Stará Stanová Kůže já jsem jednou jela taxíkem s navigací takovejma místama, že jsem se fakt podivovala, přitom to byla cesta Prahou, kterou autem znám a fakt nás to táhlo divnejma stezkama. (bylo to pracovně a platili jsme cca stejně jako vždycky)
Přiznání
paktofonika Já jak co, HM, Zara a podobný hadrnictví nejdřív vyperu, ale třeba já nevim, Massimo Dutti košile, kalhoty nebo COS šaty, s tím se hned do čistírny netáhnu
Mutziputzi Když on ten kurýr má třeba problém s nalezením čísla popisného v té určité ulici.... Navigace by mu to našla, ale mapa samozřejmě ne - takhle jsem vlastně na to přišla, když mi volal, abych mu řekla, kde bydlíme. ![]()
Ale on je flexibilní - řeší to i tím, že při vjezdu do ulice troubí, takže kdo ho očekává, ten vyleze sám a kurýr k němu zajede. ![]()
Mutziputzi No určite záleží ale aj v tom Cos to pred tebou niekto skúšal. Mne nevadí chémia mne vadí že to mal niekto na sebe.
Stará Stanová Kůže To mi pripomína Family Frost ![]()
paktofonika Mně ani nejde o to zkoušení, spíš o impregnaci z výroby
Stará Stanová Kůže to je náhodou praktický, teď mi někdo říkal, že prej jednak jim nikdo neproplatí pokuty za případný špatný parkování a druhak prej to auto dost neradi opouštěj, protože je lidi prej dost často vykrádaj.
Potrefenáhusa Jo, každá navigace je jiná. V autě mám vestavěnou toyoťáckou a ta teda silně nicmoc. Radši používám tu z telefonu - Nokia měla asi nejlepší, škoda jí.
Stará Stanová Kůže no jenže prádlo a tílka nezaberou skoro žádný místo. tenisky na nohy, sandály a/nebo žabky do kufru, kosmetiku kterou potřebuju na dovolenou mi vejde do malé kabelky:-) jediný co bych si musela koupit na místě je opalovací krém, ale ten asi mutzi nepoužívá předpokládám. já se neopaluju.
Mutziputzi No u reťazcov je to jasné, tam je to treba či už z jedného alebo druhého dôvodu určite oprať.
viktorka_od splavu Ne, Mutzi se těší na rakovinku![]()
Potrefenáhusa To mě nikdy ani nenapadlo, u Family Frost jsem si nikdy nic nekoupila. Tak jasně, kdyby to dělal každý, tak je to otrava, takhle je to spíš takové úsměvně staromódní, a i s tím řidičem je sranda, takže no probs s tím. ![]()
Mutziputzi já jsem prala v zahraničí na koleji v ruce 3 měsíce, takže jednak si to představuju v umyvadle, pak vyždímat a uhladit proti stěně koupelny a pověsit na tyč od sprchovýho koutu nebo na šňůru přes celej pokoj, po těch třech mesících bylo veškerý oblečení na odpis - radši bych si ty spoďáry vzala do zásoby
a co je špatnýho na bedekru a mapě? A knížce (nebo čtečce)?
jojo, mně se teda na dovolené příčí i to praní v pračce, ale přežila bych to:-)
na tom dalším neni špatnýho nic, ale tehdá v té diskusi někdo plamenně obhajoval že musí vláčet celý den po městě strašně těžké zavazadlo, jelikož ve frontách na muzea je třeba číst papírovou knihu, listovat v bedekru, mít v zásobě druhou knihu a pak ještě tu mapu... no mi na to celý stačí mobil:P ale ať si každej tahá co chce, třeba za sebou v nákupním vozejku, mně to je fuk, jen prosim neskuhrat že se to pronese![]()
Mutziputzi sory, ale divila by ses kolik takovejch furt je...
viktorka_od splavu Kolik lidí se rádo spálí?
Mutziputzi tak nespálí se asi schválně, nebo spíš, považujou to za nutný pro ten efekt. minimálně dva až tři mám v rodině a to i mladší než jsem já. my jsme teda všichni typy co po tom ožehnutí druhej den zhnědnou, takže to je nejrychlejší cesta:P
ale v klidu, nemyslela jsem to osobně, jen jsem si tak říkala co by mi na té pláži mohlo chybět co bych nedala do kabinovýho zavazadla
viktorka_od splavu No já to tam nedam, já to koupim na místě, vypotřebuju a hotovo. Já se teda opaluju, resp. ne že bych se smažila, ale do stínu nelezu, mám ráda takový ty bílý plachty, to je pro mě ideál, s UV nepřehánim, 6-10 na tělo a max 30 na obličej mi stačí.
Mutziputzi já jsem teď uplně nadšená ze svýho "opálení" vzniklýho celotělovým natíráním 2x denně faktorem 50 a celodenním šnorchlováním nastřídačku se čtením ve stínu. cíleným opíkáním bych nedosáhla takhle stejnoměrnýho lehce opálenýho nádechu:D škoda že to nevydrží:-(
KNIHA plus aspoň tři průvodce... a taky čtečka ![]()
jinak s tím vypráním jsem myslela nechat si vyprat, to zejména na dlouhých dovolených dělám bežně a je to fajn...
a pokud má člověk ubytování typu apartmán, tak tam by to mělo všechno být, takže hodit do pračky asi není problém... rozhodně jsem nemyslela šmudlat to v umyvadle s hotelovým mejdlíčkem....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí