Ounz znám holku, která jí jen čokoládu a asi brambůrky. jinak nic. nejí brambory, rýži, těstoviny, ovoce, zeleninu, chleba....nevím, z čeho žije, ale problémy už začíná mít.
Přiznání
Ounz dršťkovou polívku mám ráda, ale lepší, když ji za mě uvaří někdo jinej, z bytu se to větrá fakt tři dny (dršťky vypraný, nejsem masochista, ale i tak strašný)
Jiná Realita no jestli fakt jí jen to, tak to je dobrý trdlo teda
Potrefenáhusa já vim no, ten puch je děsnej,moje matka ji občas vaří, všichni ostatní to milujou..
A když tak nad tim přemýšlím jsem vofrňovač i šťourač a tím pádem hloupá přízemní a jaká to ještě?
Poněvač já odmítám jídla, protože vim, že mi nebudou chutnat. Mám je prostě ráda po svym, nebo po maminčinym a jinak ne. Třeba to blbý pečený kuře (by jeden nevěřil jak se to dá z...zmrvit různýma kořenícíma směsma například) a taky když mi někdo něco vnutí, mně to pak nechutná (nebo jsem nečekala, že to bude tak hrozný) tak se pošťourám a nechám. Cha to se mi ulevilo. Jsem prostě rozmazlená maminky výtečnou kuchyní, svým vařením a večer jdu do Kuchyně. Tak snad mi bude chutnat ![]()
ice ja uz byla podruhe, naposled jsem si dala veprovy jazyk a byl senzacni... a jako predkrm tlacenku ![]()
jinx to ráda slyším, moc se těším.
ice tak si to tam uzij, vcetne krasneho vyhledu.
ice Mně právě to mít ráda jídla jen po svým nebo maminčiným přijde strašně omezené, pardon. Taky nesežeru všechno, ale vymezovat se proti něčemu předem, protože to bude jiné, se mi zdá dětinské.
Pinot Noir netřeba se omlouvat. Pokud by mi to vadilo, nepřiznávám se k tomu
nebudu ti brát tvůj názor.
Pinot Noir ja si nemyslim ze je to vymezovani. Pro me je to spis zklamani, kdyz to jidlo vypada jako neco, co mi obvykle moc chutna, ale pak zjistim, ze to s tim puvodnim pokrmem ma spolecny snad jen ten nazev.
Ja sem ale presne ten clovek, co nic nezere. Jen se to snazim tajit. Po nikom nezadam, aby se mi prizpusoboval. Ale nez snist neco, co mi nechutna, tak jsem radsi o hladu, to mi neuskodi.
711990 ano. Pokud znám z domova kuřecí nudličky se zeleninou, které jsou z prsních řízků a jinde dostanu na talíř odřezky jak z barfshopu, tak to už příště prostě nebudu riskovat a radši budu hladová. (moje poslední zkušenost, když jsem se pochlapila a i přes zlé tušení neodmítla jídlo...)
Zina to mi připoměla, jak mě na základce jedna souška nutila dojíst kuření řízek (no řízek, bylo to obalené a osmažené stehno, ale bylo tam pár krvavých míst)... fakt se snažila, jídelna už byla dávno prázdná, kromě ní, mně a kuchařek, které už uklízely... no a přinutila? nepřinutila samozřejmě, jen si tím pokazila odpoledne, kdy už mohla být dávno doma :-)
kuřeci řízek mi ovšem tak zprotivila, že jsem ho nejedla snad do 18... doma byli naštěstí chápaví....
711990 no ale je přece rozdíl mezi ‘něco nejím a tedy si to nedám, budu radši o hladu’ a mezi tím ‘naložim si toho plnej talíř, ňoumnu a nechám být’ A taky ‘nechutná mi to’ a ‘v životě sem to neochutnal ale je to hnusný’ to jsou úplně jiný věci. Nikdo tě tu nenutí jíst co nejíš, já mám dojem, že myšlenka dne je v něčem jiným, než v tom že musíš za každou cenu sežrat nějakej blaf.
Ale argumenty typu: brokolici nejím, protože je divně zelená a gulášku taky ne, protože to je řídkej guláš a na většinu vyjmenovanejch jídel, který existujou slyšíš jen ‘fuj to nežeru’ - no mně to přijde omezený a nevychovaný.
Ounz no jasne, ale nekdo treba nerad slysi, ze mi nechutna koriandr nebo houby. A rikaj takovy ty veci, jako ze to si ani nevsimnes ze to tam je;) ale jako vsimnu no.
Mi třeba nechutná meloun, každé léto kostička ochutnám a ne, pořád mi to nic neříká. Ale stejně se vždycky najde někdo, kdo mi půl hodiny vysvětluje jak je báječný.
A dršťkovku jsem nikdy nechutnala a už jenom z toho názvu asi, ji nemám chuť ani zkusit.
Catherinne Dršťkovou jsem taky nikdy neochutnala, když vím, z čeho to je, a vím, že bych to nespolkla. Naštěstí mi nehrozí smrt hladem. A ať mi nikdo neříká, co by za to děti v Africe daly.
Kokoska Co by za to děti v Africe daly a taková dobrota!![]()
Ounz Já tyhle lidi, co hned všechny zasvěcujou do podrobností stravovacích návyků a preferencí, nechápu, mně je to naopak nepříjemný, když se mnou někdo moje omezení začne aktivně řešit, byť je za tím dobrá vůle, tak se pak kvůli tomu cítím docela nepohodlně.
A i když jsme časem začla jíst hodně věcí, který jsem v děství nejedla - jakkoli tepelně upravenou zeleninu například - tak k dršťkový a mlíkový polívce jsem si teda nenašla vztah nikdy, to fakt nějak nešlo.
nolita Jste dobrá, že jste se nedala, já byla takový hodný, poslušný a blbý dítě, že mě nějak nenapadlo, že když to jíst nebudu, tak mi to asi nikdo násilím do krku nenarve. Jako Ounz jsme teda nedopadla, ale brečet, to jsem do toho teda brečela.
Kokoska jakože ti žaludek přijde něco nechutnýho?
já sama nevim, jestli bych si dala mozeček, zrovna o víkendu jsem nad tim dumala, když jsem dělala květákovej (na přání, květák nerada, haha)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí