Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. července 2018 07:47

Potrefenáhusa ty jo to je hustý, s tím povlečením (ještě že mám zásoby damašku od babiček ) jinak u nás v práci je vedro k padnutí..klimatizace buď špatná nebo žádná, kdo by to řekl ve 21.století..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. července 2018 07:48

Mutziputzi já vedro nemiluju, ale snesu ho, venku a tak, ale tohle už je moc a v práci se to šplhá až kdovíkam a vlhkost šílená..

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 30. července 2018 08:13

domenica Ja bych se tesila, ja to mam hrozne rada, specialne ve meste. Ale tak 1-2 dny, pak uz to vedro je unavny, uznavam.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 30. července 2018 08:19

Sedna udelejte kompromis na 28

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 30. července 2018 08:45

Sedna  Potrefenáhusa my klimatizaci nemame,chodim na sedmou,abych stihla aspon neco,nez se to tam rozhicuje.sauna je tam teda uz v tech sedm,ale odpoledne se to neda.vyfasovali jsme ventilatory,ale kolegyne nesnese pruvan...takze asi tak. U nas se desne lpi na dress codu, ale minuly tyden jsem tu zahledla i zabky a kratasy,tak to uz je co rict.rikam si,ze to vedro jednou odeznit musi.chjo clovek se ceky rok tesi na leto a pak se pomalu modli,aby preslo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2018 08:47
Reakce na Mutziputzi:

Potrefenáhusa Já jsem vždycky prohlašovala, že miluju vedro a čim větší tim lepší, letos ovšem už i s vidinou dalšího takovýho tejdne nejsem daleká tomu vylézt na Václaváku na balkón a než mě odvezou řvát, že tady všichni chcípnem, tohle se nedá!

​promiň, ale 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2018 08:49

přátelé, a nyní vzpomeňte na kolegy, kteří pracují na stavbě dálnic nebo v pekárně, a z tohoto vedra jdou do práce, kde je třeba 50. jsme na tom pořád dobře! a to je jediné, co mě uklidňuje.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2018 08:50

a já se přiznávám, že jsem letos vůbec neměla na sobě asi polovinu letního šatníku, možná i víc. popřád nosím dokola tak troje šaty. případně věci podzimní, když období strašného vedra během 24 hodin vystřídá období strašné zimy  v tom vedru nejsem schopan nosit sukně, takže jsem vůbec neměla na sobě žádné halenky, natož nějaké "letní" sako.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. července 2018 10:07

Sedna Jediné štěstí, že jsem v práci sama, takže si klimu nastavím, jak chci a pacienti to 10 minut přežijí. Některé kolegyně mají problém ne s ochlazením, ale s tím foukáním studeného vzduchu, takže jim provozní připevnil od stropu ke stěně pod klimu závěs. Tím vzduch nefouká přímo do místnosti. Když někdo naopak chce, tak si to oddělá. Bez klimy si to neumím představit. Malá místnost, okna na jih, takže slunce celý den, počítač topí a ještě přístroj. Když jedno odpoledne nejela klima, tak tam měli prý 45. To jsem tam naštěstí nebyla.

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 30. července 2018 10:19

Renusatko v našem ústavu mají klimatizaci jen vybraní  jedinci, mezi nimiž nejsem ... odpoledne to řešíme otevřeným oknem a dveřmi na chodbu, ale vzduch se stejně ani nehne... loni (nebo kdy byla ta vedra?) nás několikrát pouštěli domů v poledne, tak snad i letos

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. července 2018 10:39

Magráta Tak nás zase nemůžou pustit domů, to by pacienti asi nechtěli. Máme otevřeno denně od 6:30 do 18:30 a celý den slunce. Klimatizaci máme ve všech místnostech, i v čekárnách, ale předpokládám, že hlavní důvod budou přístroje, aby se nepřehřívaly. Občas při těhle vedrech naopak nechodí pacienti, tak uvidím, jaká bude odpolední. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. července 2018 11:59

Nas furt kvuli vedru posilaj domu. Ale tady mam narozdil od bytu klimatizaci 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 30. července 2018 14:40

Kvůli počasí jako nyní jsem šťastná ,ze jsem učitelka. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 30. července 2018 15:34

Tady (severni Illinois) byvaji v lete priserna vedra. Klimatizace je tady samozrejme uplne vsude a vetsinou pustena na plne pecky, takze ja si paradoxne pak do prace a i treba do kina nosim svetr. Ale s cim jsem mela vzdycky problem byl spanek, protoze trpim nespavosti a nesnesu pri spani JAKYKOLIV zvuk, tedy ani huceni klimatizace. Leta jsem tady v lete trpela spankovou deprivaci, pokud jsem nemela stesti na chladnejsi a destivejsi leto, kdy stacilo jen otevrene okno (jako loni, kdy jsem jeste bydlela v Rockfordu a vsichni sousedi i znami se krizovali, ze v takovem nebezpecnem meste spim v prizemnim byte s otevrenymi okny ). Byty i domy jsou tady bez klimatizace fakt tezko obyvatelne, protoze tady se snad stavi z papiru. No a letos, nechapu jak a proc, ale mozek se najednou rozhodl, ze uz ho to nebavi, a najednou dokazu usnout jako miminko s klimatizaci hned vedle postele! A pak ze staryho psa novym kouskum nenaucis 

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 30. července 2018 19:16

V práci naštěstí máme klimatizaci, jinak taky malej kancl a jih, pere sem celý den. A doma v podkroví je teď peklo, už jsem taky připustila puštěný větrák celou noc, ale budí mě to. A stejně je tam vedro, spíme skoro nepřikrytý, v noci se chodím sprchovat a stejně jsem se ráno probudila s opuchlym obličejem (i když to možná bylo od hovada co mě v neděli kouslo doprostřed čela - mimochodem, kam se hrabe lifting, neměla jsem na čele jedinou vrásku :-)
A co se týká peřiny - knoflíky u obličeje teda rozhodně neee, povlečení bavlna a peřinu sdílíme velkou 200x200. V Ikea mi hodně vyhovujou vzory a barevné provedení, proužky a kostky nebo i jemný květinový vzor, dá se vybrat bavlněné, jen se tomu někdy začnou kroutit švy, to mě štve. Přijde mi, že ta bavlna docela i chladí, musím někde sehnat lněné.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2018 19:46

přiznávám, že  wth, co tím chtěl básník říci, řekala jsem aspoň nějakou pointu nebo co...

https://www.lidovky.cz/viewegh-prezit-brno-premyslim-kdy-a-kde-jsem-bydlel-hur-a-nemyslim-to-jako-vtip-1yv-/lide.aspx?c=A180726_155213_lide_gib

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2018 19:47

2x

49375 příspěvků moje polička 30. července 2018 19:51

Jiná Realita já to tam dobře znám. no popravdě na ubytování je to dost blbý místo, já ho chápu. a pokud vim tak je na tom psychicky i fyzicky blbě, nevím proč ho strčili zrovna tam. ta Muchova by byla v pohodě.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2018 20:06

viktorka_od splavu já to vůbec nepopírám, ale takovýhle způsob vyřizování účtů, prostě jen hejt, navíc tak blbě napsaný, mi přijde úplně mimo. aspoň to mohl trochu vyjedovat, naleštit...ale tohle je jak kdyby dítě z páté třídy psalo sloh "jaká byla moje nejhorší zkušenost s ubytovacím zařízením".

49375 příspěvků moje polička 30. července 2018 20:08

Jiná Realita no.. kdyby byl nepsal takový sračky, bylo by mi ho líto (jsem s ním nedávno viděla v tv rozhovor, chudák prostě)