Ounz
to je pravda, jen že jí to zřejmě rychle došlo, když si suveréně hodil chleba do toustovače ![]()
Přiznání
Garfie úplně to vidím ‘a vy jste kdo, pane?’ ![]()
Ounz Jo, přesně, já se taky dost pobavila, to je ta bohatá fantazie! ![]()
Ovšem mně se kdysi něco podobného stalo, spala jsem po nočním tahu v Brně u kamaráda, on ráno odjel a já vstala a vstoupila do kuchyně plné maminek, babiček, sester....no prostě celá rodina, která vůbec netušila, že tam jsem
Viděli jsme se poprvé v životě.
Garfie My jsme byli extrem, opravdu to klidne priznam. A tim, ze to bylo povolene, tak to casem omrzelo. Lepsi je delat zakazane veci, ze...
Garfie aaa to by mě zabilo toto! Dobrá seš, žes to ustála ![]()
Ounz No utéct jsem nemohla
ale bylo to strašný! (naštěstí byli všichni sice šokovaní, ale milí)
Garfie ja jednou mela dobodnute prespani u kamarada, ktery byl odcestovany, a v noci se necekane vratila jeho sedmnactileta dcera, taky zirala.
Candance Tak to už je ale fakt docela pikantní
Garfie zážitky k nezaplacení ![]()
Janulik03 Díky (nejen tobě) za za soudný, objektivní pohled. Ale ta hysterie zaúplnou benevolenci je opravdu směšná. Ukazuje se, jakým nebezpečím pro děti jsou hysterické, nesoudné matky, prosazující bezlimitní benevolenci vůči svým dětem. Denně se setkávám s důkazy, jak podobný přístup dětem škodí.
Tolik hysterie kůli 45 minutám..
Ohraničeným z obou stran přestávkami.
Ale tak .. je to jako s fotbalem, taky má každý pocit, že tomu rozumí víc než odborník
Jenom ale o tom obvykle nemá ani páru, což, samozřejmě, nebrání v pevném názoru.
A vychovávat jedno/dvě/tři (své) dítě je sakra jiné, než mít odpovědnost za desítky. Tam pravidla prostě platit musí. Musí!
Ad kouření: 1. je to naprosto zakázané, jak ve škole, tak na akcích školy. 2. je to naprosto zakázané... protože nezákonné.
Pokud by dnes některý ředitel udělal něco jako kuřárnu, resp. podobné místo ve školních prostorách, riskuje tvrdý postih.
Docela by mě zajímalo, jak byste se všechny ty svobodomyslné podporovatelky tvářily, kdybyste zjistily, že vaše dítě, bez vašeho vědomí, vesele čoudí ve škole na místě k tomu určeném, že mu to škola vlastně umožňuje. No protože svoboda, ne? To by byl rachot, že za to může škola, protože to umožnila, co?
Podobné typy matek bývají, bohužel, obvykle ty první, které začnou vyvádět, když se pak něco stane. Však škola se měla postarat, od toho tam jsou, ne..? Ale pravidla dodržovat, to ne, to je přece omezování..
Jednoduše existují určitá pravidla. A benevolence pro jednoho může znamenat omezení pro druhého.
Se s tim smiř... ![]()
Dadoo souhlasim, ja psala podobny prispevek ale neodeslal se a znovu jsem to nepsala...
i u dcery v 1.tride je zakaz - teda muziu ale dostanou cerny puntik. A proc ne, vzdyt vi, ze musi na WC, ze pak bude muset vydrzet..
Nedavno bylo naproste pohorseni, ze 3 nebo petilety chlapec chvili nevydrzi a pubertaci nemusi?
A koureni ve skole? kurarna? OMG, vetsina by tu kricela, kdyby jejich deti mohly ve skole kourit...
A v metru se jist a pit nesmi a ve skole ano? To ma ten ucitel koukat na prezvykujici obliceje ( nas profesor na VS to nazval jinak)
Dadoo thank you captain obvious
Tva schopnost toho totalne minout pointu je fakt skoro legendarni...
Janulik03 Díky (nejen tobě) za za soudný, objektivní pohled.
Jistě, protože jen ten, kdo se mnou souhlasí, má soudný a objektivní pohled.
Ukazuje se, jakým nebezpečím pro děti jsou hysterické, nesoudné matky, prosazující bezlimitní benevolenci vůči svým dětem.
Obecně jistě... máš pocit, že tento typ matky se objevil v téhle neuvěřitelné diskuzi?
domenica Inu, to uz je takova mistni tradice. Kdyz s nekterymi uzivatelkami nesouhlasite, tak jste proste hysterka. Taky se mi to stalo. Se s tim smirte ![]()
Dadoo A co se asi stane, když student není na toaletu učitelem uvolněn a on se přesto zvedne a na vlastní pěst se na WC vydá? Dostane černý puntík? ![]()
Dadoo Ja jsem zvykla mit zodpovednost za desitky vyrazne problemovych deti (a teenageru), ale ze by jakekoliv zarizeni, ve kterem jsem kdy pracovala, omezovalo jejich pristup na WC, to jsem jeste nezazila. I v mem poslednim pusobisti, tj. vazebni veznici pro mladistve, se mohou na WC dovolit, kdykoliv potrebuji. Zatim to provoz veznice nijak neohrozilo.
To, ze vam nektere uzivatelky napisi, ze jim vas pristup pripada prinejmensim zastaraly, to opravdu neni "hysterie". To je jen vyjadreni jineho nazoru, coz je jev, ke kteremu v dizkusich dochazi celkem bezne ![]()
Candance Čierny puntík za odchod na WC? ![]()
My sme dostávali čierne body za vyrusovanie, za to že sme nemali domácu úlohu alebo iné "závažné" činy, ale dávať to dieťaťu za to že potrebuje ist v prvom ročníku ZŠ na WC??? ![]()
nam s nastupem na ss rekli, ze jsme dospeli a nemame se dovolovat odchodu na wc, ale sebrat se a jit. ale as neni ss jako ss a nekde je proste potreba nastavit pravidla no...nemam to tu uplne precteny, ale kurarny co jsem pochopila meli az na vs ne? tam uz jsou jen dospeli a sami za sebe zodpovedni studenti...
ice Tak ja som zabudla uviesť fajčiarku v úvodzovkách pretože to nebolo vyhradené miesto školou ale nami, plus nebolo na území školy. Akurát nám do toho nikto nekecal ale oficiálne dovolené to nebolo samozrejme. Som to mala napísať asi hneď lebo tu z toho vzniklo že sme chodili fajčiť pomaly že nie k riaditeľke do kanclu.
A samozrejme že tam nechodili všetci možno tak 0,01% školy.
Candance Čierny puntík za odchod na WC?
My sme dostávali čierne body za vyrusovanie, za to že sme nemali domácu úlohu alebo iné "závažné" činy, ale dávať to dieťaťu za to že potrebuje ist v prvom ročníku ZŠ na WC???
Taky ja to ziram jako puk! Ja chodila na zakladku jeste za sociku, a nikdy jsem nezazila nic jineho, nez ze clovek zvedl ruku a otazal se "sousko, muzu jit na zachod?" a sel na zachod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí