Jiná Realita když on se tenhle jeho článek v podstatě neliší od těch jeho předchozích z poslední doby. :/
Přiznání
Nasla jsem misto kam MUSIM!!!
Mutziputzi já taky! krása....
Amalfi je celkově nádherné. Tam bych se taky ještě vrátila, posledně to byla jen krátká zastávka při cestě na jih.
Stará Stanová Kůže já jsem od něj nečetla nikdy nic, žádnou knihu ani sloupek, takže nemám s čím srovnávat.
přiznávám, že
wth, co tím chtěl básník říci, řekala jsem aspoň nějakou pointu nebo co...
Ja myslim, ze tim chtel proste rict, ze podminky na festivalu v Brne staly za starou belu.
Jiná Realita No jak to tak čtu, tak si Viewegh v tom posledním odstavci trochu zapřeháněl, poslední šalina (jezdí tama teď jedna jediná linka btw, žádnej frmol) tam jede tak v půl jedenácté tipuju a pak jednou za hodinu rozjezd. Takže ta jeho "krátká pauza před příštím průjezdem tramvaje" o půl jedné v noci je pěkná krávovina. :) Že to jinak nestálo za nic bych mu jinak bývala klidně věřila...
Jiná Realita Předesílám, nejsem znalec, jen občasný čtenář, který ho sleduje jen okrajově. U mě má on vývoj - 1. docela vtipné nenáročné čtení do vlaku (Účastníci zájezdu apod), 2. všechno stejné 3. veké sebevědomí, manželky a studentky, wtf? 4. srdeční příhoda a takový divný negativní zmatek (případ těhlech fejetonů)
Stará Stanová Kůže Čili knížka zcela zásadní - Báječná léta pod psa uniká
Mutziputzi Kam ti uniká?
Stará Stanová Kůže Tobě opět unikl aspoň základní přehled a vypisuješ se![]()
Mutziputzi neber ji vazne ![]()
jinx OK, radši nepíšu![]()
Mutziputzi No tak dobře, pochlub se, cos ještě četla?
Stará Stanová Kůže Neználka mám ráda
Stará Stanová Kůže Čili knížka zcela zásadní - Báječná léta pod psa uniká
mel u ni zustat.
viktorka_od splavu Mě jich bavilo i pár dalších, podle mě macho neustál zdravotní komplikace, teď se chová a i píše jako debil no![]()
Takovej hnusnej flusanec... těch 5 lidí z toho kurzu tam zůstalo. Jemu to totiž připadalo málo, vést jich jenom 5. Na kurzu tvůrčího psaní, ne sborového zpěvu, aby bylo jasno.
Docela jsme to tam řešili. Souhlasím tady s poslední Mutziputzi.
Dlhé nechty na nohách sú hnusné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí