Není statisticky možný, jako asi není, ale sem nechodí statisticky vyvážený vzorek populace. Já hodně vařím a peču, takže základní suroviny, část ze zahrady u domu. Mám ráda moučníky, ale nemám ráda jejich upravené zdravé verze. Když je to z kostky másla, jde tam kostka másla, celozrnnou mouku na tohle nemám ráda, takže bílé jedy. Nepovažuji to za jídlo ve smyslu oběd, je to dezert, pochoutka, podle toho by se to mělo konzumovat - s mírou. Nesnáším rostlinné tuky, nikdy bych nekoupila Heru, Carte dOr, Magnum, protože to z nuch cítím. Jak budeš jíst, je volba každýho a mám pocit, že průmyslové jídlo už kleslo tak moc, že to spousta lidí odmítá, když má jiné možnosti. Smažák mám ráda udělaný doma ze sýra s domácí tatarkou, jednou za čas.
Přiznání
Mutziputzi Já se přiznám, že miluju smaženej hermelín. Klasickej smažák mě moc nebere
Jinak v supermarketu prasárny nenakupuju, protože tam si můžu vybrat i normální jídlo, ale když jsem třeba na výletě a je někde jedinej stánek s prasárnama (např. ty hranolky) a nic jinýho, tak holt si dám prasárnu, jednou za uherák to člověka nezabije.
Přiznávám, že mi chutná Magnum peanut butter, jím milku, kofilu i marsku (tu jsem si teď koupila za odměnu). Piju pivo, jím řízky i guláš. Smažák teda moc nemusím. ![]()
A ja miluju rohlik s paprikasem
a asi si skocim na smazak a pivo mnam.
A já mám ráda klobásou opečenou na ohni, lehce karcinogenně opálenou. A pivo samozřejmě.
Mně spíš máloco nechutná
Mám ráda pivo, burákové máslo druhých, tatarák,a malinové Magnum. A syrové brambory
Smažené moc nejím, ale zjistila jsem, že když mám migrénu, prášky mi sice nejak zaberou, ale obcas je mi pořád tak nějak šoufl. tak z tohodle stavu mě spolehlivě dostanou presolene hranolky z McDonaldu. Tak to beru jako terapi teda, nejlepší je že na to vlastně ani nemám chuť. Ale tak penicilin taky není žádná delikatesa.
Ale tak penicilin taky není žádná delikatesa.
![]()
a dítěti jsem na zítra k obědu právě uvařila čínský nudle s omáčkou z obchodu, asi přijdu do pekla![]()
viktorka_od splavu Když do pekla, tak na zlatém kočáru. Pozítří mu nech na lince stovku na pizzu. Nefunguji mi z telefonu smajlíci, tak si je tam prosím přimýšlejte.
continuity pizzu mám vždycky v záloze:-)) a párky pochopitelně, ty jsou v mrazáku:P (ale vždycky si provinile vzpomenu na jednu kamarádku, která se smutně svěřovala jak se těšila na jídla ve školní jídelně, protože doma jedli výhradně ohřívaný párky, denně:-(
viktorka_od splavu To s párkama mi připomnělo, jak teď na srazu z gymplu líčila spolužačka, jak hrozně obdivovala další naši společnou spolužačku a doma rodičům pořád líčila, jak je u nich všechno úžasné, jak mají skvělé bydlení a tak...a večeří párky!!!
prestante s tim zranim, hlavne ted v noci
Jo a já se stravuju vcelku dobře, jím hodně zeleniny, ovoce, prvotní suroviny. Uzeniny běžně vůbec, smažené taky ne....ale ne přehnaně, na návštěvě a na večírcích sním cokoli a s požitkem :-) a složení v obchodech čtu spíš výjimečně. A mám pár úchylek, jako třeba Vitacit, který jsem schopná sníst jen tak, celý. ![]()
Candance súhlas...začínam byť hladná
V sobotu som si kupila

A ten slaný karamel som už zjedla,bol to môj obed v sobotu a nedeľu ![]()
pecka ouje, to mi připomíná, že jsem si chtěla vyrobit zmrzlinu z burákového másla a místo toho jsem ho sežrala tak![]()
viktorka_od splavu Jak se ta zmrzlina vyrabi? Burakove maslo jsem si nedavno koupila.
Co se tyce jidla, prosla jsem vsemi extremy sveta. Jedine kafe jsem pila vzdycky.![]()
Luna ty že sis koupila burákový máslo? nevěřím
no já to ještě nezkoušela, jen jsem si našla recept, pak ho ztratila, ale hrozně mě to furt láká, mám totiž ráda sladkoslaný věci (ty scottish shortbread fingers mám taky odtud někde a teda láska veliká:-))
recept vypadal použitelně a zhruba takhle, ale už ho nemůžu najít, říkal jsem si že budu jako obvykle improvizovat:-)) https://www.epicurious.com/recipes/food/views/peanut-butter-ice-cream-367213
Co se tyce jidla, prosla jsem vsemi extremy sveta. Jedine kafe jsem pila vzdycky.
Aj ja, ale už je to minulosť, už si MUSÍM dávať pozor, čo si dám na tanier. Zloženie som začala čítať aj ja, týmto pozdravujem moju imunologičku
, obrala ma o veľa možností a dobrôt, zato budem žiť zdravá do 100 rokov.
Luna a kafe piju sice od sedmé třídy, ale taky z extrému do extrému - začínala jsem s lógrovým šíleně oslazeným, přes hořký instant s mlíkem až k espressu se smetanou stále v počtu plusmínus 5 kousků denně:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí