Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. července 2018 22:35

paktofonika krep?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. července 2018 22:38

Lama_z_Lana Áno to je ono!!!! Hotová katastrofa.  A ešte to povlečenie bolo kikirikí oranžové

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. července 2018 22:38

Zina 

Žiš, já jsem si nemohla ani za nic vybavit, jak vypadá povlečení z mikroplyše a pak mi došlo, že to bylo to, jak jsem dostala od maminky a koťátko mi do něj chodil čůrat, i když to jinak nikdy neudělal, ehm. A teď si pro změnu nedokážu vybavit, kde povlečení skončilo nebo spíš kdy 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. července 2018 22:49

paktofonika Na jedné návštěvě jsme měli povlečeno v krepu z polyesteru. To byl horor na druhou! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. července 2018 22:56

paktofonika Soucítím. Já oranžovou ze všech barev úplně nejvíc nesnáším. Musela jsem dlouho překousávat oranžový dlaždičky v kuchyni.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 28. července 2018 23:13

paktofonika mam doma, zluty, faakt hnusny, ale kdyz neni zbyti, vyspim se i v tom.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 29. července 2018 07:24

Janulik03  omládla jsem o 5 let,smíchy ,dovedu si představit. Já se takhle dusila smíchy,když jsme jednou šli spát,rozhádaní po sestavování nábytku v ložnici. Měla jsem potřebu mít poslední slovo a on se demonstrativně otočil ke mě zády. Jak sebou prudce hodil,ozval se praskot a on se propadl dovnitř. Mě sice praštil ten rošt,jak se vysunul směrem ke mě,ale krev z nosu mi tekla určitě z toho,jak jsem se bránila smíchu. Někdo tam nahoře mi dal za pravdu,co se týká montáže 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 29. července 2018 07:58

rozarka  ono v takychto pripadoch sa pravda ukaze hned, ze? 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. července 2018 08:04

Minulý týden jsem byla ubytovaná v takové roubence v horách, kde bylo povlečeno v krepu. Spalo se mi v tom dobře, ale hrozně se mi to nelíbí.

A zapínání u hlavy mi taky vadí, dokonce se pak ráno cítím chvilku blbě, když v noci padnu tak, že si peřinu nezvládnu ani otočit.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2018 08:06

Pinot Noir si šťastnej člověk  no já usnu ve všem, ale když si můžu vybrat (a to doma můžu) tak volím naškrobenej damašek nebo aspoň bavlnu. A tyhlety satény, krepy a nebo dokonce fleece nechci, pokud je to aspoň trochu možný..

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 29. července 2018 08:34

Já si koupila aspoň v ikee ve vyprodeji sadu dvou lnenych polstaru, modrej a zelenej a spi se na nich moc prijemne, rozhodne to neskrabe, nekouše nebo tak. 

Tenhle měsíc jsem spala v penzionu, kde měli jednak oranžový krepovy povlečení (to se ještě dalo, i když oranžovou barvu taky nesnasim), ale taky naprosto strašný elektrizujici polyesterový prosteradlo, nepříjemný moc

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2018 09:17

A když sme v tom přiznání, tak doteď sem netušila, źe se vyrábej prostěradla z polyesteru  

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. července 2018 16:58

Ounz Já to vím od minulýho týdne, tři jsem dostala, myslím, že to jednou zkusím a můj ekzém se s tím nebude kamarádit a prostěradla naberou cestu směr Broumov. Vždyť se na tom člověk i potí... 

Mám ráda bavlněnej satén nebo čistou bavlnu. Žádný satény a mikroplyše hlavně!

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 29. července 2018 17:14
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. července 2018 23:35

Netěším se na příští horké dny... v rozpálené Praze.  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. července 2018 06:47

domenica Mně již zmizelo z počasí v telefonu to čtvrteční ochlazení, do příští středy konstantní vedro. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 30. července 2018 06:50

Mutziputzi 34C u nás v práci nepujde prezit, nevim, co budu dělat, další dovolenou už se mi nechce plácat, ale pracovat v tom nejde, jen sedět pred vetrakem a odskakovat do sprchy...

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 30. července 2018 06:52

Ounz no i povlečení a hodne, na bonami to maj vtipné pojmenovaný jako polybavlna

koukala jsem na povlečení na webu nextu, krásný maj, ale hodne z nich způlky polyester, to ať si fakt nechaj 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. července 2018 06:56

Potrefenáhusa Já jsem vždycky prohlašovala, že miluju vedro a čim větší tim lepší, letos ovšem už i s vidinou dalšího takovýho tejdne nejsem daleká tomu vylézt na Václaváku na balkón a než mě odvezou řvát, že tady všichni chcípnem, tohle se nedá!

Offline Sedna
41 příspěvků moje polička 30. července 2018 07:11

Nejhorší je, když kolegyně v kanclu neustále kvili, že nesnese klimatizaci. Jako ok, chápu, že nekomu vadí. Ale nastavena na 26 stupnu? Buď to šlehne se mnou nebo s ní. Trpěla jsem celej minulej tejden, ale už je to fakt neúnosný.