Možná bych radši zvolila něco neškodného, třeba roztok strychninu...
Přiznání
barbucha fernet, pohádka mého mládí!![]()
barbucha
i když, takový rozdíl v tom není.
Možná aspoň v chuti?
jinak se vsem za tu cestinu omlouvam. slovensky jsem psat zkousela, ale bohuzel to nedavam:
- mentalne: docela mi trva nez se prepnu do jineho jazyka. blbe se mi reaguje v jinem jazyku na prispevky, ktere ctu cesky. obcas se hecnu prave v reakci na slovensky prispevek, protoze tam je to pro me jednodussi. (BTW: neznam jedineho slovaka zijiciho tady nekolik let, ktery je schopny mluvit v reakci na cestinu alespon prijatelne slovensky. alespon pro me ucho, vy to asi neslysite.)
- druha vec je, ze vetsinou pisu z mobilu, kde slovenstine dava T9 na frak, ze tomu kolikrat nerozumim ani ja. to opravovani je umorne. a z ruznych provoznich duvodu se z domaciho PC prihlasuji i z uctu, na kterem nemam nainstalovanou slovenskou klavesnici.
s diakritikou psat bez gramaticke autokorektury nebudu, ceska rytmika je uplne jina, vubec to nedavam. bezne to za mne resi Word
co ale urcite udelam, protoze to resime uz poctvrte, ze prestanu uplne psat z mobilu. snad to trochu pomuze.
whiskas Ja jsem jednou ale whiskas policila na moji sestru, jak jsou ty granulky s tema polstarkama,tusim ta edice junior, tak jsem vybrala ty polstarky a naraficila to jako nejake bramburky k sobe do pokoje. No chtela bych napsat, ze jsem byla mala, ale zas tak davno to nebylo...Dala si, ale po pate whiskasce se me zeptala, jestli jsem si jista, ze je to jidlo pro lidi...
Hlavne nepite Fernet s Redbullom. Síce to bolo pred 13 rokmi ale pamätám ako keby včera ![]()
continuity Ja te chapu a co nechapu, preskocim! Proto jsem tak nekonfliktni!
viktorka_od splavu A k tomu mě napadá. Výhradně ženský kolektiv, který je znenadání narušen přítomností jedinéhomužského jedince (rozuměj hezkého, vtipného atp.), se může přetransformovat do zcela nevídaných světů. A je po idlylce.
paktofonika To je teda nechutny I na me! Fuuj, ty jsi nemela na vodku, ze...
no tak vam reknu zlaty fernet. minule kdosi pritahl zelenou! to je prosim piti, ktere jsem objevila az tesne pred tricitkou nekde na dovolene v jizerkach (u nas se vo vubec nepije). jdu se podivat do spize, mozna bych mohla vase obzory rozsirit treba borovickou.
p.s. garaz mam.
paktofonika tak když pamatuješ, tak ještě dobry?
fernet je hnus
Karja Tak ja som rada experimentovala. Slonie uši som už spomínala? ![]()
continuity zelena je humus hroznej, ale aspoň je v ni málo alkoholu
continuity prosímtě psát nepřestávej. není to něco kvůli čemu bys neměla přispívat. jen je ti prostě hůř rozumět. však si dám/e práci:-) a to že někteří slováci píšou spíš československy si uvědomím akorát u příspěvků slováků kteří se vyjadřují v "opravdové" slovenštině.. najednou si uvědomím že to je fakt cizí jazyk a že kolikrát ty příspěvky co se mi zdají "skoro jako česky" taky skoro česky jsou/nejsou ve skutečnosti psané slovensky
paktofonika Sloni usi asi ne, ale my jsme varili tzv. Praseci polivku, slilo se tam vsechno mozny zaklad byl ale sampus a vodka. A jednou muj kamarad uvaril cesnecku s alpou....
Karja Ty mi dáváš
. Já si (Piškvorce) snad kvůli tobě nějaký ten Whiskas koupím. Co je dobré pro kočky, je jistě dostačující i pro lidi, sestra přežila, ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.