MP Meri ne jen kedlubna, ale kedlubna místo rohlíku. Zaplácne mě to zhruba stejně. Šunka, sýr a kedlubna třeba.
Přiznání
Jinak ja teda se ted cca 2 dny stravuju prasacky, aktualne to ukoncuji 10km behu na pase, pac to neni mozny uz, cili pecivo, bublanina, vepro-knedlo, jsem byla u babicky na venkove, ale je mi hrozne, mam pocit 10 kilnavic, jsem unavena, otekla a hnusna...dlouho uz nic takovyho nechci videt!![]()
viktorka_od splavu a to je ten chlapeček, co jí jen špagety a hranolky? Páč to teda asi pan manžel teď bude míďt blbý? :-)
Mutziputzi Ja mám za sebou rodinný party víkend a teda to čo som pojedla katastrofa.
No a samozrejme, cítim sa hrozne.
Ináč z rýchlika som prebehla posledné strany, zeleniny jem veľa, že pomáha tráviť červené mäso som myslela že je všeobecne známe. Prílohy ako ryža, zemiaky a pod takmer nejedávam, hranolky k burgeru musia byť, burger bez žemle si neviem predstaviť aj keď mu pečivo nerobí dobre a po zaradení ho znovu vyradím.
nolita Píšu že "já si myslím" = je to můj názor, nevydávám to za všeobecnou pravdu, oukej? Nemusíme tady zase hrát tu hru s poučováním diskutujících.
Kokoska Aha, tak to jsem blbě pochopila. Skoro bych to i vyzkoušela, jestli to fakt funguje. Tak třeba někdy ![]()
Pinot Noir Jj, maso + zelenina jako příloha, tak bych to bývala klidně jedla, kdybych bývala jedla maso
Takhle mi většinou zbejvá jen ta zelenina a k tomu si prostě nějakou přílohu dám ráda, ať už je to pečivo, těstoviny, nebo kuskus.
viktorka_od splavu a to je ten chlapeček, co jí jen špagety a hranolky? Páč to teda asi pan manžel teď bude míďt blbý? :-)
![]()
a přiznávam se, že si tady z toho jdu oloupat kedluben a může za to Kokoska :)
A priznám sa, že včera bol prvý deň kedy som zacítila jeseň.
Neviem sa dočkať.
Ounz taky bych šla, ale všechny kedlubny mi sežrali řepčíci!!!![]()
paktofonika Jak muze zelenina pomahat s travenim masa??? Ze ho nekomplikuje bych byla ochotna uverit, ale pomaha?
paktofonika Uz jsem to psala vedle, jedu k mori do konce mesice, pak je potreba aby vsichni obdivovali jak jsem opalena, tak mesic, no a pak souhlasim s podzimem![]()
Potrefenáhusa parchanti! Já mam z rohlíku, jednu dysproporční..
![]()
![]()
asi to bude o nejakem nastaveni, pecivo doma neni uz leta, proste je tak nejak navic
a to neresim zadny dietni nebo jiny problem... jim ho vlastne jen v restauracich....
Jak to tady pročítám, pořád přemýšlím, jak vjádřit svoje zvyky-a tohle je přesný, mám to úplně stejně. Chleba jím taky jen v restauraci, případně, když mi upeče sestra
(dělá mi žitný a luxusní). Ale jím ho vlastně buď jen tak samotný, nebo s ním vytírám omáčku, klasický "chleba s máslem + něco" jsem neměla už leta...
No a proč by pro všechny nemohl lowcarb vařit manžel? A ať přitom zařídí, že se toho navečeří i syn. Nabídla bych, že podle seznamu ráda nakoupím, suroviny nakrájím, kuchyň uklidím... Dyť ty nejseš až takovej fanda do vaření a už dlouho jsi vařila, jak chtěli pánové, je čas na změnu, ne?
Ja kdyz o tom tak uvazuju, tak to, ze jsem byla schopna omezit prilohy a v podstate se vzdat peciva, bylo zpusobeno ani ne tak silnou vuli, jako spis emigraci do zeme, kde je pecivo hnusne! Testoviny jsem nemela rada nikdy (krome tedy obcasnych orgii se spagetami, kecupem a eidamem
) a to, co tady prodavaji jako chleba, pro me neni chleba. Tak to z me strany veru nebyla zadna obet!
Kdyz jsem pred lety bydlela na predmesti Chicaga, tak tam byla litevska pekarna a pekli tam takovy ten hutny, cerny, zitny chleba. Ten mi chutnal moc. Ale tady nic takoveho neni...
Kdyz jsem v Cechach a mam k dizpozici klasicky bochnik, tak se neznam! Klidne i jen s maslem, nic jineho ani nepotrebuju. Tatinek mel o predlonskych Vanocich oci navrch hlavy, ze pry jak muze nekdo sezrat tolik krajicu na posezeni ![]()
A myslim, ze Jina Relita mela pravdu s tim kvasenym chlebem.
A priznám sa, že včera bol prvý deň kedy som zacítila jeseň.
Neviem sa dočkať.
Že jo? Psala jsem vedle. I já se těším. ![]()
A přiznávám, že ten zlomený malíček u nohy z dnešního rána (potvrzeno v podvečer na pohotovosti) mě dvakrát nepotěšil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí