Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 20:21

Ounz ja mam budik i na sobotu a stejne vstavam vzdycky nez nej... musim se z toho pocitu proste vyspat, jinak fakt hrozi, ze se vzbudim a zacnu premyslet, jak zahajit vikend:)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 14. června 2018 21:20

nolita ja mam budik pres tyden na sedm, abych si rano mohla posedet u kafe - z domu vyrazim az tak kolem devate. O vikendu se pravidelne budim taky v sedm, coz teda je hlavne neprijemnw, kdyz jdu spat treba ve dve v noci...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. června 2018 21:58

nolita ty jo, ja uz od rana taky a v prubehu dne opakovane. Pak se hodim do rezimu "aha, teprve ctvrtek" a stejne se za par hodin zase pristihnu, ze planuju, co zitra = v sobotu budu delat.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:01

jinx no přesně, včetně toho momentu uvědomění si a následně za chvíli zase přemýšlení, co s víkendem, který zítra začíná  ... nějaká sesterská telepatie asi 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:03

Lilly_Ku představa vstávání na budík, abych si mohla posedět u kafe je pro mě natolik absurdní, že budu asi předstírat, že jsem to vůbec nečetla

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:05

viktorka_od splavu tak zas si rozsiris obzory 

(Dnes jsem nad tou absurditou ale taky uvazovala, kdyz jsem se hrabala z postele). Ale mam pres den v praci dost fofry, takze mi ta ranni idyla prikde vhod)

49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:05

Lilly_Ku když já nadevše miluju spaní, zejména to ranní

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:07

viktorka_od splavu a to já chápu, já mám taky ráda klidná rána a vstávám brzy (zpravidla tedy bez budíku, ale pro jistotu ho mám), abych si v klidu dala kafe, četla si a tak... a vyloženě si to užívám. a přitom bývavaly i doby, kdy jsem vstávala tak půl hodiny před odchodem... to dnes dělám je po velkých party :-)

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:09

Lilly_Ku představa vstávání na budík, abych si mohla posedět u kafe je pro mě natolik absurdní, že budu asi předstírat, že jsem to vůbec nečetla

Vůbec nemůžu pochopit takové to nastavování budíku o půl hodiny dřív a pak jeho posouvání po desetiminutovkách. Přece spím tvrdě, jak nejdéle je to možné, ne?

49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:11

nolita tak půl hodiny už dnes taky dávám ztěžka, byly sice doby kdy mi stačila čtvrthodina, ale to jsem ještě nepotřebovala žádné estetické úpravy navíc:-) jenže začíst se s kafem by pro mě znamenalo do té práce asi vůbec nedorazit, nebo tak ve dvě odpoledne

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:11

Pinot Noir ale tak to je něco jiného, než vstát brzy :-) to taky nechápu ...

49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:14

Pinot Noir jojo tak. ale asi je to nějak vrozený. jedno dítě má nastavený budík na hodinu před odchodem z domu a potřebuje na vypravení cca 15 minut. takže řev budíku na celej barák... po nějakém čase to vypne... spí dál... pošlu muže ať ho teda vytáhne z postele... deset minut před odjezdem se vynoří rozespalej protivnej... po 15 minutách od intervence vyrážíme s těžce otráveným zívajícím děckem směr škola

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:17

viktorka_od splavu jako ta ranní pohoda samozřejmě svádí k tomu si to prodloužit, ale tak nedá se... jinak já za tu půl hodku stíhám vše, včetně snídaně, sprchy, umytí vlasů atd... (bez dlouhého kafe a čtení samozřejmě:)) ale prostě nemám tyhle rychle ranní starty ráda, takže fakt praktikuju jen když jdu spát nad ránem...

49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:17
Reakce na nolita:

Pinot Noir ale tak to je něco jiného, než vstát brzy :-) to taky nechápu ...

​tak jasně, ale já bych to i zkrátila, na "spím nejdéle jak je možné" ne? samozřejmě když někdo spát nechce a vstane/sám se vzbudí hodně brzy a v klídečku si snídá a pije kávičku a tak.. paráda. ale jestli jsem nevyspaná a přesto mi řve budík a tahá mě z postele a to fakt bolí a já se trápím... abych pak najednou zjistila že ještě mám čas a můžu si číst? uaaa to teda nechápu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:18

Ja vstávam 1.5 hodiny pred odchodom do prace a niekedy to nestíham   

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:19

Celej červen jedu v reřimu týden služebka - týden "dovolená" - týden služebka a musím říct, že jsem z toho akorát strasně rozsekaná, ten měsíc brutálně útíká. Dneska jsem dala výpověď a začínám mít obavu, jak to všechno stihun, když ten čas tak letí. Kolega má v červenci 3 týdny dovolenou, tak navíc budu úplně sama.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:19

ja miluju dlouha rana. A jsem skrivan a vstavam, ani nevim jak. Akorat ted, v lete, me to trochu stve, ve ctyri rano jsem cila jak rybicka a jako jeste bych spala, ale nejde to. 

49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:21
Reakce na nolita:

viktorka_od splavu jako ta ranní pohoda samozřejmě svádí k tomu si to prodloužit, ale tak nedá se... jinak já za tu půl hodku stíhám vše, včetně snídaně, sprchy, umytí vlasů atd... (bez dlouhého kafe a čtení samozřejmě:)) ale prostě nemám tyhle rychle ranní starty ráda, takže fakt praktikuju jen když jdu spát nad ránem...

​no tak to seš extra třída:-) já to mám přesně na minutu spočítané, není to stresový v rychlosti, je to přesně jak to umím stihnout a nechci slyšet budík ani o vteřinu dýl. takže přesně vím v kolik je nutný vyrazit, od toho odečtu všechny nezbytně vykonávané činnosti a přičtu 5 minut navrch a podle toho nastavím budík:-) no a víceméně se mi daří chodit do práce včas. víceméně

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:21

Lama_z_Lana No ale ty si si užívala v San Diego! Ty nemáš nárok si sťažovať 

49376 příspěvků moje polička 14. června 2018 22:22

paktofonika šak ještě venčíš, ne?