Potrefenáhusa Ty jsem loudívala na pouti, obsah jsem sice nikdy nepozřela (želé fuj!), ale ty půlitříčky![]()
Pár jich podědily ještě děti, ale pro ně to nic zázračného už nebylo.
Potrefenáhusa Ty jsem loudívala na pouti, obsah jsem sice nikdy nepozřela (želé fuj!), ale ty půlitříčky![]()
Pár jich podědily ještě děti, ale pro ně to nic zázračného už nebylo.
Sweet Potato Nojo, pomelo taky! Díky!
Potrefenáhusa Díky za obrázky! A půlitříky pamatuju taky, taky si to panenky užívaly.
A to mi připomnělo takový ty žvejka a la cigarety, člověk byl hned za světáka... (ale to už se odkláním od pití, sorry za OF).
Prosperina Pompela. Myslím, že napřed byla Pompela a pak Olympus. Pomelo já znám akorát ovoce.
Víte že Olympus byl k sehnání jen v Praze? Strejda mi ho vozil jako dárek a jednou jsme do toho kelímku za jízdy vlakem chytali prach! ![]()
A nechtějte moje historky, pamatujete se na Mixelu?? Taky se tady pily "krvavý záda" -panák griotky a už nevím čeho, musely se dát nad sebe do prstů a kopnout najednou...
No a když jsme se poměrně nedávno ocitli na vesnickém bálu, kde můj muž suveréně nakráčel do výčepu a žádal rum, nebo whisky, sklidil upřímný výsměch a nezbylo než kopat do sebe zelenou!! A jak nám jela...
Já měla nejhorší opici z tequily, můj tehdejší spolubydlící homosexuál mě vytáhl do gay baru "potřebuju ulovit chlapa, pojď mi dělat garde", na baru jsme dali těch tequil snad 13 panáků, bylo to strašný, nakonec mě vytáhl na parket se slovy "pojď, ukážeme těm buznám jak vypadá normální pár", myslím, že jsme se oba léčili snad týden.
Garfie Nebyl jen v Praze, potrvrzuji, že Kladno a Rakovník byly zásobený taky
Mutziputzi Sakra, tak jen Morava byla ošizená? A v Brně beztak byl taky....![]()
Garfie Tož tam holt děti musely něco ostřejšího no![]()
Sweet Potato Dík, jasně, Pomela, rychlejc píšu než myslím...
Garfie v. brne nebyl. dle foto od Husy - lift znam, to v kelimku jsem v zivote nevidela
Bože tie sladké grcy v sáčkoch s brčkom.
Neviem už ako sa to volalo, ale zas raz dcera odo mna pýtala to kupit, ja som bola vcelku už na nu naštvaná, lebo zlý deň a tak som jej podráždene odsekla , že také sračky kupovat nehodlám. No za nami kráčali jej spolužiaci spolu s triednym ![]()
Najradšej by som sa zakopala pod zem vtedy. A na druhý den mi dcera hlásila, že spolužiaci ma chválili, že má super mamu, že oni by doma za taký výraz dostali po hube. No tak som získala povesť vulgárnej matky, bože,kde tie časy sú.
A ty limonády v pytlíku... myslíte tohle?

Garfie hele, nestěžujte si, existence modrý zonky by mi byla odhalena až na vysoký škole!!!

Potrefenáhusa O existenci modré zonky jsem netušila do teď!!! ![]()
ice To prodávaj i teď, v rámci segmentu to až taková sra*ka ani neni...taky si ale nic v pytlíku nepamatuju.
Modrá Zonka je nej! Zvlášť ten modrej jazyk po ní. Jednou za čas, když mám obzvlášť infantilní náladu, si ji koupím - chuť je vedlejší, ale to plazení jazyka je čirá radost.![]()
Zina no já jsem takhle eliminovala většinu tvrdýho alkoholu. Postupně jsem vyřadila becherovku, fernet, gin, griotku, zelenou a vodku (obyčejnou i ochucenou). Což ale vlastně není špatný, zůstalo mi pivo, víno, slivovice, rum a tequila a to mi úplně stačí. :)
Zonku neznam, olympus byl hnus fialovej
Som mierne závislá od škorice, tak mi mladý priniesol totok.

A náhodou mi to chutí. Ale dva poháre stačia bohato.
Modrá Zonka je nej! Zvlášť ten modrej jazyk po ní. Jednou za čas, když mám obzvlášť infantilní náladu, si ji koupím - chuť je vedlejší, ale to plazení jazyka je čirá radost.
ano ano, mé děti ji milovaly ze stejného důvodu
v brně se myslím nevyskytuje, ale na vysočině jo. a je to hnus fialovej. teda modrej:-)
moora Olympus byl náhodou dobrota největší!
Modrou Zonku vidím poprvé a skoro doufám, že naposled!
A co limonáda Broňa, znáte? Ono to teda správně bylo Brona, jako broskvový nápoj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.