MP Marge Ja som zažila všetko, že po nás učiteľka hádzala papuče alebo kľúče, že ďalšia chodila na hodiny pod vplyvom, že angličtinárka radšej rozoberala Esmeraldu než gramatiku ale nikdy nám nikto nezakazal ist na WC a na prvom stupni už vôbec nie. A ešte dostať za to trest...
My sme mali čierne body na nástenke takže celá trieda mohla vidieť za čo to bolo. Za domácu úlohu som sa mohla hanbiť ale že by som sa pred celou triedou musela hanbiť že mi bolo treba na záchod?
Přiznání
ice Kuřárna, spíš tedy volně otevřený dvůr, jsme měli na střední škole. 2. polovina 90. let. Dnes by to samozřejmě neprošlo. A též jsme byli taková dost free instituce, bylo nás tam na oborech málo. Byla tam skvělá atmosféra. Ne proto, že jsme mohli jít o velké přestávce na kafe a cigáro, ale proto, že jsme se tam cítili jako dospělí lidé, kterým byla dána důvěra.
ice Tak ja som zabudla uviesť fajčiarku v úvodzovkách pretože to nebolo vyhradené miesto školou ale nami, plus nebolo na území školy. Akurát nám do toho nikto nekecal ale oficiálne dovolené to nebolo samozrejme. Som to mala napísať asi hneď lebo tu z toho vzniklo že sme chodili fajčiť pomaly že nie k riaditeľke do kanclu.
A samozrejme že tam nechodili všetci možno tak 0,01% školy.
v klidu, to slo v pohode pochopit...:)
paktofonika ja tu ucitelku chapu (je fakt bajecna). Ona prece nemuze dovolit malym detem courat se po chodbe a nejak je musi naucit, ze si to maji zorganizovat.
Predpokladam, ze soudny ucitel, kdyz vidi akutni pripad a ktery neni kazdodenni, tak zaka bez reci pusti. I ta nase ucitelka je nijak netresta, pokud vi, ze se dlouho prevlekali, neco bylo o prestavce atd.
A ty cerne puntiky pocita na konci roku a tri slunicka (pomoc kamaradovi, neco navic, aktivita v hodine) rusi puntik, takze se deti neboji, ze za WC maji puntik
a kdo okomentuje to, ze v metru se jist a pit nesmi a behem vyucovani ano, protoze to je skoro to same. Taky nemuzeme ty chudacky nutit vydrzet.
Když jsem slyšela o ucitelce, který se ve tride pocural prvnak, protože ho nepustila na záchod, myslela jsem, ze je to pomalu sci-fi ![]()
Potrefenáhusa dobre, to je moc, ale predstavte si 30 deti a kazdy behem hodiny pujde na wc
Candance a byla rec o jidle a piti behem hodiny? Nejsem si jista, ale mozna jsem si nevsimla....
a ze jsem si nevzpomnela driv - ja se vyprosila na wc v 1. tride a odesla k babicce, protoze jsem nemela ukol na dalsi hodinu. Skola byla nahodou odemcena, protoze skolnik neco sekal a hodil tam a zpatky. Prito. ucitelka byla hodna, asi by mi ani nic nerekla, ale ja poctivka to vyhodnotila jako lepsi moznost odejit. Pekne vzruso to bylo.
nolita byla, ale jenom jako zminka
Candance jj mas pravdu, neco s hlasitym oteviranim piti...
MP Marge Ja som zažila všetko, že po nás učiteľka hádzala papuče alebo kľúče, že ďalšia chodila na hodiny pod vplyvom, že angličtinárka radšej rozoberala Esmeraldu než gramatiku ale nikdy nám nikto nezakazal ist na WC a na prvom stupni už vôbec nie. A ešte dostať za to trest...
My sme mali čierne body na nástenke takže celá trieda mohla vidieť za čo to bolo. Za domácu úlohu som sa mohla hanbiť ale že by som sa pred celou triedou musela hanbiť že mi bolo treba na záchod?
Presne tak ![]()
Ziakom (ZS) dovolujem jest aj pit pocas hodin. Chcem, aby to urobili nenapadne a hlavne nech sa nehlasia, ci si to mozu dovolit. Na WC pustam po dovoleni sa. Ale nepustam tych, ktori celu prestavku stravili na WC. Ked mohli demolovat zariadenie, vyhadzovat veci von oknom, mohli to WC aj pouzit.
Na 1. stupni ZŠ učitelka nepustila spolužáka na wc, naprosto bezdůvodně, protože spolužák patřil mezi nejhodnější z dětí a rozhodně se nechystal v cca 10 letech jít na záchod vypalovat. Nicméně během 5 minut se spolužák pozvracel po celé lavici, včetně jeho spolusedícího a všech učebních pomůcek, které měl po lavici rozložené, učitelka mu je pak zahanbeně oplachovala u umyvadla. Co s tím, měla ta učitelka dostat černý puntík od ředitelky nebo od matky toho nebožátka?
nolita jj, to jsem asi psala já, ségra učitelka si stěžuje na takové ty zpětné ventily (co z nich neprotéká voda ven). Při pití je to hrozně hlasité a ruší to (učí na střední), studentům tyhle lahve zakázala.
Garfie jj ja si pak vzpomnela... ok, vsak jsou i jine lahve, resp. Uzavery...
Luna Tak ono na té umprumce (podobná zkušenost, kuřácký koutek na dvoře) to bylo taky dáno tím, že na rozdíl od většiny jiných škol tam bylo výrazně větší procento plnoletých studentů a celkově jiná atmosféra, takže to k tomu takto dospělo, ale oficiálně tam mohli už tehdy jen studenti 18+ i v té době.
A co se týče atmosféry, máte pravdu, taky ráda vzpomínám, ale bohužel na atmosféře pracují všechny strany katedry a bohužel ne na všech institucích lze docílit stejného (počet a složení dětí, druh školy...)
Dadoo thank you captain obvious
Tva schopnost toho totalne minout pointu je fakt skoro legendarni...
![]()
Já pevně doufám, že ze mne bude tak bezlimitně benevolentní matka, protože jestli se za neomezenou benevolenci považuje to,, aby člověk mohl jít na toaletu v případě potřeby, radši budu pro nějakou úču blbá kráva, než mu to zakazovat.
Když tu pořád jede to pití ... Proč se vůči tomu dost razantně vymezil Měšťák, ale nikdy jsem nezaznamenala žádnou výhradu vůči "pitnému režimu" od urologa nebo internisty?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí