Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 21:44

Sweet Potato tak to rekl..  jak jsem koupila, tak prodavam... 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 21:47

Len si tu tak odlozim. Dnes su u nas hody. Ja hody nedrzim, ale moja svokra ano. Co som mala na obed, radsej pomlcim, ale prave som zozrala 6! veternikov co nam zabalila . Idem radsej spat, ale boli uplne malicke...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 21:48

Ounz Ja chut na koprovku, tu maj fakt malokde, resim kulajdou, tu i mivaj

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 21:49

Micuska Tak hlavně, že chutnaly .

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 21:56

whiskas Boli ako oblacik, ale ja budem mat zajtra spuchnute oci, to mam vzdy, ked sa vecer nazerem. Zajtra mame ten zraz a ja som si povedala, ze vecer uz nic a takto to dopadlo 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 22:23

Ounz Já koprovku miluju! Vůbec kopr jako takový. Ale doma jsme nikdy nedělali koprovku s masem a knedlíkem, vždycky jenom jako hustou polévku s brambory a vajíčkem. něco jako kulajda. U nás se jí říkalo ale kopračka. 

Omáčku si ale dám kdekoliv a kdykoliv. S vejcem natvrdo s brambory a s masem jedině s knedlíkem.

nevíte, kde sehnat kopr?? 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 22:36

Dadoo kopr také není k sehnání? já si lámu hlavu, proč není k sehnání kořenová petržel - že by došla loňská, a nová ještě není?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 22:37

Kulajda, koprovka... tak ještě krupicová kaše a je tu trojka mých - asi  jediných - neoblíbených jídel. Ale kopr samotný mi voní docela hezky.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 22:49

domenica  U me teda jeste dost vysoko truni skolni spenat, zelena prusvitna voda, ble.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 23:10

Dadoo vy nemate v zahrade kopor?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 00:19

SunEclipse Janulik03 Nám tady nejde. A na baráku uschnul na záhoně. A na trhu mají ted už jenom odrostlý, vhodný na nakládání.

Mrazit se mi ho neosvědčilo, všechno v mrazáku pak vonělo po kopru. Květen/červen - to je období mých koprových orgií. to ho pak cpu všude. Nepřejí se mi.

Víte, jak je super ho používat na zdobení místo petrželky? A třeba na chlebíčky.. mňam! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 01:00

Pavlena rodiče lze vinit z kdečeho, ale co se jídla týče, to je prostě a jen o vůli. dospělý člověk musí být schopen pokud není naprosto duševně nemocný, sníst skoro cokoli (myslím normální věci, ne kobylky nebo chobotnici, ale z běžných jídel), pokud na to není alergický. stačily by dva dny o hladu a neptal by se, co jí. možná by se ani nedíval, kdyby se to nehýbalo.

můj otec je taky takový, ale je to jen póza. v nemocnici se neofrňuje, jinak by pošel hlady. to jen doma nejí tohle, nejí támhleto.

nemusí mu to chutnat, ale určitě je schopen to jíst.

co by asi dělal, kdyby se ocitl někde, kde by měl jen něco, co nejí? umřel by hlady, protože "nová jídla není schopen pozřít"?

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 06:41

Jiná Realita souhlasim, v dospelosti a zvlast v 65 letech! staci se jen rozhodnout

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 07:04

Mutziputzi hmm kulajda, ta je taky fajn 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 07:50

Jiná Realita kdysi jsem se dcery, přísné veganky,ptala: Hele a fakt bys maso nesnědla,ani kdybys umirala hlady? Ona se na me tak útrpně podivala a řekla : mami,kdybych umirala hlady,snim treba vlastni nohu. Ale dokud mam moznost volby..

No a o tom to ,  myslím, je 

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 07:57

Dadoo já jsem zažila na jednom skautskym táboře kluka, kterej fakt nebyl schopnej pozřít nic jinyho než rajskou a suchej chleba, tak jedl suchej chleba.rodice mu tím vyrobili fakt slusnej životní problém, doufam, ze s tím pak začali něco dělat. Přijde mi zo fakt na úrovni duševní poruchy, není to o vědomém rozhodnutí, narozdíl od veganství 

20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 08:02

Já mám velký pochopení a obdiv k vegetariánům, ale lidi co jen tak něco nejí a nedejbože se vofrňujou nad jídlem bych seřezala, přijdou mi hloupí, zabedněný a bez úcty k těm, co jídlo nemají žádné, vztek mám jen to čtu!

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 08:13

Mutziputzi Vofrňovače taky nesnáším, takovej člověk v mých očích okamžitě klesne, i kdyby to byl nevímkdo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 08:17
Reakce na Mutziputzi:

paktofonika Jak muze zelenina pomahat s travenim masa??? Ze ho nekomplikuje bych byla ochotna uverit, ale pomaha?

​Niektoré druhy zeleniny obsahujú enzýmy ktoré pomáhajú rozkladať tuky a bielkoviny v črevnom trakte. 

20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 08:24

paktofonika Nevim, nikdy jsem neslysela, moc verohodny mi toneprijde, obecne se podle me travi nejlip jidlo jedny podstaty, ne kombinace, lec jak pisu, nevim