paktofonika aspon to protridis... to das ![]()
Přiznání
paktofonika Rozdávání schvaluju :-). Já jsem u jednoho stěhování cítila, že si s sebou chci vzít jen obrazy, knížky a secesní knihovnu...Takže jsem pořád dokola dělala party, kdy si každy účastník musel něco odnést domů...Třeba sedačku
.
paktofonika hele ale já měla pocit, že mám hodně věcí, i když sem se stěhovala z ubytovny (jedna cimra) do bytu..ono jak je to pod drobnohledem, tak to vypadá..ale je to jistě přiležitost ty véci vytřídit a eventuelně poslat dál, co se nehodí.
jinx paktofonika nolita Pritom mame nekolik fotografek, jejichz fotky se pravidelne objevuji ve vogue.it (o kterych vim, respektive jedna pravidelne, zbytek sem tam), tak nechapu, proc jejich umu nevyuziji i u nas...
Anche a me. Proprio bellissima. Come mamma.
E forse di piu.

Kaia Gerber je opravdu krásná.
domenica d'accordo ![]()
domenica Kaia mi přijde v obličeji půvabnější než máma, ale Cindy v dobách největší slávy měla dle mého úplně nejlepší fuguru ze všech. Spíš atletickou než modelkovsky hubenou a to se mi líbilo tenkrát i dnes. (horní foto Kaia, dolní Cindy)

KapkaMM Hlavně na té horní fotce je vidět, že Kaia je ještě pořád holka (tady konkrétně hlavně v obličeji), Cindy dole už je dospělá ženská.
Priznávam,že po tomto čakám, kto sa ešte rozhodne kandidovať ![]()
domenica Kaia mi přijde v obličeji půvabnější než máma, ale Cindy v dobách největší slávy měla dle mého úplně nejlepší fuguru ze všech. Spíš atletickou než modelkovsky hubenou a to se mi líbilo tenkrát i dnes. (horní foto Kaia, dolní Cindy)
ta fotka mi přišla tak strasne nelichotiva, ze jsem pogooglila a Kaia mi teda přijde strasne neproporcni a taková ještě dětsky vytahla

Potrefenáhusa Ty bílé šatičky!![]()
Sweet Potato Hlavně ty holčičí nožičky (to rozbité koleno tomu dodává). Vršek nekomentuju.
brrr na to, ze ji je 17 (podle googlu), ma ty nohy teda hodne hubene, detske
Co je na těch šatech špatnýho??
Mutziputzi že dělají dojem prsou u pasu?
Pavlena To má teda sakra dlouhý nohy...
Zdá se, že jsem v menšině komu pokladní přijde trapná až na půdu, to už je druhej článek....
Mutziputzi Samozřejmě, když se na postavu zaměřím a odhadnu, kde je pas, tak zjistím, že je vše OK. Ale na první pohled (a tak většinou hadry na cizích posuzuji) se zdá, že má prsa strašně nízko.
Pavlena To mi teda nepřijde, naopak bych si dovolila tvrdit, že v těch šatech vypadá z daných fotek nejlíp. určitě ne na facepalm....ale jak řikam, na oční jdu až třetího![]()
Mutziputzi projížděla jsem její feed a nic vtipného jsem nenašla. Okurková sezóna asi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.