viktorka_od splavu hele, jsou věci co fungujou univerzálně..na obdiv je utáhne i přechodnice ![]()
Přiznání
Mutziputzi Hele, ale ono je to fakt někdy k nevydržení. Plavání a cvičení pro kojence považuji za zbytečnost, tam by mě nikdo nedostal. Ale vyhlídla jsem si tu takovou hezkou kavárnu s dětským koutkem, že tam jako jednou týdně zajdu, v klidu posedím u kávy a dortíku a syn si pohraje s neokoukanými hračkami. Dala jsem to třikrát, víckrát to nešlo. A to po mně nikdo žádnou interakci nechtěl. Stačilo jen poslouchat a dívat se. Samozřejmě to může být tím, že zrovna tam se scházely mimořádně nesnesitelné ženské.
Obávám se, že není jiné řešení než vlastní kocour nebo pes. Syn by to jistě ocenil ![]()
Pinot Noir Já neřikám, že nejsou, hormony po porodu můžou zatemnit mysl i velkejm střelkyním, ale tady se to chtělo prezentovat, že ženský jsou slepice z valný většiny a v ženskym kolektivu může vydržet leda kvočna....to si fakt nemyslim
Mutziputzi tys to asi furt ještě nepochopila, ale blbců je prostě obecně většina. a když si žiješ ve své sociální bublině, nevidíš to, ale jakmile vstoupíš do veřejného prostoru kde je opravdu ten průměr (=zastoupení všech typů lidí, v tomto případě tedy žen, nijak netříděných) tak prostě jich tam když ne 80, tak v každém případě nadpoloviční většina. pískoviště a pak třídní schůzky na zš. pokud nepracuješ s lidma "z ulice", tak se ti to za celý život nemusí víckrát stát...
Mutziputzi Máš recht jinak...A to věčný zaklínadlo: "Já jsem byla vždycky spíš takovej kluk, lezla jsem po stromech a hrála si s klukama"...
Nenapadá mě snad ani jedna známá ženská, která by tohle neřekla v rozhovoru.
Luna jo a nikdy nedržely žádnout dietu, daj si to na co maj chuť![]()
Mutziputzi
Jo to taky!
Neboj, zrovna na tom plavání je to docela vytříděný tím, že několikrát do roka za to vyplázneš několik tisíc ![]()
Luna a modelkou jsem nikdy být nechtěla, moje kamarádka chtěla a já jsem jí šla na casting jenom doprovodit![]()
Mutziputzi Přiznej se! Pracuješ pro lifestylovej časák!![]()
Ještě je dobrý "nevím teď ještě, co chci dělat, možná začnu hrát, zpívat, natočím péčko...Prostě mám to teď takový otevřený...![]()
Luna a pak že kdo tu dělá z ženských slepice![]()
Mutziputzi Přiznej se! Pracuješ pro lifestylovej časák!![]()
Ještě je dobrý "nevím teď ještě, co chci dělat, možná začnu hrát, zpívat, natočím péčko...Prostě mám to teď takový otevřený...![]()
viktorka_od splavu To ne, tohle řikaj holky z TOP 20![]()
Luna Nepracuju, mam to ted takový votevřený![]()
viktorka_od splavu To poslední říkají i chlapi.
S těma matkama to je zajímavý-dětský hřiště pro mě byla taková noční můra, že to uspíšilo koupi domku se zahradou, jen abych tam nemusela.
Pár zajímavých žen se tam občas objevilo, ale většinou to byla katastrofa, zato co začaly děti chodit do různých kroužků, přijde mi, že je tam to procento zajímavých rodičů daleko vyšší. Myslím, že je to spíš tím, že na písku se pokaždé potkáte s někým jiným-a vaše jediné téma jsou děti (plus teda ty hormony)-a to je fakt průser a jako slepice může půsbit i jinak naprosto normální (až skvělá) ženská.
dynda to je pravda. To pri väčšine týchto aktivít. Apropó, práve to plávanie bolo u nás fajn, asi ako každý pohybový krúžok. Akurát som sa pri ňom vždy unavila viac, než tie malé uzlíčky energie.
Ako aj tie pieskoviská, ako viktorka_od splavu má síce pravdu, ale pravdupovediac, mňa to vždy bavilo. Ako ani nie preto, že by som mala zábavu z toho, že čo sa to tam schádza, len som tvor zvedavý, a vždy mi príde fascinujúce vidieť takéto strety rôznych svetov.
No a samozrejme - aj tak som si tam našla kamarátky, lebo aj tých predpokladaných 20%-50% je predsa dosť na to.
Garfie áno, dom so záhradou, z ktorého sme potom dvakrát denne museli na polhodinu vzdialené ihrisko na sídlisku, lebo tí moji dvaja extroverti - na rozdiel od všetkých detí v štvrti, ktoré si radostne sedeli každé na vlastnom pieskovisku - potrebovali hejno ďalších detí a na tej vlastnej záhradke ich išlo uchytiť a tým pádom mňa s nimi....ale nápad to ol pekný, taký romantický...deti na záhradke, ja na teráske s kávou...máš ho vidieť ![]()
Mně se teda zdá, že na pískovištích se schází úplně normální matky a stejně tak nemám pocit, že 3/4 lidí by byli blbci. Ale je možný, že sama patřím do low 80, takže jsem na světě spokojená.
slniecko
tak to naštěstí u nás nebylo, ale pravda, že když dcera dostala pod stromeček v cca dvou a půl letech takovou tu malou plastovou klouzačku, její nadšení neznalo mezí "a maminko, budeme si ji s sebou nosit na hřště, jo?"
No už jsem se živě viděla s klouzačkou pod paží....naštěstí na Vánoce do léta daleko....
slniecko “fascinujúce vidieť takéto strety rôznych svetov.” jj ja to tak presne beru. akorat na te materske to bylo trochu frustrujici, neb mi chybelo vice podnetu a komunikace na jina temata.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí