Ounz
děkuji za shrnutí a osvětlení situace.
Přiznání
Pinot Noir Bezva, už se nám ta garáž zaplňuje
. Já bych tedy brala spíše Pinot noir.
Whiskas .kdybych šla taky, musela bych prikusovat whiskas? ![]()
Pinot Noir dobře píšu si: vyhnout se Bruntálsku, zejména garážím ![]()
whiskas Nekdo tu psal o garazi s fernetem za jeho MD:-D. Hodne me to zaujalo, vlastne ta informace prebila celou diskuzi. tak by sis to necim mixla abys to nemela to nemela tak syrovy!
Ounz Ja myslim, ze garaz s fernetem muze pomoci v jakymkoliv zivotnim obdobi, nejen na MD, nemela bys to zatracovat, me hodne provazela okolo patnacti let, ale treba se k tomu ke staru jeste vratim!
OliveOyl Tsss, ten se nepřikusuje, ten se objevuje
.
OliveOyl Třeba bychom to mohly dát dohromady my dvě ![]()
continuity Nechceš, ale provokuješ
, jedině snad, že někdy jsou i ženy v pokušení, objevovat mužské světy.
Sweet Potato To ale zavání elitářstvím. ![]()
Já tedy nejsem na MD, ale nějakou garáž bych sem tam též uvítala.
Dejte všechny pokoj, nebo se tím popcornem už udávím ![]()
barbucha Lehká pomoc, zapíjej ho Fernetem
.
Karja ja fernet leda stopičku na akutní otravu meruňkama u babičky..a se sebezapřením..
Takže prostě smrt. Jak někdo může polknout fernet?!
barbucha A cim bys chtela zapit ten whiskas aby se ti neudelalo soufl? To musis prebit!
přiznávám, že jsem nikdy neokusila fernet ![]()
whiskas ale pouze v případě, bude-li tam smíšený kolektiv![]()
mám takové trochu deja-vu, zdá se mi, že jsem tu o tom už psala... nebo někam... jsem se před časem ocitla v malé samoobsluze v okrajové čtvrti (tudíž žádní turisté ani nikdo podobný) v dopoledních hodinách, asi v 10 či 11.. chtěla jsem si jen rychle koupit svačinu a honem zpět do práce. ocitla jsem se v úplně jiném světě. prodavačky, jindy hbité a nahánějící počet naskenovaných položek a obsloužených zákazníků si povídaly s důchodkyněmi o drahotě a chválily vlásky malým holčičkám nakupujících maminek na MD.. já nervozně přešlapovala, pak jsem začala analyzovat situaci a ve chvíli kdy mi to docvaklo jsem si to začala užívat. kdy příště se mi zas něco takového stane:D
ty jiné světy si vůbec neuvědomujeme
(příště omrknu garáže.-)
barbucha Na mě nekoukej, já si vyžádala Pinot
. Já osobně jsem se s Fernetem potkala cca v 17 a ve stejný okamžik jsem se s ním i rozloučila (strašná noc to byla
). Nikdy více, ani "na žaludek"
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.