A já se přiznám, že jsem měla teď děti tři dny pryč a už se těším, až za 14 dnů odjedou na pár dnů k druhé babičce. Pak se mi to zase rok nestane.
Přiznání
brrr chachaa, si vždycky vzpomenu na vyprávění jedné starší sousedky, která se před mnoha lety vdala "z města" na dědinu a byla poučena o místních zvycích. no a jelikož byla chytrá, tak byli všichni spokojení, tchyně že nepřišla do řečí a ona že se v klidu ráno vyspala- protože první co udělala když dopoledne vstala, tak šla zametat ten chodník![]()
zametani chodniku je jedna z mych mala oblibenych praci. clovek se protahne na cerstvem vzduchu a jeste pusobi na okoli dojmem, ze je strasne poradnej. chacha.
Mám ráda festival Mightysounds, protože tam jezdi hrozně hezký lidi
.
999 Já taky, hudba pro mě až drásavá většinou, ale vizuálně super![]()
A byla jsi letos?
999 Nebyla a jsem ráda, že už je po, protože jsem měla celej tejden dilema a strašně mě to štvalo, ale organizačně to nevycházelo, a tak mě to štve, že za rok pojedu i kdyby čert na koze jezdil!
Od února, co si vedu deníček, jsem přečetla už 26 knih! ![]()
Mutziputzi Pro mě jsou to úplný Lurdy :-).
999 No a kor když vyšlo počasí jako letos
...a to mě ta hudba navíc fakt nic neřiká, jenom teda Kapitán Demo, toho mohu![]()
Mutziputzi Pro mě taky není všechno, ale super atmosféra, dobrý jídlo a spousta peknejch potetovanejch, dredatejch a jinak zajímavejch lidi, barevný vlasy, spousta cizinců...Tak příští rok se potkáme :-).
999 ségra letos byla a nemůže si to vynachválit
Magráta Nedivím se, fakt jeden z nejlepších festivalů
.
999 Vypada to dobre, ale ja do Tabora jen v sebeobrane.![]()
Luna Proc? Jsem tam byla minulej vikend a dobry
Luna Co máš proti Táboru?![]()
Luna Tak to jsem zvědavá, co ti Tábor provedl :-). Je to tam super.
Sweet Potato 999 Mutziputzi Je to tam krasny, to jo...
Ale vic priznavat nebudu, zas vsechno vedet neni potreba.![]()
Luna ted to zacalo byt napinave
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí