Nikdy jsem nezazila zadny prazdniny s prarodici. Jednou v zivote jsem byla par dni u babicky, asi nekdo umiral, jinak si to neumim vysvetlit a ta varila uzasne.
Dodnes na to vzpominam.
Přiznání
711990 kup si tenhle, třeba bude dobrej :)

Lančmít mi kdysi hrozně chutnal (ale nepolejval se u nás ničim, to bych nepzřela). Z nostalgie jsem nedávno zkusila nějakej kvalitní v plechovce, bylo to fakt z masa, ale stejně už to nebylo ono ![]()
Edit: Asi to byl ten Čongrády, co sem mezitim hodila Ounz.
Ounz zkusim:D
coralline není dobrej? Já ho neměla ale měla sem od nich játrovku a ta byla fajn..
coralline taky jsem to jednou zkoušela, ale bohužel:-( no ale ten lanšmít tehdy měl v plechovce i kousek sádla, na tom se smažil, ne na oleji. teda jestli si to správně pamatuju. a opravdický brambory od babičky ze zahrady. achjo
711990 tak snad nebude hnusnej
ja sem měla játrovku a ta byla dobrá..
Ounz Já ho jednou koupila na Rohlíku tátovi a moc mu nechutnal, ten z Lidlu co ho mívají v rámci retrotýdnů je prý lepší, nebo teda prostě míň fancy a víc lančmítovej. :) Zato ta játrovka měla úspěch.
Lančmít, to jsou tábory a vůbec prázdniny. Dvojáky z menzy! Ale mně chutnal akorát studenej. Osmaženej už ne, moc mastný. Sekanou a pod taky jen nastudeno.
Karoleena jejda, tak snad tu nedoporučuju nějaký špatný věci. Ale klasickej lančmít bych nedala, ale ten mi nechutnal nikdy teda..
Ounz rekla bych, ze tento bude jen nezvykle moc kvalitni, masovy, takze nebude navozovat ty nostalgicke vzpominky
Ounz Jako on asi určitě nebude špatnej si myslím, to bych se nebála, jen možná to není zrovna ten pravej výrobek co by si měl člověk koupit z nostalgie... Ta hlavní tátova výhrada právě byla, že to moc nechutná jako "klasickej" lančmít, přesně jak píše baltik.
Sekanou se živím doteď, tou z různých uzenářství s prodejem teplého občerstvení. Na trasách, kudy jezdím služebně nejčastěji, už mám své osvědčené provozovny, kde se na sekanou s chlebem nebo na dršťkovou polévku (pro kolegy) vždycky stavujeme, protože lézt někam hladový (a poslední dobou i bez vody) není úplně chytré.
Sweet Potato mmmmm studena sekana na chlebu s horcici!
baltik aha ![]()
711990 no ale ta musí bejt domácí ta sekaná!
Luna Ja som bola na návšteve u babky iba párkrát ale milovala som jej vajíčkovú polievku. A bublaninu
Karoleena já si ho snad koupim ![]()
paktofonika co je vajickova polivka?
Karoleena ten z lidlu je prave masovej malo. je to takova presolena kase, ble. puvodni byl opravdu z masa
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí