Mutziputzi no asi tak. Ani ty fashion stories me zatim nejak moc neoslovuji. Mne se k Vogue hodi styl fotografii, jako delal treba gilles bensimon, proste ta prava a svym zpusobem nekomplikovana krasa.
Přiznání
jinx a když retro, tak takto![]()

Mutziputzi Taky se mi nakonec zdá, že naživo je docela ok, ještě chvíli na ni budu koukat a bude mi i připadat hezčí než ta první. :) Ale hlavně se mi teda oproti jedničce, která mi vůbec nesedla, celkem pozdává to druhý číslo i obsahově.
Mutziputzi Naživo sa mi páči ešte viac, po obsahovej stránke je to lepšie ako prvé číslo.
Mne sa nepáči prvé a posledné číslo Vogue Polska

Mutziputzi si! Questo mi piace molto! ![]()
jinx
přesně ta lehkost a neurputnost, co bych CS edici přála
Mutziputzi mne ta ceska edice prijde takova na silu alternativni, az to cele trochu zpackali. At to nechaji nekomu, kdo tiskne undergroundovy casak v garazi a jedou vogue.
To nie je Majkl Džeksn? Že to nie je Majkl Džeksn? Ten je dúfam bezpečne pochovaný...
?
slniecko jsi mě zaskočila, nějak neumím reagovat...radši
Mutziputzi
taky bych neumela.... radsi:)
jinak ohledne cs vogue souhlasim, taky se mi to nelibi... obsah jeste nevim , jsem se jeste porad nedostala k tomu prolistpvat to prvni cislo ![]()
Ounz je...akorát já nemám moc ráda tyhle stylizace do pani, když vim, že jí neni 30 ale asi 16 nebo kolik
Potrefenáhusa presne a ešte reklama so 16 ročnou ako sa chváli, že farba kryje šediny. ![]()
Mne sa teda nepáči aniopačne, ked sa tlači na pilu a snaží sa príliš omladiť.
slniecko dcera Cindy Crawford
Garfie vďaka.
Asi to bude tým stylingom, ale normálne ma to vydesilo. Ten nos, tie oči, to obočie...a asi aj k tomu to 80-tkové sako...A to bežne neriešim výzor celebrít, za mňa nech si vyzerajú ako chcú.
Priznám sa, že ma šokovalo koľko harabúrd doma máme. Ono sa to v 3 izbovom byte stratí a ja som mala pocit, že až tak veľa vecí nevlastníme. Polovicu som už darovala a z toho čo zvýšilo by to chcelo ešte niečo vytriediť. ![]()
Potrefenáhusa no, jako jo (to je to samý, jak když do reklamy na cemio kamzík či co, obarvěj na šedo třicetiletou ženskou) , ale pro ni je to práce. A je teda krásná.
paktofonika to poznám. Pamätám si sťahovanie z Londýna do SR a to sme sťahovali viac-menej len oblečenie,topánky,osobné veci.A iná paráda bola sťahovať veci z domu s takmer 300m2,vrátane garáže,pivnice,záhradného domčeka do domu s polovičnou rozlohou
Takže prajem príjemné a bezbolestné sťahovanie.
pecka To obdivujem. Sesternica sa z Anglicka na Slovensko sťahovala kamiónom
Mne to strašne vadí mať toľko veci, nejdeme do menšieho ale predsa len je lepšie vlastniť menej. Ešteže to mám komu darovať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.