Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. července 2018 08:15
Reakce na Lama_z_Lana:

Jako jsem si vzpomnela na jeden výživnej zážitek z gymplu. Měli jsme vyučujícího, jehož hodiny ZSV byly nejen obsahově úplně mimo, ale navíc totálně nudný. Ten mi zakázal se o jeho hodinách koukat z okna Asi byl natolik osvícenej, že mě svým přístupem chtěl naučit se tvářit dostatečně zaujatě i v případech, že někdo jinej mele totální kraviny.

​no to je fantasticka priprava na mnoho schuzek, jednani, meetingu a pohovoru! 

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 07. července 2018 10:25

Koukám, že jsem chodila na mimořádně pokrokovou SŠ, když už před skoro 20 lety jsme se nemuseli doprošovat pustit na wc, ale prostě jsme se zvedli a potichu odešli a zase se bez vyrušování a hlavně tedy bez přerušování výkladu dotazy vrátili...a ne, nikdo toho nezneužíval a rozhodně jsme o hodině nechodili kouřit. A že je dost času o přestávce? My jsme se kolikrát mezi hodinami přesouvali po budově mezi patry a to bylo tak akorát dojít do jiné učebny se zvoněním a to se fakt ještě vystání fronty na wc nedá stihnout. Poměrně mě šokuje, jaké ještě v roce 2018 panují na (některých) středních školách přístupy ke skoro dospělým lidem

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 07. července 2018 10:56

Priznam se, ze si vubec nepamatuji, zda a jake byly pravidla pouzivani WC na moji stredni skole..! Tudiz at byly nebo nebyly, nezanechalo to na me stopy.. Se mi timto zjistenim docela ulevilo.  

Kurarny tedy nebyly, museli jsme vydrzet do obedove pauzy, takze vlastne nevim, jestli na nas timto nebyla pachana nejaka zvule.. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. července 2018 11:17

Koukám, že jsem chodila na mimořádně pokrokovou SŠ, když už před skoro 20 lety jsme se nemuseli doprošovat pustit na wc, ale prostě jsme se zvedli a potichu odešli a zase se bez vyrušování a hlavně tedy bez přerušování výkladu dotazy vrátili...a ne, nikdo toho nezneužíval a rozhodně jsme o hodině nechodili kouřit. A že je dost času o přestávce? My jsme se kolikrát mezi hodinami přesouvali po budově mezi patry a to bylo tak akorát dojít do jiné učebny se zvoněním a to se fakt ještě vystání fronty na wc nedá stihnout. Poměrně mě šokuje, jaké ještě v roce 2018 panují na (některých) středních školách přístupy ke skoro dospělým lidem

​tys chodila na gymp se mnou 

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 07. července 2018 11:30

Ounz Na gympl ne, na lyceum  Ale tak neobvyklý to teda zase na školách asi nebylo, tak jsem právě překvapená, co to tady Dadoo píše.

Jo, a láhev s vodou s sebou nosím úplně všude, piju i v noci, když se vzbudím, ne pod vlivem mediální masírky, ale prostě jsem žíznivá a čistou neperlivou vodu miluju

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 07. července 2018 11:45

Pavlena Kuřárny za nás nebyly ani omylem (a dost mě překvapuje, že teď jsou), ale taky dva spolužáci dostali ředitelskou důtku za kouření během tělocviku 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. července 2018 11:56

Garfie Tak fajčiarku... Chodili sme za roh kde neboli kamery ale všetci vedeli ze sa tam fajčiť chodí, chodili sa okolo prechádzať učitelia a významnými pohľadmi dávali najavo že je to s nami bieda. Ale zase boli radi že sme nechodili fajčiť počas hodiny. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. července 2018 11:57

Lucia Salvatore no, ze základky si to pamatuju, ale to se člověk nesměl ani napít..

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 07. července 2018 12:10

paktofonika Tak to potom jo, my zase měli takovou hospodu na rohu, kam se chodilo na pivo a kantoři tam zásadně nechodili (jak nám pak třídní přiznal na maturitním večíru "aby to nemuseli řešit"). :-)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:02

paktofonika ja nevim, jsem hrozne naivni, ale tolerovat koureni detem mi prijde hrozny....a taky ze se tu vsichni predhani, kdo mel lepsi podminky ke koureni ve skole;( 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:18

Zasnem, ako sa tu fakt ubiehate, kto  mal viac slobody na skole. Hlavne to fajceniema doslova zaraza a to vravim ako hodne silny fajciar v rannej dospelosti. Zda sa mi, ze ste sa dost vyhrotili proti Dadoo . To co ste tu vykonstruovali je az neuveritelne. Urobili ste z nej obludu, tyranku a neviem co este. Je mi z toho zle. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:25

711990 Ale tak nikto sa tu nepredbieha, len som napísala skúsenosť ako sme to mali my. Ja som to ako fajčiar oceňovala a v tej dobe ma len zaujímalo či za to pôjdem na koberček alebo nie. Na WC sme takisto mohli, hlavne dievčatá potrebujú na záchod nielen v prípade potreby že ano, ale žiadnu tyranku ako píše Janulik03 tu z Dadoo nerobím. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:35

Janulik03 tak tycho de brahe by mohl vypravet...:)

zbytek beru jako vzpominky na skolni leta, vsichni mame nejake, co si nedame za ramecek... neznamena to prece, ze se to tu hromadne schvaluje a prosazuje... navic to uz s dadoo nema nic spolecneho, diskuse se posunula dal.... ale ty to, myslim, vis, jen chces postouchnout...:)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:39

nolita v pohode, spomienky je jedna vec,.... postouchnout, ako ty pises , nechcem. Len som si to tu precitala vsetko teraz naraz a tak ta suvislost tu je. Aj je tu casto v texte zmienovana.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:44

Janulik03 jasne, s wc... coz teda svedci o tom, ze se ten jeji pristup proste nepozdava vice lidem.... s kourenim, hospodou a zbytkem ne...

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:49

paktofonika tak nemyslim konkretne tebe, ale obecne me udivilo, kolik lidi si pochvaluje, jak mohli beztrestne kourit na stredni skole. Ja jsem sama nikdy nevykourila ani cigaretu a pit jsem zacla pred tricitkou, tak jsem trochu exot, ale u vlastnich deti bych to neocenila teda. Naopak bych vyzadovala nejtezsi trest!!!;) (vtip)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. července 2018 14:59

711990 Ja som piť a fajčiť prestala po dvadsiatke. :D Proste som si to všetko užila za mlada a teraz mi to nechýba. Ako by som postupovala u vlastných detí neviem ale myslím že zlatá stredná cesta je tá najlepšia. Čo sa týka fajčenia tak jasné zakázať ho vlastným deťom môžeš ale fajčiť asi len tak neprestanú.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. července 2018 15:03

Přiznávám se, že jsem ráno nepoznala manžela. Po 20 letech oholil vousy.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 07. července 2018 15:23

Mirka  Kde jste se potkali? (bojím se, že u snídaně, ale chtěla bych nějakou pikantnější historku)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. července 2018 15:44

Garfie to je ale docela pikantní ne, že potkala u snídaně cizího muže