jinx a nojo vlastne! Zapomnela jsem, ze nemam podlehat trendum a nepit ![]()
Přiznání
ice Tak ale to musíš nahlásiť predom. Pani učiteľka, dala som. Si čaj, som trochu nachladena a mám menštruáciu. Ako to vidíte s mojím prípadným odchodom na WC počas hodiny. Môžem?
Kdysi běžela zvěst, chtěla bych věřit, že to byl hoax, že aby pokladní v Kauflandu nelítaly na WC jak se jim zlíbí, ale zároveň byl management plný pochopení, že během menstruace to častějc chce, tak chtěli označit ty aktuálně potřebné červenou čelenkou, ty pak mohly courat častějc![]()
Mutziputzi No ono tak pôvodne chcel označovať Samsung na Slovensku zamestnancov vo výrobe. Červený pruh pre ženy s menštruáciou, hnedý pre ľudí s hnačkou. Neskôr to prehodnotili. Ale v škole by sa to možno ujalo.
paktofonika neujalo. Studenti by to zneuzivali. Kluci by fingovali prujem a holky menstruaci, aby se mohli hromadne courat po skolee a kourit! To by se muselo evidovat ![]()
ice No samozřejmě by to museli evidovat v mobilní aplikaci!
Mutziputzi s kocickou!
Nemělo by se udělat nějaké opatření třeba v autobusech, které nemají tu kadibudku vevnitř, aby podle přání cestujících zastavovali na mezi?
Kokoska ne, proc?
jinx Aby to nemuseli cestující podobně jako studenti držet.
Kokoska Já věřim, že mně by i letadlo mezipřistálo, kdyby se mi chtělo!
Mutziputzi Vám určitě jo :D
Mě vstávání, odcházení a korzování lidí po posluchárně na VŠ strašně rušilo a rozptylovalo. Jsem ráda, že na základce a střední škole nikdo volně vstávat a odcházet nemohl.
Pinot Noir Školila jsem kdysi lidi, byly to cca hodinové lekce. Když někdo odběhl, vrátil se a začal se vyptávat okolí, případně mě, co bylo, když on tu nebyl, rušilo to dost. A byly to ojedinělé případy spíš typu zavolání na pager, asi fakt nutné.
Kokoska chci verit, ze to byla recese. Jinak je pocet zde pritombych mijejici pointu dadoo plus temer nekonecno.
Bažanty pro všechny!
Lama_z_Lana ale v těch dálkových autobusech bez zachodu by to určitě využití našlo!!!!
Lama_z_Lana
ty dneska jedes.
Lama_z_Lana a curokapy pro zeny!
Potrefenáhusa Aby lidi nelulali za sedačky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí