Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. října 2018 11:41

Dadoo Tak pokud neměl děti, je to pro rodinu možná o malinko snesitelnější, nebo naopak ještě horší, nevím, nedokážu posoudit. Vlastně jsem to nesledovala, jen jsem zaregistrovala ty prvotní informace, kde byla zmíněna manželka snad ještě v porodnici a muž, co ještě ve 2 ráno dřel a nakládal kamion, aby byl za chvíli úplně zbytečně vinou jednoho namachrovance mrtvý a to mě úplně dostalo. A pak jsem včera viděla zprávy...

SunEclipse Souhlas. Ale tak většina Topolánkových názorů se s mými míjela vždycky.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 13. října 2018 11:45

Mutziputzi tak myslet si můžeš co chceš. Já si zas myslím, že kdyby ten pohřební průvod patřil tomu DRUHÉMU řidiči, rozhodně by to tolik protestů nevzbudilo.  Čímpak to asi bude? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. října 2018 11:48

SunEclipse dekuju

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 13. října 2018 11:55

samozrejme je to hrozny, ale trosku mi to remcani evokuje ze mel umrit... jakoze mu to patri a tak je nemistny truchlit nebo co? sorry ale pripada mi to hnusny.

20970 příspěvků moje polička 13. října 2018 11:57
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. října 2018 12:04

viktorka_od splavu Není nemístné truchlit, ale je dle mého dost nemístné truchlit tímto pompézním způsobem, který je s ohledem na situaci poněkud sebestředný/bezohledný a navíc ještě omezuje okolí. V těch kolonách okolo stáli lidi. Všichni asi nejeli na víkend, někdo možná do práce, někdo pro dítě do školky. A kdyby neumřel, musel by aspoň platit rodině toho nebožáka.

20970 příspěvků moje polička 13. října 2018 12:20

Malenge dite ve skolce dojalo

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. října 2018 12:32

Mutziputzi Však to byl taky úmysl 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 13. října 2018 13:14

Mně ani tak neirituje ten pompézní pohřeb. Jsou to kolotočáři a pompa a okazalost,stejně jako rodinná soudržnost je jim vlastní.  Mají své tradice a pravidla. Je jejich věci,jak svůj zarmutek prožívají. A platili si to že svého,tak nám může být jedno,kolik to stálo.

To,co mi na tom vadí,je ten zabitý řidič. Je to jako výsměch mrtvému.

A především mi vadí to bohorovneé a bezohledne zablokování dopravy. To postihlo každého,kdo se v místě pohyboval. 

Takže bych se spíš ptala,jestli je vůbec přípustné, aby pro soukromé akce, treba pohřbu,  nebo jakékoliv soukromé rodinné akci jakéhokoliv řadového občana, magistrát dovolil zablokování dopravy a uzavření frekventovaných ulic. A omezí tím tisíce lidí v dané lokalitě.

To mi přijde jako zpupnost.

Offline tina
6318 příspěvků moje polička 13. října 2018 13:24

Dadoo přesně tak

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. října 2018 17:57

Dadoo ale tak to je asi spis o radnici nez o kockovych ne?...

a musim rict, ze diky kockovym se neuveritelne stalo skutkem, asi snad poprve souhlasim s tim co napsala vyse viktorka_od splavu .... :)

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 13. října 2018 18:59

nolita 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. října 2018 21:26

Dadoo 

Mně teda přijde spíš skvělý, že žijeme v době, kdy je možné v případě zajištění potřebného povolení, využít kus veřejného prostoru pro soukromý účel. Jestli je to vhodné třeba z hlediska dopravy, nebo i jiných, by měl umět posoudit ten, kdo povoluje. Já bych teda byla i pro, aby si pořadatel musel "zaplatit" veškerý cirkus s tím spojený, jako je značení, odklon dopravy policií atd., ale to tak snad je. 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 13. října 2018 22:39

Ten Topol je vůl. Divim se ze tam netajtrdlikovalŕ s Volopichovic Hůlkou a Davidem. Bylo to nevhodne necitlive neuctive...soudrznost se da predvest i jinak.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 13. října 2018 22:49

stes jojo, nad obsahem se muzu pousmat, jako od Topolánka kázání o morálce?  A ty dovetky typu, jak strašní jsme “my Češi”... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. října 2018 01:03

vždycky, když vidím video podobného typu, tak se plně ztotožňuji s názorem pod článkem:

jsou jen dvě možnosti: buď ve vesmíru jsme sami, nebo ne. obě jsou stejně znepokojující...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. října 2018 01:08

jinak jsem se před chvílí vrátila z kina z "zlý časy v el royal".

a čistě z mého hlediska: kam se hrabe tarantino...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. října 2018 19:48

Odkedy mam nový vysávač, neviem sa dočkať až nastane čas na vysávanie :D V pláne je aj robotický ale asi.najprv užijem ten klasický 

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 15. října 2018 20:04

paktofonika Nechceš si občas přijít zavysávat i k nám?

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 15. října 2018 20:09

Jiná Realita to neni nazor pod clankem, ale citat Arthura C. Clarka a nerekl, znepokojujici, ale desive (doslovne terrifying), co to cele vystihuje o neco lepe