A tak házejte mi do klidně i do Cestování tipy co v Barceloně, nic hoch, letim na 10 dní jenom s cabin kufrem, byla bych v šortkách a plavkách underdressed zřejmě, chci takový ty hipster hippies bistra podél pláže, nic jinýho než flákat se na pláži dělat nehodlám. Koukám i v Táboře se dalo zaváhat![]()
Přiznání
Mutziputzi Klobouček dolů..na 10 dní s kufírkem,to bych nedala, ač bych chtěla![]()
stes Hippies hipster píšu no![]()
Mutziputzi já ani tak ![]()
stes 2x plavky, kraťasy, 2x šaty, 3-5 tílek, spodní prádlo a žabky?
Mutziputzi tys asi zapomněla, co všechno s sebou někteří tahají na dovolenou, že?
nemyslím teď teda stes, ty položky kdo co si jmenovitě u jednotlivých nicků nepamatuju
nolita To si ani neumím představit, vzpomínám si na vybavení pro ležérní prohlídku města![]()
Mutziputzi Jo, takhle to taky umím, jenže nějakou kosmetiku mám ráda vlastní, ...no prostě mi to nikdy nevyšlo a to co můžu, kupuju na místě. Vím, že to nedám, navíc by mi nestačily ani tyhle hadry. Takže už se o to ani nepokouším. .Tohle je jedna z věcí, co vím, že se mi prostě nepodaří, ale není podstatná, takže se to nesnažím zlomit. Max. dám s kabinem prodloužený víkend ve dvou, ale s bídou. Už si to, B. je super.
nolita Mutziputzi ale já taky, někdy :-) ale diskuzi na MP co na sebe na víkend do Paříže si pamatuju. Nejvíc mi utvěly v hlavě sandálky na podpatku, aby byla dotyčná šik jako Pařížanky![]()
stes Si pamatuju ty lahve s vodou, vlhčený ubrousky, mapa, malá sváča, jedna z největších pí*ovin ever - dezinfekční gel na ruce atd atd))
stes mně zase vlastní ramínka na hotel... jen teda nevím, zda to bylo v souvislosti se stejnou diskusí...
jinak vlastní kosmetika do toho háže vidle, to je jasné, zejména se pak člověk nevleze do toho limitu tekutin, oblečení se dá pořešit vypráním... ale zase to fakt asi není nic, co je nutné řešit za každou cenu, já jsem třeba jednu dobu lítala jen s příručním a pak se to nějak tam samo změnilo na klasické...
nolita nestačí KNIHA? a čítať všade? ![]()
Janulik03 Ježiš no tu jsem zapomněla, ta byla zásadní!![]()
Vlastné povlečenie do hotela na postel si vybavujem ja. ![]()
JO...ty vlhčený ubrousky...a SVAČINA![]()
A stejně u mě vede vošuntělej kabát, aby v Praze nevokradli![]()
9 letý syn má 140 cm, takže se dá brát jako drobná žena, haha. Do kabinového jsem mu teď nacpala asi 7 triček s krátkým, 2 s dlouhým, mikinu, kalhoty, tepláky, několikery šortky, spodní prádlo, ponožky, lehkou bundu, tenisky, malý ručník, věci na mytí, atd. atd.... takže do tepla bez problému, není třeba se omezovat.
Mutziputzi CO?? Tak to nemám, na to nepamatuju..to bylo nějaký doporučení co na sebe do Prahy
Mutziputzi Jo, to pamatuju! ![]()
stes Jedna kolegyně, nick si nepamatuju, se prezentovala jako kosmopolitní člověk, milovnice kvalitního a značkového a že s mužem jezdí na víkend do Prahy za hoch kulturou, ale že po Praze se pěšky pohybují radši ve starých hubertusech a s batohy nejlépe na břiše, aby si je místní lapkové nevytipovali jako zámožnou kořist![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí