paktofonika tak ale návod máš ![]()
Přiznání
Pinot Noir Díky, já jsem věděla, že to byl nějakej divnej název ![]()
mam chut na vodku s dzusen, berentzen, malibu, houbu a curacao s dzusem....
Najhorší stav bol vždy keď som prišla domov ľahla do postele a točila sa so mnou celá izba. Ako keby som lezala v umývadle a niekto vypustil vodu a mňa splachlo.
Jojo, to taky znám. My tomu říkali, že "máme kosmonauta".
A brždění nohou teda pomáhalo jen v míře velmi omezené. Já ho naštěstí moc často nezažila, protože mám docela dobrou pojistku (i když mě teda mnohdy hrozně štvala) - většinou žaludek usoudil, že už toho alkoholu začíná bejt moc, tak mi prostě začalo bejt zle a už dál pít nešlo. Ale taky to nefunguje úplně vždycky, třeba když jsme tuhle s kamarádama po večeru stráveném sledování rugby a popíjením piva ochutnávali whisky (teda fakt kvalitní single maltky od dvanácti let vejš), tak se vůbec nebránil. Ale všechno si z toho večera pamatuju a domů jsem se v ty čtyři ráno dostala taky v pořádku, takže cajk.
Na druhou stranu na gin s tonikem jsem nepila už léta, protože mi k tomu, aby se mi udělalo zle, stačí jediná sklenička.
Nicméně nejhoršího kosmonauta jsem zažila v prváku na vejšce, s jedním Amíkem jsme měli večer něco jako konverzaci, který jsme vznešeně říkali Anglický klub, a jednou jsme asi v osmi lidech vytáhli do baru, objednali dvě flašky vína, a ze šesti lidí vylezlo, že vlastně dneska pít nebudou, takže jsme jen tak mezi řečí s Amíkem obě flašky zlikvidovali. Sice jenom sedmičky, ale já se ten den nějak nedostala k tomu, abych se najedla, takže následky byly katastrofální... Teda pravda, žádná zajímavá ostuda se nekonala, dokonce jsem šla celkem rovně, ale jak mně pak bylo zle! Dva roku jsem k vínu nemohla ani čuchnout, až postupně jsem se k němu zase propila až přes "houbu", ve které bylo čím dál míň koly a víc vína (tuhle jsem si ji po letech z nostalgie zase dala - a teda hnus fialovej).![]()
Jé, kiwi "malinovka", to jsem taky měla ráda, hlavně kvůli barvě. U nás se prodávala v klasické skleněné sodovkové 0,33 flašce ![]()
A pamätá si niekto Limo? Skúšala som to nájsť a nič. Taky nažltlý nápoj v plastovom sáčku, k tomu bola slamka. Už ani neviem ako to chutilo. Bez Lima a kolorky to v lete nešlo
Candance já na tu houbu, mně to chutná furt
dzizisketa U nás to bylo občas v jídelně ve várnici a říkali jsme tomu žabí hlen, tak nevim. ![]()
paktofonika jasně že si limošku v sáčku pamatuju!
Vzala jsem si do konce týdne dovolenou abych si v klídečku dodělala práci, na kterou mi stačí home office. Ale jak to tady čtu, tak jsem si v rámci prokrastinace vycídila celej byt ![]()
![]()
Limošku v pytlíku taky pamatuju. A taky jsem děsně milovala takový mandarinkový pitíčko v kelímku, mandarinku to teda nevidělo ani z rychlíku, čirý igen farben. Už ani nevím, jak se to jmenovalo... že by Miranda?
Prosperina Olympus!
Prosperina Olympus!
Jsem už fakt sklerotik, takže s určitostí se mi to nevybavuje, ale je to dost dobře možný, díky!
Mutziputzi přesně, olympus, já to vždycky vyžadovala od mámy na náměstí Míru, kde byl na stanici stánek a my tam přestupovaly z tramvaje na autobus
Prosperina Olympus a Pompela! Tu mi naši kupovali v ZOO.![]()
Potrefenáhusa Mně houba taky chutná pořád, ehm :-D.
A závidím těm, kdo píšou, že jim to nechutnalo, mně chutnalo skoro všechno. Přitom jsem měla nic moc žaludek a bylo mi blbě skoro po všem - kdybych neměla pít věci, po kterých jsem měla náročný rána, tak je ze mě abstinent, to musí mít jeden trochu nezlomnýho ducha! :-D
Sweet Potato mně v zoo takový ty malý želé pivíčka v umělohmotných půlitříčcích, pak z nich pily pivo panenky a mončičáci ![]()
coralline U nás mičuda.
dynda Joo, Berentzen, zrovna jsem si lamala hlavu, jak se to jmenovalo. To bylo popularni tak kolem roku 2000, ne? Ja si pamatuju melounovou prichut ![]()
Sweet Potato Potrefenáhusa Mne nasi kupovali Olympus pred nemocnici Na Bulovce. Vlastně mi to nechutnalo, ale patřilo to k navsteve Prahy a lekarske kontrole ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí