Ounz ja mam budik i na sobotu a stejne vstavam vzdycky nez nej... musim se z toho pocitu proste vyspat, jinak fakt hrozi, ze se vzbudim a zacnu premyslet, jak zahajit vikend:)
Přiznání
nolita ja mam budik pres tyden na sedm, abych si rano mohla posedet u kafe - z domu vyrazim az tak kolem devate. O vikendu se pravidelne budim taky v sedm, coz teda je hlavne neprijemnw, kdyz jdu spat treba ve dve v noci...
nolita ty jo, ja uz od rana taky a v prubehu dne opakovane. Pak se hodim do rezimu "aha, teprve ctvrtek" a stejne se za par hodin zase pristihnu, ze planuju, co zitra = v sobotu budu delat.
jinx no přesně, včetně toho momentu uvědomění si a následně za chvíli zase přemýšlení, co s víkendem, který zítra začíná ... nějaká sesterská telepatie asi ![]()
Lilly_Ku představa vstávání na budík, abych si mohla posedět u kafe je pro mě natolik absurdní, že budu asi předstírat, že jsem to vůbec nečetla![]()
viktorka_od splavu tak zas si rozsiris obzory ![]()
(Dnes jsem nad tou absurditou ale taky uvazovala, kdyz jsem se hrabala z postele). Ale mam pres den v praci dost fofry, takze mi ta ranni idyla prikde vhod)
Lilly_Ku když já nadevše miluju spaní, zejména to ranní![]()
viktorka_od splavu a to já chápu, já mám taky ráda klidná rána a vstávám brzy (zpravidla tedy bez budíku, ale pro jistotu ho mám), abych si v klidu dala kafe, četla si a tak... a vyloženě si to užívám. a přitom bývavaly i doby, kdy jsem vstávala tak půl hodiny před odchodem... to dnes dělám je po velkých party :-)
Lilly_Ku představa vstávání na budík, abych si mohla posedět u kafe je pro mě natolik absurdní, že budu asi předstírat, že jsem to vůbec nečetla
Vůbec nemůžu pochopit takové to nastavování budíku o půl hodiny dřív a pak jeho posouvání po desetiminutovkách. Přece spím tvrdě, jak nejdéle je to možné, ne?
nolita tak půl hodiny už dnes taky dávám ztěžka, byly sice doby kdy mi stačila čtvrthodina, ale to jsem ještě nepotřebovala žádné estetické úpravy navíc:-) jenže začíst se s kafem by pro mě znamenalo do té práce asi vůbec nedorazit, nebo tak ve dvě odpoledne![]()
Pinot Noir ale tak to je něco jiného, než vstát brzy :-) to taky nechápu ...
Pinot Noir jojo tak. ale asi je to nějak vrozený. jedno dítě má nastavený budík na hodinu před odchodem z domu a potřebuje na vypravení cca 15 minut. takže řev budíku na celej barák... po nějakém čase to vypne... spí dál... pošlu muže ať ho teda vytáhne z postele... deset minut před odjezdem se vynoří rozespalej protivnej... po 15 minutách od intervence vyrážíme s těžce otráveným zívajícím děckem směr škola![]()
viktorka_od splavu jako ta ranní pohoda samozřejmě svádí k tomu si to prodloužit, ale tak nedá se... jinak já za tu půl hodku stíhám vše, včetně snídaně, sprchy, umytí vlasů atd... (bez dlouhého kafe a čtení samozřejmě:)) ale prostě nemám tyhle rychle ranní starty ráda, takže fakt praktikuju jen když jdu spát nad ránem...
Pinot Noir ale tak to je něco jiného, než vstát brzy :-) to taky nechápu ...
tak jasně, ale já bych to i zkrátila, na "spím nejdéle jak je možné" ne? samozřejmě když někdo spát nechce a vstane/sám se vzbudí hodně brzy a v klídečku si snídá a pije kávičku a tak.. paráda. ale jestli jsem nevyspaná a přesto mi řve budík a tahá mě z postele a to fakt bolí a já se trápím... abych pak najednou zjistila že ještě mám čas a můžu si číst? uaaa to teda nechápu![]()
Ja vstávam 1.5 hodiny pred odchodom do prace a niekedy to nestíham
Celej červen jedu v reřimu týden služebka - týden "dovolená" - týden služebka a musím říct, že jsem z toho akorát strasně rozsekaná, ten měsíc brutálně útíká. Dneska jsem dala výpověď a začínám mít obavu, jak to všechno stihun, když ten čas tak letí. Kolega má v červenci 3 týdny dovolenou, tak navíc budu úplně sama.
ja miluju dlouha rana. A jsem skrivan a vstavam, ani nevim jak. Akorat ted, v lete, me to trochu stve, ve ctyri rano jsem cila jak rybicka a jako jeste bych spala, ale nejde to.
viktorka_od splavu jako ta ranní pohoda samozřejmě svádí k tomu si to prodloužit, ale tak nedá se... jinak já za tu půl hodku stíhám vše, včetně snídaně, sprchy, umytí vlasů atd... (bez dlouhého kafe a čtení samozřejmě:)) ale prostě nemám tyhle rychle ranní starty ráda, takže fakt praktikuju jen když jdu spát nad ránem...
no tak to seš extra třída:-) já to mám přesně na minutu spočítané, není to stresový v rychlosti, je to přesně jak to umím stihnout a nechci slyšet budík ani o vteřinu dýl. takže přesně vím v kolik je nutný vyrazit, od toho odečtu všechny nezbytně vykonávané činnosti a přičtu 5 minut navrch a podle toho nastavím budík:-) no a víceméně se mi daří chodit do práce včas. víceméně![]()
Lama_z_Lana No ale ty si si užívala v San Diego! Ty nemáš nárok si sťažovať ![]()
paktofonika šak ještě venčíš, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí