viktorka_od splavu Presne ako ja
, aj to poradie, akurát ju pijem 2-3 x denne.
Přiznání
Jo a já se stravuju vcelku dobře, jím hodně zeleniny, ovoce, prvotní suroviny. Uzeniny běžně vůbec, smažené taky ne....ale ne přehnaně, na návštěvě a na večírcích sním cokoli a s požitkem :-) a složení v obchodech čtu spíš výjimečně. A mám pár úchylek, jako třeba Vitacit, který jsem schopná sníst jen tak, celý.
Vitacit se porad prodava!? ![]()
MP Marge mívají ho pravidelně v rámci "retro týdnů" v lidlu, jinak nevim. ale neochutnávala jsem:-)
milacka
já mám trochu problém po ránu nastartovat, takže to všechno vypiju dopoledne zejména když musím vstávat do práce, o víkendech a volnu taky ty dvě tři "na chuť":-))
MP Marge mívají ho pravidelně v rámci "retro týdnů" v lidlu, jinak nevim. ale neochutnávala jsem:-)
Ja na nem byla uplne zavisla v druhe tride, a maminka mi kvuli tomu zatrhla kapesne ![]()
MP Marge já si pamatuju do krve rozedřenej jazyk:-)
pecka prosim te a tech 10kg jsi zhubla na te zmrzline?
Ja jenom jestli nedelam nekde chybu, kdyz si k obedu dam salat a ke svacine pak tvarohacka. U nas v kantyne maji oboje takze to lze lehce napravit.
viktorka_od splavu Ja prave taky, a cervene dlane, a jak byl rozsypanei uplne vsude ![]()
viktorka_od splavu A proc neveris, ze kupuju burakovy maslo?
Ja to nekdy zkusim, vypada to schopne, dik.![]()
A s kafem jsem zacinala presne jako ty, ale skoncila jsem u cernyho pressa bez cukru. A staci mi max 3 denne.
Luna tak dobře, věřím že ho kupuješ, ale nevěřím, že ho jíš:-)
continuity pizzu mám vždycky v záloze:-)) a párky pochopitelně, ty jsou v mrazáku:P (ale vždycky si provinile vzpomenu na jednu kamarádku, která se smutně svěřovala jak se těšila na jídla ve školní jídelně, protože doma jedli výhradně ohřívaný párky, denně:-(
Tak, to ale môže byť aj celé naopak, moja mama vždy spomína, že jej mama bola v domácnosti, varila denne a nedovolila také hnusy, ako školská jedáleň a pre mamu bol vždy sviatok, keĎ sa k nejakému jedlu z kantýny mohla dostať....a tajne v škole vymieňala hodnotnú desiatu za tú hnusnú kupenskú (a od mamy zakázanú) huspeninu
.
Ale potom tú huspeninu zakazovala aj nám
.
Jasne, zas tu vyjmenujte vsechny prasarny a ja to zas v nejakym navalu budu kupovat a varit, jako minule ten platek s broskvi! Coz mi mimochodem nejak zachutnalo, ale doma to pochopitelne nikdo nechce zrat. Jdu si z toho kousnout do dezertu Metro, co jsem potkala ve spajzu, protoze vitacit nemame.
Hmm, tak to nebylo Metro, ale linecke polomacenky, coz je ubohy. Chemicky pendreky pro deti byly taky sezrany, ukrast jim kindervajicko jsem se netroufla. Hruza hruza.
Karja Kureci platek s broskvi a syrem mi taky chutna ![]()
ziginka Ja si teda davala kruti, protoze kureci mi nejak nechutna obecne;-).
continuity nie,zmrzlinu som si dala po velmi dlhej dobe a este k tomu ako obed,kedze v tom teple som nedokazala nic zjest a po dlhej dobe som dostala chut na sladke.
Inak som obmedzila sacharidy,viac sa hybem plus stres (ten moj by som nepriala nikomu).Ono v podstate som sa vratila viac-menej na svoju povodnu vahu.Nejak som cez zimu pribrala a tentokrat to nebolo zle nastavenou liecbou.Tak som s tym musela nieco robit.Citim sa teraz lepsie a opat sa do vsetkeho v pohode zmestim.Schudnutie vsak u mna (ako vzdy) najviac postihlo tvar=viac vidno vrasky a prsia=za chvilu ich budem hladat
pecka to je mi líto s tím stresem, všimla jsem si, vypadáš hubeně a smutně:-( ať je brzy líp![]()
Karja bacha na to sladke, at nezjistis casem ze se stravujes jak ja:D jsem se divila kde zmizelo vsechno sladke, co uz nejaky ten patek susime v policce skoro u stropu. Njn kdyz jsem snidala kasi s cokoladickou, obedvala margotky a vecer to zajidala gumibarchen
obcas to prolozim tunakovym mexickyn salatem:D
Priznavam,ze mam radost,ze jsem konecne aktivovala svou zamestnaneckou benefit kartu a cestou domu ji roztocim v luxoru:)
Jak jsem nejdriv brblala,ze bych misto nejakych neutratitelnych bodu radsi par korun navic,tak ted jsem rada,pac ty body prece nemuzu nechat expirovat,ne? Uz se tesim na vikendove cteni,doufam,ze klapnou lenosive plany. Tento tyden byl opravdu vycerpavajici.
Tu chi taky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí