Tady? Nebo na MP? KDE????
Přiznání
stes MP
A to byla nějaká mladší účastnice, jestli si to pamatuju dobře, že? Člověk by to spíš čekal od nějaké starší bojácné paní.
Janulik03 no pozor! DVE knihy plus bedekr plus mapa
ja bych se do kabinovyho v pohode vesla, a to mam velky nutkani vozit zbytecne moc veci... kdyz je misto. kdyz neni vejdu se taky:-)
viktorka_od splavu Zas tak moc bych to nepodstřelovala - prát se mi na dovolené opravdu nechce, ve špinavém/zapoceném také ne a nikdy nevíš, co se ti přihodí - mě teď třeba posral na dovolené racek!![]()
Takže já se znám, a radši autem, tam se vejde všechno.
nolita Joo ramínka, co bych za ně na poslední služebce dala! Sbalený samý šaty, košile a saka a přijedu na hotel a tam 1 ramínko. Řekla jsem to pokojský a ta mi teda přinesla ještě jedno. A a pak už jsem to byla lína řešit.
Stará Stanová Kůže Co je na praní tak obtěžujícího?
Mutziputzi na dovolené všechno! to už bych si tam radši koupila nový věci, abych nemusela prát.
Stará Stanová Kůže Mně teda hodit prádlo do pračky a pak ho pověsit nic neudělá ani na dovolený
Stará Stanová Kůže A ty nové veci pred oblečením neperieš?
Mutziputzi já jsem prala v zahraničí na koleji v ruce 3 měsíce, takže jednak si to představuju v umyvadle, pak vyždímat a uhladit proti stěně koupelny a pověsit na tyč od sprchovýho koutu nebo na šňůru přes celej pokoj, po těch třech mesících bylo veškerý oblečení na odpis - radši bych si ty spoďáry vzala do zásoby
a co je špatnýho na bedekru a mapě? A knížce (nebo čtečce)?
paktofonika Už ani ne... Moje matka to teda vyžaduje, ale to je jedna z věcí, kterou jsem vypustila, v rámci zjednodušení života. Oblečení je stejně nejhezčí, když je nažehlené a "vytvarované" ještě z obchodu, po vyprání už to nikdy není úplně ono.
Potrefenáhusa Prát v pračce mám samozřejmě na mysli![]()
Bedekr je u mě přežitek jako manželství, vlastně větší
A knihu tahat když jdu projít město a chci něco vidět? A tak to už každému co jeho jest, kniha byla myšlená na city tour ne obecně na dovolenou.
Ježiš to je zas slovíčkaření. V umyvadle na dovolený jsem schopná si přemáchnout leda spodky, bydlím-li v hotelu. Nic víc. To si radši vezmu větší kufr. Pokud někdo, teď tedy Mutzi, jede někam, kde bude bydlet v bytě s pračkou, tak pak je praní cajk.
Nový oblečení bych teda na sebe nezvala bez vyprání nikdy..s výjimkou bundy, saka a kabátu.
Mutziputzi Jestli tam máš pračku a prášek, tak to je samozřejmě jiná. Jinak je to otrava - ať už se s tím šudlat v umyvadle a pak to někde sušit, nebo se otravovat s žádostí na recepci.
Mutziputzi jo tak, no tak knihu jsem myslela na večer do postele že je nepřípustný vozit. Ale bedekry mě bavěj, i si večer dopředu plánovat, kam druhej den půjdu, na tom netu to nějak není ono. To samý mapa, já mám radši tištěnou i na výlety po čr, jako jasně, že pak stejně zapnu mapu v mobilu, ale mám radši, když je to vidět jako celek, navigace v autě dtto
Potrefenáhusa Já mam taky bedekrů plnou polici, taky se mi líbí, ale pravdou je, že jsou většinou neaktuální a těžký
U náš i jeden řidič PPL (mladý perspektivní muž) jezdí dokonce jen podle papírové mapy. ![]()
Prý navigace nemá rád.
Stará Stanová Kůže Aha tak to ja periem min. z hygienického hľadiska.
Stará Stanová Kůže Já když jednu podle navigace, tak bloudim víc než když jenom podle značek a ukazatelů, papírovou mapu teda nee
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí