Pinot Noir
mě tedy kdysi zachránila Whisky (konkrétní už si nepamatuji) při bolení zubu
.
Přiznání
Karja takže chceš říct, že já tady blbnu s dietou a bývalo by stačilo naservírovat manžovi kočičí granule?!
su trubka teda
![]()
@viktorka_od splavu Ale jedine na oleji z fritezy, prece nebudu nacinat novou Lukanu, kdyz neni v akci!
Karja Tak to je důležitý, pokud si manžové čvachtaj, je všechno v cajku. A pokud by nečvachtali, měli řeči ... no, nálepku jsem ti sem poskytla
.
viktorka_od splavu No a jeste budes singl a budes mit vic casu na cviceni....
Kou smrdí rum, tomu smrdí práce! Já mám při pití rumu vždycky chuť na čokoládu (rumové pralinky, mňam).
Karja a já blbec asi před deseti lety vyhodila friťák![]()
whiskas Tvrdej taky nemusím. Rum tuzemský jedině jako lék, když na mě něco leze, tak 1:3 s džusem.
Pinot Noir To ještě jde, lepší než požít denaturák, to nepropláchneš.
brrr Tak a mám to, už vím, proč se mi často nechce vůbec nic dělat. Kdybych pila Rum, byla bych údernicí.
Kokoska Rum tuzemský, skvělý do perníku a do úlů. ![]()
ty asi tuzemák nepiješ, co? To by byl kanibalismus. Budeme zapíjet whiskas whiskou?
brrr Rum mám rada, ale nie tuzemský :D
Kou smrdí rum, tomu smrdí práce! Já mám při pití rumu vždycky chuť na čokoládu (rumové pralinky, mňam).
Rum smrdi mne, ale jen kvuli tomu, ze jsem ho jednou vypila fakt moc (skoro celou flasku) a pak jsem pul dne blila, coz mi k nemu uplne pokazilo vztah. Vzhledem k tem litrum, co jsem ho predtim za ta leta vypila, mam myslim narok na cestnou vyjimku ![]()
whiskas pro kuchyň naprosto nezbytná surovina! Naši mají rádi žemlovku a když jsem jim ji naposled pekla, dala jsem do vajíček kromě mléka a vanilkového aroma trochu rumu. A jak si libovali!
brrr Tak a mám to, už vím, proč se mi často nechce vůbec nic dělat. Kdybych pila Rum, byla bych údernicí.
![]()
viktorka_od splavu nevím, co je "jasoň" ![]()
OliveOyl To zacali vyrabet fernet s, tusim, citrusovou prichuti, ktera zjemnila tu puvodni brutalni chut! To byl jason. Puvodni byl drson.
OliveOyl tak to je ovšem přiznání!![]()
OliveOyl Tak ne oliváčem?
Beru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.