Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:51

Stará Stanová Kůže já jsem jednou jela taxíkem s navigací takovejma místama, že jsem se fakt podivovala, přitom to byla cesta Prahou, kterou autem znám a fakt nás to táhlo divnejma stezkama. (bylo to pracovně a platili jsme cca stejně jako vždycky)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:53

paktofonika Já jak co, HM, Zara a podobný hadrnictví nejdřív vyperu, ale třeba já nevim, Massimo Dutti košile, kalhoty nebo COS šaty, s tím se hned do čistírny netáhnu

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:55

Mutziputzi Když on ten kurýr má třeba problém s nalezením čísla popisného v té určité ulici.... Navigace by mu to našla, ale mapa samozřejmě ne - takhle jsem vlastně na to přišla, když mi volal, abych mu řekla, kde bydlíme.

Ale on je flexibilní - řeší to i tím, že při vjezdu do ulice troubí, takže kdo ho očekává, ten vyleze sám a  kurýr k němu zajede.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:56

Mutziputzi No určite záleží ale aj v tom Cos to pred tebou niekto skúšal. Mne nevadí chémia mne vadí že to mal niekto na sebe. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:57

Stará Stanová Kůže To mi pripomína Family Frost 

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:57

paktofonika Mně ani nejde o to zkoušení, spíš o impregnaci z výroby

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:58

Stará Stanová Kůže to je náhodou praktický, teď mi někdo říkal, že prej jednak jim nikdo neproplatí pokuty za případný špatný parkování a druhak prej to auto dost neradi opouštěj, protože je lidi prej dost často vykrádaj.

1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:58

Potrefenáhusa Jo, každá navigace je jiná. V autě mám vestavěnou toyoťáckou a ta teda silně nicmoc. Radši používám tu z telefonu - Nokia měla asi nejlepší, škoda jí.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:01

Stará Stanová Kůže no jenže prádlo a tílka nezaberou skoro žádný místo. tenisky na nohy, sandály a/nebo žabky do kufru, kosmetiku kterou potřebuju na dovolenou mi vejde do malé kabelky:-) jediný co bych si musela koupit na místě je opalovací krém, ale ten asi mutzi nepoužívá předpokládám. já se neopaluju.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:01

Mutziputzi No u reťazcov je to jasné, tam je to treba či už z jedného alebo druhého dôvodu určite oprať. 

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:02
Reakce na paktofonika:

Stará Stanová Kůže To mi pripomína Family Frost 

​"Tak jsme tady, burani,

vezeme vám zmrzliny!"

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:03

viktorka_od splavu Ne, Mutzi se těší na rakovinku

1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:04

Potrefenáhusa To mě nikdy ani nenapadlo, u Family Frost jsem si nikdy nic nekoupila. Tak jasně, kdyby to dělal každý, tak je  to otrava, takhle je to spíš takové úsměvně staromódní, a i s tím řidičem je sranda, takže no probs s tím.

49376 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Mutziputzi já jsem prala v zahraničí na koleji v ruce 3 měsíce, takže jednak si to představuju v umyvadle, pak vyždímat a uhladit proti stěně koupelny a pověsit na tyč od sprchovýho koutu nebo na šňůru přes celej pokoj, po těch třech mesících bylo veškerý oblečení na odpis - radši bych si ty spoďáry vzala do zásoby

a co je špatnýho na bedekru a mapě? A knížce (nebo čtečce)?

​jojo, mně se teda na dovolené příčí i to praní v pračce, ale přežila bych to:-)

na tom dalším neni špatnýho nic, ale tehdá v té diskusi někdo plamenně obhajoval že musí vláčet celý den po městě strašně těžké zavazadlo, jelikož ve frontách na muzea je třeba číst papírovou knihu, listovat v bedekru, mít v zásobě druhou knihu a pak ještě tu mapu... no mi na to celý stačí mobil:P ale ať si každej tahá co chce, třeba za sebou v nákupním vozejku, mně to je fuk, jen prosim neskuhrat že se to pronese

49376 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:06

Mutziputzi sory, ale divila by ses kolik takovejch furt je...

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:07

viktorka_od splavu Kolik lidí se rádo spálí?

49376 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:11

Mutziputzi tak nespálí se asi schválně, nebo spíš, považujou to za nutný pro ten efekt. minimálně dva až tři mám v rodině a to i mladší než jsem já. my jsme teda všichni typy co po tom ožehnutí druhej den zhnědnou, takže to je nejrychlejší cesta:P

ale v klidu, nemyslela jsem to osobně, jen jsem si tak říkala co by mi na té pláži mohlo chybět co bych nedala do kabinovýho zavazadla

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:16

viktorka_od splavu No já to tam nedam, já to koupim na místě, vypotřebuju a hotovo. Já se teda opaluju, resp. ne že bych se smažila, ale do stínu nelezu, mám ráda takový ty bílý plachty, to je pro mě ideál, s UV nepřehánim, 6-10 na tělo a max 30 na obličej mi stačí.

49376 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:20

Mutziputzi já jsem teď uplně nadšená ze svýho "opálení" vzniklýho celotělovým natíráním 2x denně faktorem 50 a celodenním šnorchlováním nastřídačku se čtením ve stínu. cíleným opíkáním bych nedosáhla takhle stejnoměrnýho lehce opálenýho nádechu:D škoda že to nevydrží:-(

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 17. července 2018 13:21
Reakce na Janulik03:

nolita nestačí KNIHA? a čítať všade? 

​KNIHA plus aspoň tři průvodce... a taky čtečka 

jinak s tím vypráním jsem myslela nechat si vyprat, to zejména na dlouhých dovolených dělám bežně a je to fajn...

a pokud má člověk ubytování typu apartmán, tak tam by to mělo všechno být, takže hodit do pračky asi není problém... rozhodně jsem nemyslela šmudlat to v umyvadle s hotelovým mejdlíčkem....