https://www.parfumanie.cz/database/detail/aura-eau-de-parfum-thierry-mugler
Pamatuješ si dobře
Mutziputzi jo taaak, no ani na tu zcela jistě ne. pokud teda za chválení nepokládáš výrok o zvedání žaludku vlivem konzumace zelené s vanilkovou buchtou

( a už jsme zas u toho chlastu![]()
Sweet Potato eee nerozumim? jsem si to musela znovu přečíst, ale je tam přesně to o čem mluvím:-) jestli z té recenze pro někoho vyplývá, že bych ji chtěla nosit, tak to teda píšu hodně blbě.
ledažeby... milovníci zelené? já ji v životě nepila, mně se dělá na zvracení jen při pohledu na to![]()
viktorka_od splavu No zrovna ti chci doporučit ať ubereš na jinotajích![]()
Pinot Noir A ještě Pragocola :-).
viktorka_od splavu Tak v poslední větě stojí “je to hezké”. A závěr bývá v textu obvykle zásadní, že.
Rozhodně z té recenze nevyplývá ekvivalent vlasy si rvoucího smajlíka.
Zina A arocola!
Zina Tak tu taky neznám :( K nám na východ bylo zřejmě pro cokoliv Prago- příliš daleko ![]()
Potrefenáhusa Neznám, ta asi na Lipno nedoputovala! :-)
Zina vygooglila jsem Západočeské lihovary a konzervárny. Ale jako ono bylo hodně věcí dost lokálních, já jsem vyrostla u babičky ve Veselí nad Lužnicí, takže na deštence, přímo ve Veselí bejvala madeta, takže tam byli normálně v obchodě sýry, který v Praze vůbec neznali.
Sweet Potato no to hezké platí k tomu "po pěti hodinách"
ve mně zanechala docela emoce páč jsem si bez rozmyslu zrovna hojně nastříkala na ruku a je to přesně ta vůně, jak zmiňuje Pinot Noir že ji celou dobu hodně silně cítím, uff
viktorka_od splavu nejhorší vůně na světě je takový to s vlčíma mákama od Kenza a tu já na sobě cítila asi 3 dny, už jsem uvažovala, že půjdu někam sehnat benzin, fakt to byl velkej omyl, zkoušet to rovnou na kůži
viktorka_od splavu Já teda se nechci hádat, ale já mam pocit, žes jí pochválila i v diskuzi, no ale to jsi taky asi myslela, že je to hezký v tom významu jako když se vrátíš domu a zjistíš že tě vytopili sousedi ![]()
Potrefenáhusa Deštěnka
pití mýho dětství (prázdniny v Kardašově Řečici).
Mutziputzi Myslím, že se Aura Viktorce nelíbila, měla jsem ji na srazu tehdy a všichni tam po přičichnutí dělali obličejovou jógu...
Nebo se jí nelíbila jenom na mně.![]()
Isca to je kousek
(A Jindřichův Hradec
)
Luna buď v klidu, i na mně![]()
Luna viktorka_od splavu na mně je boží![]()
Potrefenáhusa
a Jemčinské polesí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.