa + Isca Deštěnka 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 22:56

určitě mi řeknete, že je to maloměstské, ale je to asi poprvé, co se v nějakém článku líbí úplně všechno a mít na postavu, jdu si to okamžitě všechno koupit.

https://www.prozeny.cz/clanek/nebojte-se-pruhu-nosi-se-svisle-ktere-zestihluji-48082?dop-ab-variant=3&seq-no=1&source=hp

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. června 2018 23:53

Jiná Realita Já myslím, že byste si to s přehledem mohla dovolit!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. června 2018 00:00

Jiná Realita Mně se to taky celkem pozdává. Líbí se mi ten nápad se šátkem jako páskem přes sako

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 14. června 2018 06:16

Jiná Realita urcite si to vsechno muzete koupit a nosit

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 14. června 2018 08:57

Přiznávám, že jsem hrozná matka-včera muž cestou z práce nakoupil a když tak doma nákup vybaluju, najdu tam velkou bonbonieru Godiva, kterou dostal od kolegy v práci. Moje reakce "ohoho, to je ale milé překvapení" okamžitě přivolala dceru "co? Co je milé překvapení?" Načež pohotově vytáhnu z tašky lahev a říkám "tatínek koupil moji oblíbenou značku vína...." Smějící se muž, zklamané dítě....ale jako víte jak-přece někomu, komu chutná Milka nepřehodím Godivu? 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 14. června 2018 08:59

Garfie Ehm...sestro! Jen bych asi nebyla tak pohotová.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:11

Sweet Potato  To já jsem profík, moje kamarádka dodnes líčí historku, jak jsme byly s malými dětmi v nějaké kavárně s hernou a paní u vedlejšího stolu si objednala obrovský pohár-jahody, zmrzlina, šlehačka...načež moje dcera okamžitě žádala totéž a já bez mrknutí oka říkám "to děti nemůžou, je to ostré". Paní málem zaskočila jahoda....

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:22

Garfie U nás už asi navěky bude kolovat historka, jak jsem v kuchyni, dcera (necelé dva roky) v obýváku a najednou slyším tlumené mlaskavé: “čo šem to našla? To neni kyšelý!” První (a na nějaký čas poslední) čokoláda, kterou ochutnala, měla 99% a zhnuseně o ní prohlásila “kyšelý”. Teď ovšem objevila moji špatně ukrytou sváteční bonbonieru a čokoládu měla až za ušima.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:24

Sweet Potato  šikulka, tu jen tak neoblafneš!!