Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:04

paktofonika ikea má asi o půlku levnější než HM

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:17

Aranel já nehcápu, jak se může někdo přihlásit na kurz tvůrčího psaní k někomu, kdo (už) očividně neumí psát (možná dřív uměl, to nedokážu říct, ale co jsem se pokusila číst jeden jeho škvár, tak to byl škvár).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:18

Jiná Realita Jakej? Jako neco se mu podari, neco min, ale skvary uplny nepise...az ted teda do Lidovek fejetony jsou na palici

20970 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:27

Priznam se ze uz ani vtipny mi to neprijde...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:28

Mutziputzi bylo to už pár let zpět (kruci, hodně let zpět) a bylo to něco, co pak zfilmovali. nevím, která. možná román pro ženy? půjčila jsem si ji na víkend, abych se nenudila, naštěstí tam byl i harry potter  přečetla jsem pár desítek stran, dál se to nedalo. přišlo mi to na úrovni knihy sádlonoška, kterou jsem dostala jako dárek  a která byla fakt hrozná (edit: ta jako není od něj, ale ten styl mi přišel podobný). zbyl mi jen ten dojem žvástání a nezajímavosti. možná jen nejsem jeho cílovka, červené knihovny a vše jim podobné mě vždycky zcela míjelo.

ale i kdyby byl jak čapek, a já k němu byla hluboce nespravedlivá, tak teď píše každopádně bláboly (přečetla jsem si ještě další ty jeho sloupky), a nechápu, co asi může učit o psaní. už to sám neumí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:32

Mutziputzi paní s ortelem na tričku  tohle snad musí být vymyšlený, ne? mě fakt děsí, s jakými lidmi třeba chodím do práce nebo po ulici (mám totiž ještě teď přes fb nově vhled do myšlení mladých levičáků, a to je taky masakr).

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:38

Mutziputzi to jsem dnes nekde na ig taky potkala. Neni to fejk??

20970 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:39

jinx Jako chtela bych aby byl, lec bojim se ze ne))

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 31. července 2018 22:12

Mutziputzi to je maso, někdo by ji měl rict, ze je to trestný...

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 31. července 2018 22:17

Potrefenáhusa Musí to být totální bezmozek, říkat jí cokoliv je podle mě úplně marné. Mně je z takových lidí fakt na blití, strašně, strašně moc bych si přála, aby nic takového po zemi nechodilo.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 31. července 2018 23:31

jinx Asi ne. projela jsem jí FB a má tam spoustu fotek s Ortelem, rasistický kecy,  videa o uprchlících, motivační  srdcervoucí citáty apod. Děsný. Taková správná Češka.co se bije (hubou) za svou vlast. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 04:22
Reakce na Jiná Realita:

Aranel já nehcápu, jak se může někdo přihlásit na kurz tvůrčího psaní k někomu, kdo (už) očividně neumí psát (možná dřív uměl, to nedokážu říct, ale co jsem se pokusila číst jeden jeho škvár, tak to byl škvár).

​Nemyslim si, ze by Viewegh psal jen "skvary". Vzdyt jste sama psala, ze ho nectete, tak jak muzete tak nekompromisne soudit!? Pokud jedine, co jste kdy zkousela, byl Roman pro zeny, tak ten treba ja osobne povazuju za jednu z jeho nejslabsich knizek, ale ta opravdu nereprezentuje celou jeho tvorbu. 

Nejsem zadna Vieweghova skalni fanynka, ale jeho drivejsi tvorbu mam rada a myslim, ze psat rozhodne umi (to, jestli jeho styl a zanr kazdemu sedi, nebo jestli se nekdy svym ctenarum trochu prilis nepodbizi, to uz je otazka trochu jina), a nepredpokladam, ze zaklady tvurciho psani clovek zapomene, i kdyz zrovna neproziva nejstastnejsi tvurci obdobi. Takze ja treba bych k nemu na kurz klidne sla.

Priznam se ale, ze nemam tuseni, co v posledni dobe pise do Lidovek. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 06:14

Dadoo aha, tak v tom pripade je zrejme fakt realna. Co na to rict, to jsou presne ty pripady, kdy mi dochazeji slova. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 06:18

Jiná Realita tak ja sice taky nejsem cilovka jeho knih, ale ze k nemu jde nekdo na kurz me nijak neprekvapuje... prekvapena bych byla, kdyby sli k tobe nebo treba ke me... souhlasim s MP Marge - nezapomene se to...

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 06:18

Dadoo ja porad doufam, ze je to fejk, nebo vy myslite, ze je ten ortel tak znamy? Ja se priznam, ze jsem o nem do te kauzy na slavicich neslysela. A ze by ten doktor tak zareagoval?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:15

baltik reálná určitě je. Má tam spoustu svých fotek, i fotky svého dítěte. 

Tenhle konkrétní příspěvek jsem tam nezahledla,ale já to opravdu jen proletla.

A že neznáme Ortel.. nejsme cilovka. O jiných sektach taky nic nevíme a jejich stoupenci by za ne dali život. Tohle mi přijde úplně stejné.  Sektářsky fanatismus.

20970 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:19

baltik To víš že tak nereaoval, ale má bába napsat, že si zaťukali na čelo a pomysleli si něco o pošahaný blbce?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:20

MP Marge me se libila vybijena, to bylo tak sakra ze zivota. Ponekud jsem se ztotoznila s tou osklivou, neb na zakladce jsem byla typicke osklive kacatko, vecne strihla na kluka, rovnatka included :D ne ze by to bylo ted o moc lepsi ale naucila jsem se s tim trosku pracovat (v mezich moznosti :D )

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:24

Dadoo jsem myslela, ze by to znal jako ten doktor, ze by to poznal na jejim tricku

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:25

Mutziputzi jo tak to jo, takze pravda je, ze ona mela ortel na tricku a doktor byl cizinec, zbytek historky je jeji fantazie