coralline oj!
Přiznání
Kde je to ochlazení? Já jsem, stejně jako poslední noci, spala nahá jen pod prostěradlem, u otevřeného okna a ráno v osm bylo 21 stupňů. Chci taky chladné noci.
coralline Přesunula jsem se před pár dny do Podkrkonoší. Řekla bych, že oproti Praze je rozdíl hlavně v poklesu nočních teplot, přes den je to plus mínus stejné (ale díky té chladné noci a přes den zavřeným oknům máme tady v domě snesitelno, na rozdíl od Prahy). Velké město to asi přes den naakumuluje a v noci se to nestihne vychladit.
Alena_In Jakože 21 je moc? Mně se zatim podařilo vyvětrat jenom na 26, ale i z toho mám radost, je to lepší než 30. Ale jak zavřu okno, zas to trochu vyleze, asi jak je celej barák propečenej.
Stará Stanová Kůže Tak to jo
Já jsem se lekla, že ten příjemnej ranní chládek tady v Praze někdo považoval za zimu.
coralline Ale to je venku.
Uvnitř teď 26, když ráno otevřu všechna okna a dveře (i vstupní), tak to o dva stupně za hodinu srazím.
Alena_In Aha, já pochopila, že vevnitř a říkala jsem si "co já bych za to dala a ona si stěžuje" ![]()
Přiznám se, že se mi po vás stejskalo, dočetla jsem všechno za několik měsíců zpět a jsem tu zase.![]()
Kora Vítej! Chybělas tu![]()
Kora to je super,ze jsi zpet.![]()
Kora vitaj spat.Dufam,ze uvidime aj nejake outfity ![]()
Kora Taky zdravím a doufám v příspěvky do outfitového vlákna!
Co sa tyka pocasia,vratila som sa zo Zakopaneho.Tam sa tak krasne spalo.Navrat domov bol vsak kruty.Citila som sa ako ryba vo vlastnej stave a este som si sla dat par km rychlej chodze![]()
Děkuju, jste milé.
Co se outfitu týče, už druhej tejden jsem nevylezla z plavek. ![]()
Kora To je dobře. Ty plavky i návrat ![]()
Kora Vitaj späť. Som zvedavá čo pekné si si za dobu neprítomnosti ušila :)
Kora těším se na outfity ![]()
Kora ahoooj
paktofonika nic moc letos, není čas a když je, tak je zase horko a jsem líná
Jiná Realita Tak dnes ráno se přihlásil podzim i tady v Praze. Včera v 5:30 - 6:15 mi venku v šatech bylo příjemně, dnes už jsem si musela vzít lehký svetřík.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí